Wednesday, 6 September 2017

Hello September

..And hello you!

Jostain syystä kesä tuntuu olevan minulle epäinspiroivaa aikaa, ja siksi jälleen kerran tämä blogi jäi kesän ajaksi täysin unholaan. Tauon aikana tuli tosin mietittyä useampaan kertaan, että pitäisikö koko blogi vain lopettaa. Hetken tämä olikin piilossa yleisöltä, mutta siihen taas syynä oli se, että vanhemmista postauksista katosivat kuvat pois. Olen ne aikoinaan erillisen kuvapalvelimen kautta ladannut, ja koska tiliä ei enää ole olemassa, eivät kuvatkaan toimi.
Kuvat ovat kyllä minulla tallessa, mutta niiden etsiminen ja lisääminen jälkikäteen tuntuu ainakin tällä hetkellä liian työläältä.

Kuukauden vaihtuessa syyskuuhun aloin pitkästä aikaa kaipaamaan bloggaamista ja varsinkin kuvaamista. Eipä siis auttanut kun kaivaa kamera pitkästä aikaa esiin ja nappailla muutama kuva tämän päivän asusta! Instagramia olen kyllä kesän aikana päivittänyt jonkun verran, mutta sinne kaikki kuvat on otettu vain nopsaan puhelimella. Blogiin haluan mieluummin ihan kameralla otettuja kuvia. (Ja hölmöähän se olisi jos ei kameraa käyttäisi, kun kunnollinen kamera on vihdoin tullut hankittua. :D)

Itse asusta sen verran, että mekon ostin eräältä tutulta, joka kysäisi että mahtaisiko minua kiinnostaa Lipparin vanhemman tuotannon mekko. Katalogikuvista en oikein osannut sanoa olisiko mekko tyyliäni vai ei, mutta sovituksen jälkeen totesin sen olevan oikeastaan aika kiva!
"Korsetti"vyö ja noitanilkkurit ovat molemmat kirpparilöytöjä tältä kesältä. Vyöhön en ole kovin tyytyväinen, sillä ilman mitään tukiluita sen muoto ei ole ihan se kaikkein imartelevin. Täytyy katsoa jos siitä saisi tuunattua jotenkin vähän paremmin istuvamman.

Tämän enempää minulla tuskin on sanottavaa tällä kertaa, mutta olipa vaan kiva kirjoitella tänne pitkästä aikaa! Toivottavasti muutamat lukijat ovat vielä pysyneet matkassa pitkästä tauosta huolimatta. :)

2 comments:

  1. Joo siis ai helvetti, kun photobucketin kautta ladatut kuvat hävisivät vanhoista postauksista. Jaksoin korjata muutaman postauksen, mutta siihenkin meni kokonainen päivä joten luovutin toistaiseksi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep -_- Minäkin koitan jossain vaiheessa palauttaa edes muutaman vanhemman postauksen kuvat, mutta ei toivoakaan että kaikkiin teksteihin jaksaisi kuvia lisätä.

      Delete