Monday, 20 February 2017

Arrival

Huh mikä kuukausi sitä onkaan taas takana. Jälleen kerran pahainen flunssa kaatoi minut sänkyyn yli viikoksi, ja vaikka olenkin jo melko parantunut ja pystyn käymään töissä, ei olo ihan sataprosenttisen terve vielä ole. Mutta kyllä tämä tästä onneksi päivä päivältä paremmaksi menee. Ihmeen sinnikkäitä vaan ovat nuo pöpöt nykyään. Tämän viikon saa kuitenkin ottaa aika iisisti, sillä lomailen koko viikon. Mitään kovin ihmeellisiä suunnitelmia ei ole tiedossa, ainoastaan minireissu Turkuun poikaystävän kanssa. Turku on molemmille melko tuntematon kaupunki, joten ajateltiin sitten käydä vähän tutustumassa siihen. Suunnitelmissa olisi käydä katsomassa Tom of Finland-musikaali, sekä vierailla Turun linnassa. Mikäli teillä olisi heittää jotain muita ideoita missä kannattaisi käydä, niin saa ehdottomasti vinkata. :) Erityisesti kirppisvinkkejä kaivataan!  

(gif from here)

Viime lauantaina kävimme vihdoin ja viimein katsomassa viime vuoden puhutuimman scifi elokuvan, Arrivalin. Olen halunnut nähdä sen siitä lähtien kun ensimmäisen trailerin näin, mutta kaikki näytökset johon olemme yrittäneet mennä, ovat olleet aina loppuunmyytyjä. Mutta, parempi myöhään kun ei silloinkaan! Oli nimittäin maineensa arvoinen elokuva, vaikkakin hyvin erilainen kuin oletin. Onko lukijoissa elokuvan nähneitä, mitäs te piditte? 
Phew, what I month it has been, again. One week I spent entirely in the bed since I got a nasty flu, again. I'm okay now, although not 100% healthy. But I'm still able to do things and go to work. However, this week I don't have to do any work because I'm on a holiday! We're going to Turku with my boyfriend on Wednesday and spend one night there. Neither of us hasn't been there over a ten years, so we thought it could be fun to go somewhere (almost) new place. There's a musical of Tom of Finland at that time, so we might go to see it! And I also want to visit the Turku Castle. I'm taking my camera with me, so I probably share some photos here later. :)

On last Saturday we finally went to see last year's sci-fi sensation Arrival. I've wanted to see it since I saw the trailer for the first time, and finally I managed to get the tickets because it's been very popular and the tickets has been sold out almost every time. I really like to movie, even though it was very different than I expected it to be. Have you seen it, what did you like it?


6 comments:

 1. Näin osan Arrivalista, mutta taisin nukahtaa..
  Ooh, tyylikäs paita ja huppu/huivisysteemi :) Aboa Vetus eli maan alta kaivettu keskiaikainen Turku on käymisen arvoinen kohde.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ei. :D Minut tuo elokuva piti otteessaan ihan loppuun asti.
   Huppu kuuluu itseasiassa tuohon widowin toppiin ja huivi on ihan vaan musta shemagh, kiitos. :) Ja hei iso kiitos Aboa Vetus vinkistä, se oli ihan hurjan hieno ja mielenkiintoinen!

   Delete
 2. Jos juot teetä, Teepolku-kauppa rautatieaseman lähistöllä kannattaa käydä katsomassa. Siinä lähellä on myös Gaggui-kahvila, mistä saa kuulemma hyviä leivonnaisia. Kirjakahvila on ihan muikea (joskin vähän "kotikutoinen") paikka kanssa, kaikki syötävä taitaa olla siellä vegaanista, sunnuntaisin kai usein brunssi? ja luettavana on mm. taidekirjoja ja -lehtiä ja pienempien kustantamoiden juttuja. Olen kerran sattunut olemaan myös paikalla kun siellä oli kirppari. Jos vegejutut kiinnostaa, niin Turun Vegekaupassa taitaa olla aika hyvä valikoima ja tuotteita, joita ei Helsingistä taida ainakaan yleensä saada.

  Hauskaa reissua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Gagguissa oli tarkoitus käydä, mutta se jäi sitten välistä. Itse näin viljaherkkänä harvoin myöskään löydän mitään leivonnaisia ilman vehnää, mutta ehkä siellä olisi niitäkin ollut. Kirjakahvilla käväistiin, oli tosi symppispaikka vaikka ei istumaan asti jäätykään. :)

   Mutta Teepolusta kiitokset, mukaan lähti kaksi ihan uudenlaista teetä itselle!

   Delete
 3. Keskustassa ei kauheesti oo kirppiksiä, Humalistonkadulta löytyy Uffi, Manhattan-kauppakeskukselta löytyy ihana Kirppis-center! Ja kannattaa käydä Kauppahallissa, siellä on hyviä lounaspaikkoja, kahviloita ja esim teekauppa :) Ja Tintåsta jokirannasta löytyy hyvää ruokaa kans! Kirjakahvila on ihana ja myös Cafe Art.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kirppis-centterissä olisi varmasti käyty jos oltaisiin osattu kulkea bussilla. Kävely sinne asti ei huonossa säässä houkutellut. :D Kauppahallissa käytiin kyllä pyörimässä, ne on ihan ehdottomia vierailupaikkoja joka kaupungissa. Hakaniemen hallissakin tulee käytyä aivan liian harvoin.

   Delete