Sunday, 8 January 2017

Through a Glass, DarklyLöysin Netflixistä viime kesänä Outlander sarjan, joka oli ennestään täysin tuntematon minulle. Sarja perustuu kirjasarjaan mutta koska itse olen todella huono lukemaan, ei ole ihme ettei se ole tullut minulle aiemmin vastaan. Ei kuitenkaan kulunut kuin muutama päivä ja ensimmäinen tuotantokausi oli tuijoteltu läpi. Toisen tuotantokauden katsominen ei kuitenkaan onnistunut niin helposti, sillä se ei syystä tai toisesta koskaan ilmestynyt Netflixiin ja huomasin valitettavan myöhään jaksot areenassa, enkä enää ehtinyt niitä alusta asti katsoa. Onneksi armas poikaystäväni muisti harmitukseni tästä, ja joululahjapaketista paljastuinkin molemmat tuotantokaudet! Kautta on vielä muutama jakso jäljellä ja vaikka se ei ensimmäiselle tuotantokaudelle vedäkään vertoja, on se silti ehdottomasti katsomisen arvoinen.

Löytyykö lukijoista muita sarjaan hurahtaneita?


Pukuloistoa toisen tuotantokauden jaksoissa kyllä riittää, ja siitä syystä päätin kaivaa omasta kaapistani pitkästä aikaa korsetin päälle. Asun kaikki muut osat ovat peräisin kirppikseltä, mutta korsetin olen ostanut Restyleltä. Täytyy sanoa että olen ollut oikein tyytyväinen laatuun ja siihen miten mukavalta se tuntuu päällä. Haluaisin kuitenkin pitkästä aikaa ommella itse korsetin, sillä olenhan niitä muutaman ammattikoulussa aikoinaan tehnyt. Kaavatkin taitavat olla tallessa vielä, joten puolet työstä olisi valmiiksi tehty. Ompeluinspiraatiota siis odotellessa.. :)

I watched the first season of Outlander already on last summer and I really liked it. It wasn't familiar to me before but I thought I could give it a go since it was on Netflix. Unfortunately the second season never appear to Netflix and I missed it when it came from the television. Luckily my boyfriend remember this and I got both first and second season for Christmas! The second season hasn't been as good as the first one, but I would say that is definitely worth watching. And the dresses on the beginning of the season are just so gorgeous. And that is why I had to wear my own corset after a long time. I really like to sew a new corset to me, and I think I still have the patterns ready because I made couple of corsets at the school. So, I just wait for the right time (=inspiration).

Have you watched the Outlander?

6 comments:

 1. Näytät upealta! Ja tuo taustalla näkyvä kello on aivan huikea! Muistelisin, että poikaystäväni joskus pohti tuota Outlander-sarjaa, täytynee laittaa se siis katsottavien listalle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! Kello oli lahja poikaystävältä toissa jouluna, ebaysta hän sen muistaakseni löysi. :) Ja kannattaa kyllä vilkaista sarjaa! Minä alotin meillä sen katsomisen yksin, mutta lopulta se alkoi kiinnostaa myös poikaystävää. :D Ja näin toisen tuotantokauden nyt kokonaan katsoneena voin sanoa että sekin paranee loppua kohden!

   Delete
 2. Itsekin hurahdin Outlanderiin kun olin kipeänä. Täytyy vaan toivoa että kakkoskausi löytää tiensä Netflixiin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivotaan juu! Ja kuten alla oleva kommentti kertookin, niin näköjään viaplaysta ainakin löytyy. :)

   Delete
 3. 1. & 2. Tuotantokausi löytyy viaplaysta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Okei, kiitos tästä tiedosta! :)

   Delete