Wednesday, 29 June 2016

WGT: Day 1

Festareiden ensimmäinen oikea päivä oli perjantai, ja silloin suuntasimme ensimmäisenä Agralle, sillä siellä sijaitsi valtava shoppailuhalli. Halli on oikeasti ihan älyttömän kokoinen, ja uskallan väittää, että se on lähes jokagootin taivas. Tarkoitus oli tällä kertaa lähinnä kierrellä myyntikojut läpi ja ostaa vain, jos kohdalle sattuisi joitain pakkosaada-artikkeleita. Monet myyjistä laittavat jäljellä olevat tuotteet alennukseen maanantaina, joten siitä syystä päätimme jättää isommat shoppailut maanantaihin. Itse ostin perjantaina vain yhden päähineen Videnoirilta, laitan siitä kuvia myöhemmin!


Agralla kiertelyn jälkeen suuntasimme Kohlrabizirkukseen, jossa Patenbrigade: Wolff soitti. Itselleni bändi ei ollut ennestään tuttu, mutta koska kaverini halusivat sen nähdä, päätin lähteä mukaan. Ajattelin jo alusta alkaen, että olisi parempi pysyä toisten matkassa kuin kulkea yksin, ainakin siihen asti että keikkapaikat oppisi tuntemaan paremmin. Bändikin oli loppujen lopuksi aika hauska ja erikoinen, joten ihan hyvä että tuli lähdettyä toisten matkaan! Keikan jälkeen palasimme vielä takaisin Agralle katsomaan muutaman kappaleen Abney Parkilta.
Hotellille suuntasin perjantaina jo melko aikaisin, sillä edellisen päivän huvipuistoseikkailut olivat vaatineen veronsa ja väsymys painoi liikaa.


♥ Maxi dress- Black Milk (second hand)
♥ Harness/belt- from ebay 
♥ Feather collar- Nü (from Destiny) 
♥ Shoes- New Rock (second hand)Here comes the second part/first day of WGT. Friday was the first official day of the festival, and first place we went then, was the Agra. There was a huge shopping area, and that's something you don't see every day. On the first day I only bought one headpiece from Videnoir, since I wanted to save my money to Monday when most of sellers had a discount.

After spending some time at the Agra, we headed to the Kohlrabizirkus because Patenbrigade: Wolff 
was playing there. I didn't know the band but because my friends wanted to see it, I decided to go with them. And I have to say that the band was quite fun and definitely something different. :D After the show, we went back to Agra to see Abney Park. We only watched couple of songs and because I was pretty tired, I got back to the hotel quite early.

Saturday, 25 June 2016

Midsummer

On aika jälleen rikkoa miltei kuukauden kestänyt hiljaisuus ja palata takaisin bloggaamisen pariin. Olen viettänyt paljon aikaa perheen ja ystävien kesken, sillä sää on ollut usein suotuisa piknikille tai rannalla loikoiluun. Myös työkuvioni ovat vaihtuneet hiukan, ja siitä syystä teen eri työvuoroja kuin ennen. Se ei kuitenkaan ole ollenkaan paha juttu, sillä se tarkoittaa että aamulla saa nukkua pidempään! Toivon kuitenkin että tulevaisuudessa oppisin tekemään aamuisin muutakin kuin vaan katsomaan Netflixiä..


Meidän juhannus on kulunut hyvin rauhallisissa merkeissä, sillä ympärillä oleva kaupunki tuntuu todella hiljaiselta. Voin rehellisesti sanoa että mitään muuta tässä parin päivän aikana ei ole tullut tehtyä kuin syötyä ja katsottua elokuvia. Ja nukuttua, paljon. Univelkaa on ilmeisesti kertynyt noista iltavuoroista huolimatta, joten oli hyvä saada nukuttua ne pois. Huominen sentään on vielä aikaa tehdä jotain hyödyllistä, ja tarkoitus olisi käydä ainakin kaupungilla sekä poikaystäväni vanhempien luona.

Osa teistä ehkä odottaa vielä WGT postauksiani, jotka ovat hivenen myöhässä.. Viime viikkojen kiireistä johtuen en ole ehtinyt saada niitä vielä valmiiksi, mutta kyllä ne sieltä tulossa ovat! Halusin kuitenkin välissä kirjoitella kaikesta muusta, kun viime postauksesta on kuitenkin kulunut jo kuukausi.

♥ Skirt & Top & Shoes- from flea-market (they costs less than 5 euros!)  Latex belt- Mico couture  Necklace- Glitter ♥ Earrings- RestyleIt's time to break the silence and start to blogging again. This month has been quite busy and I've spent a lot of time with friends and family. We've had couple of extremely hot weeks here in Finland and I've wanted to enjoy them on the outside. Also, I changed my tasks at work and because of that my work hours are different than before. But that doesn't bother me because it means I can sleep longer! I just need to learn to do something else in the morning than just watch Netflix..

Our Midsummer has been super lazy since we haven't done much off anything else that watching movies, eating and sleeping a lot. But I guess that was the thing we really needed, especially the sleeping.. We still have one whole day to do something useful and, so we're going out on the town tomorrow and visit my boyfriend's parents.

And don't you worry, I'm still going to write more about WGT. I just haven't got the time to do all the posts ready yet. But they're definitely coming!