Sunday, 29 May 2016

WGT: The opening party

Tässäpä vihdoin ensimmäistä postausta WGTstä! Vaikka otinkin kameran mukaan reissuun, valitettavan vähän jaksoin sitä mukana kantaa, joten kuvia ei tullut otettua kovin paljoa. Osa kuvista on myös kännykkälaatua, kuten kaikki kuvat tässä postauksessa. Vähäinen kuvaaminen johtui varmasti myös siitä, että usein oli niin paljon kaikkea uskomatonta ympärillä, että kuvaamisen ihan oikeasti unohti! Ihastuin jo pelkästään Saksaan todella paljon, ja Leipzig oli kaupunkina tosi kiva. WGTstä nyt voi sanoa vain sen, että mikään festari ei tunnu enää miltään sen jälkeen!Festarit pyörähtivät käyntiin torstai-iltana, jolloin vietettiin avajaisbileitä. Koska tänä vuonna WGT järjestettiin 25 kerran, oli avajaisbileetkin päätetty pitää "hitusen" isompina kuin yleensä. Belantis huvipuisto oli avoinna vain festarikansalle, ja se oli auki aina aamuviiteen asti. Laitteiden lisäksi huvipuistossa oli useita klubeja, joista yksi oli tuon ison pyramidin sisällä. Pyramidi itsessään oli myös huvipuistolaite, ja muutamat kavereistani kävivätkin siinä. Itse keskityin kuitenkin vain kiertelemään puistoa ympäri ja ihmettelemään jo pelkästään sitä, että koko paikka oli täynnä gootteja. :D

Ilta päättyi ihan mielettömään ilotulitusnäytökseen, joka oli isompi ja eeppisempi kuin mitä olen ikinä ennen nähnyt. Lienee tarpeetonta sanoa että ilta oli ihan huikea, ja en edes keksisi parempaa tapaa aloittaa festarit!Here comes the first post about WGT! First I'd like to say that although I did have the camera with me in Leipzig, I was too lazy to carry it every day, so I didn't take much photos. Also, some of the photos are taken with my phone(like all the photos in this post). But anyway, Germany was wonderful, Leipzig was wonderful and of course WGT was wonderful! I truly had the best time of my life!

The first night of the festival was on Thursday, although it was "just" an opening party. Since this year was the 25th anniversary of Wave Gotik Treffen, the opening night was at Belantis which is an amusement park in Leipzig. It was open only for the festival people, so the whole park was full of goths! There were a couple of clubs too, and one of them was inside that giant pyramid.  I also saw the most epic fireworks ever! So, all in all, that sure was a great way to start the festival. :) 

Sunday, 22 May 2016

World Goth Day 2016

Happy World Goth Day Everyone! ♥ 


I've been at home since Wednesday but I got a nasty flu on the last day in Leipzig and I've been sick since then. That's why I haven't been able to tell you about WGT, just yet. But I'm feeling a little bit better now, and I'm pretty sure I'll write something on the next week, so stay tuned!

Ps. What do you think about my new hairstyle? ;)

Thursday, 5 May 2016

We are the weirdos, mister


Kulunut viikko on ollut kerrassaan uskomaton, mitä tulee tuohon säähän. Joka päivä on ollut todella lämmin, ja se onkin saanut minut kaivamaan kesävaatteet käyttöön. Ihan hyvä näin, sillä yleensä niiden käyttö jää lähinnä heinäkuun lopulle ja elokuun alkuun.. Mutta en kyllä valita! Rakastan kesää, ja johan se oli aikakin heittää talvitakit varastoon odottelemaan ensi syksyä.

Viikon päästä olisi tiedossa sitten ihan uudet maisemat ja todennäköisesti vieläkin kuumemmat säät,  sillä suuntaamme kaveriporukan kanssa Saksaan ja WGT:hen! Kaverit ovat olleet siellä jo aiemmin, mutta minulle kerta on ensimmäinen, niin WGT:ssä, kuin Saksassakin. Odotan reissua jo innolla, vaikka vaatekriisiä päälle pukkaakin. Olen saanut päätettyä vasta yhden päivän asun, joten kolme muuta olisi vielä edessä.. Onneksi paikan päällä voi kuitenkin tehdä vielä viime hetken shoppailuja, jos tuntuu että jokin asusta jäi uupumaan.


Ostin tämän Black Milkin samettisen bodysuitin alesta jo aikoja sitten, sillä omistan ennestään saman vaatteen pitsisenä, ja olen tykännyt siitä kovasti. Tänään tämä pääsikin sitten ensimmäistä kertaa päälle ja taidan tykätä tästä jopa enemmän! Hatustakin oli kerrankin ihan oikeasti hyötyä, sillä aurinko porotti melkoisen kuumasti. Pieni varoitus muuten noista sukkahousuista, mikäli joku sellaisia itselleen halajaa, tuo materiaali imee kaikki kissankarvat itseensä. On ihan turha edes putsailla niitä, kun hetken päästä ne ovat jälleen aivan karvojen peitossa. :D


♥ Playsuit & Tights- Black Milk Shoes & Shirt- Second hand ♥ Belt- Shop Fox And Owl ♥ Scarf & Hat- H&M
I almost can't believe how warm the weather has been here in Finland! Usually you can wear your summer clothes only in late July and early August, so this is definitely something new. But I don't complain, I love summer and it's nice to finally ditch all the winter clothing.

Next week is (most likely) going to be even hotter, since I'm travelling to Germany for WGT! It's going to be my very first time not only in WGT, but in Germany as well. Even though I'm super excited about it, I've still got some problems about what to wear there.. But at least you can go shopping there too, if you need something.

About the outfit, the playsuit and tights are from Black Milk. I really love them both, the material of the tights is just not so good if you own cats, since it just loves cat hair..