Tuesday, 26 April 2016

Wouldst thou like to live deliciously?


Pari viikkoa sitten Night Visions elokuvafestarit olivat taas Helsingissä, ja kuten aina, kävimme katsomassa poikaystävän kanssa muutaman elokuvan. Näimme ensimmäistä kertaa The Roomin ja täytyy sanoa, että olin kyllä kovin pettynyt. :D Ymmärrän toki, että kyseessä on oikeasti huono leffa, ja sen vuoksi se kai niin hauska muun yleisön mielestä olikin. Me taas emme ehkä nauraneet niin paljon kuin muut..

Toinen elokuva sen sijaan oli juuri niin hyvä kuin toivoinkin. Kun näin VVitchin trailerin ensimmäistä kertaa, totesin jo silloin että sen tahdon nähdä heti kun se Suomeen saapuu. Night Visionsissa näytöksiä oli kaksi kappaletta, ja molemmat olivatkin loppuunmyytyjä. Onneksi ehdimme saamaan liput kuitenkin toiseen näytökseen. Elokuva on melko simppeli ja yksinkertainen, mutta tunnelma siinä oli ihan mieletön. Suosittelen sitä kyllä suuresti, mikäli noidat yhtään kiinnostavat! Ja leffan soundtrack kannattaa myöskin katsastaa, ilman musiikkeja tuo tuskin olisi ollut yhtä mukaansatempaava.


Viimein sain otettua kuvat myös tämän hetken lemppari asukokonaisuudesta. Pahoittelut (jälleen kerran) huonolaatuisista kuvista, tarkennus oli taas jossain ihan muualla, eikä tämä harmaa sää tuo tarpeeksi valoakaan. Kuviin on kuitenkin tulossa muutos toivottavasti ihan lähitulevaisuudessa, sillä ostoslistalla on vihdoin ja viimein uusi kamera! Täytyy vielä vain arpoa parin mallin välillä, sillä minulla on ollut uskomattoman huonoa tuuria elektroniikan kanssa viime vuosina, enkä tahdo tehdä samaa virhettä enää toistamiseen ja ostaa ensimmäistä mallia mikä silmään osuu.

Mekko on peräisin Vilan alennusmyynneistä vuoden alusta ja neulehupparin ostin Destinyn alesta muutama viikko sitten. Olen täysin rakastunut tähän huppariin, voisin käyttää sitä vaikka joka päivä! Valitettavasti se on vain melko herkkää materiaalia, ja olenkin saanut siihen jo muutaman reiän aikaiseksi.. Onneksi se ei kuitenkaan lähde purkautumaan, ja reiät on helppo paikata käsin.


♥ Hoodie- Nü (from Destiny) ♥ Dress- Vila ♥ Shoes- Duffy ♥ Necklace- BloodMilk


Couple of weeks ago, the Night Visions movie festival was once again here in Helsinki and as always, we went to see two films with my boyfriend. Finally we saw The Room, which was pretty disappointment actually. :D I know that it's a poor movie, but it still wasn't as fun as I expected it to be. Well, at least we (almost) know what people are talking about.

The other movie we saw was The VVitch, and it was really good. It was the only must see film for me this year and luckily we got the tickets before it was sold out. Even it was quite simple movie, I really enjoyed it. I don't want to spoil anything, so I just say that if you like witches, you should see it. ;) And you should definitely check the soundtrack too!

Finally I got some photos of my favorite outfit at the moment. Sorry about the bad quality of the photos (again) but I promise that in the future the photos are going to be better, since I'm finally buying a new camera! I'm not 100% sure which camera to choose, but hopefully I can make the decision soon.

The hoodie underneath is from Destiny, and it's made by NÜ. The dress is from Vila, I found it on sale earlier this year. The hoodie is definitely best purchase in a long time, I could wear it everyday.

Sunday, 3 April 2016

Spikes for spring


Pitkään jatkuneen harmaan jakson jälkeen tämä viime päivien auringonvalo on tuntunut ihan uskomattomalta. Sitä on ehtinyt jo unohtaa, miten suuri vaikutus auringolla voikaan olla! Tuntuu kuin olisi herännyt kuukausien mittaisesta horroksesta, sillä energiaa on ihan erilailla kuin ennen. Eilen aurinko paistoi koko päivän, ja otimmekin siitä poikaustävän kanssa ilon irti kiertelemällä kaupungilla useita tunteja. Tavallisten kauppojen sijaan kävimme leffadivaareissa ja kirppareilla, sekä poikkesimme myös Destinyssä
Vaikka kenkäkokoelmani melkoisen suuri onkin, on sieltä pitkään puuttunut jotkut matalat kengät, joilla jaksaisi kävellä pitkiäkin matkoja. Maihareita toki löytyy, mutta ne ovat kesällä, ja jo oikeastaan keväälläkin liian kuumat. Kun siis alkuvuodesta bongasin nämä Jeffrey Campbellin tennarit Zalandon alesta, päätin antaa kengille mahdollisuuden. Ja pakko onkin todeta, että eilisen päivän kävelyn perusteella kengät osoittautuivat nappiostokseksi.


   T-shirt- Nattskiftet  ♥ Jacket- from ebay  ♥  Shoes- Jeffrey Campbell ♥  Skirt & Scarf- H&M 

Oletteko te yhtä innoissanne keväästä, kuin allekirjoittanut? :) 
After the loong and grey season, the sun feels pretty amazing. It feels like I've woken from hibernation, since I've got so much more energy than usual. Yesterday the sun was up all day, and because of that, we decided to go on a town with my boyfriend. We walked for hours and visited many flea-markets and Destiny.

Even though I own many and many shoes, there wasn't any flat shoes I could wear on a long walks. Of course I've got couple pairs of combat boots, but they're way too hot in the summer and spring. So, when I saw these Jeffrey Campbell's sneakers on sale, I thought I could give them a change. And after yesterday, I can say that they were indeed a very good purchase!

Are you as excited about spring as I am? :)