Sunday, 13 November 2016

The Oracle
Sain tällä viikolla mieluista postia, kun (jälleen kerran) Blood Milkin halloween alesta ostamani koru saapui. Vaikka korujen hinta onkin huomattavasti korkeampi kuin "tavallisten korujen", maksan ihan mielelläni siitä, että tiedän tasan tarkkaan kenelle rahat menevät. Usein näkee myös näistä koruista tehtyjä kopioita halpakaupoissa, mutta itse ainakin jätän kopiot suosiolla ostamatta.

Olen yrittänyt vähentää myös vaatteiden ostamista ketjuliikkeistä ja tämän vuoden vaateostokset siltä saralta voikin laskea yhden käden sormilla. En siis ihan täysin ole onnistunut, mutta ainakin suunta on oikea! Tämän kuvissa näkyvän mekon sorruin ostamaan tällä viikolla, ja mistä muualtakaan se olisi peräisin ellei H&Mstä. Olen kuitenkin etsinyt tämän mallista mekkoa jo pitkään, ja tiedän että tulen käyttämään sitä paljon. Kenties ensi vuonna onnistun tavoitteessani täysin ja alan esimerkiksi itse ompelemaan vaatteita enemmän.


Noin kuukausi sitten kävin ensimmäistä kertaa tatuoitavana. Tatuointia tehtiin viisi ja puoli tuntia, mutta se ei siltikään tullut ihan valmiiksi asti. Tuota mustaa kun on kuvassa aika paljon. :D Huomenna olen menossa uudelleen neulan alle, ja silloin olisi tarkoitus saada kuva valmiiksi. Luulen että aika pian täytyy varata myös täysin uusi aika, sillä eihän tämän ole suinkaan tarkoitus jäädä ainoaksi..I bought a new necklace from Blood Milk, and this week it finally arrived! I'm totally hooked to these jewelry, and I've already decided that my wedding ring is going to be Blood Milk as well. Even though they cost a bit more than other jewelry, at least I know where the money goes. I've seen some copies from these jewelry too, but I personally don't want to buy any copies. 

I've also bought less clothes from the cheap stores this year, but this week I failed and bought this dress from H&M. At least it's something I've searching for some time now, and I know that I'm going to use it a lot. Hopefully next year I don't buy clothes from shops like that at all. Maybe I even start to make more clothes by myself. :)

About a month ago I got my very first tattoo! It took five and a half hour but it's still not finished. I'm still very pleased with it, and tomorrow it should be finished. I'm pretty sure I have to book another appointment soon because this maybe the first but definitely not last..

8 comments:

 1. Upea tuo koru! Onhan noissa koruissa tosiaan paljon paremmat materiaalitkin, eivät heti haalistu käytössä tms. Ja tatuointi jo nyt tosi hienon näköinen vaikka onkin vielä kesken! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, materiaaleista en tajunnutkaan mainita. Tämä kyllä varmasti kestää käytössä varmaan vuosikymmeniä, ellei tuota ketjua onnistu jotenkin saamaan rikki. Ja kiitos! :)

   Delete
 2. Oo, heti alkuun kunnon kokoista leimaa, hyvä hyvä! :P Itsekin otin ensitatuoinnikseni yläselkääni tällaisen 6h suht ison tatskan, en tosin ole vieläkään (puolentoista vuoden jälkeen) jaksanut mennä jatkamaan sitä.. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ajattelin että tulee ainakin kunnolla selväksi että mikä on homman nimi. :D Ja yllättävän kivuttomasti tuo meni, jos ei viimeistä tuntia lasketa.. Mullakin itseasiassa maanantai aika peruuntui kun artistilla oli selkävaivoja. Mutta haluaisin itse saada tän suht pian valmiiksi niin voisi siirtyä jo seuraaviin kuviin..

   Delete
 3. Ai tuo onkin noin "maltillisen" kokoinen koru! Olen välillä haaveillut tosiaan siitä luuversiosta, mutta pelännyt että se olisi kokonsa takia raskas kantaa. Hyvä tietää, josko jonakin päivänä. Ympyrä on selkeästi puhutteleva muoto, kun pyysin hopeaseppäystäväni tekemään samantapaisen kuin tämä loppuunmyyty koru: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/d7/96/60/d7966030d6c647a01960f91802e5d48c.jpg

  Ketjukauppojen välttäminen on kyllä hyvä tavoite, itselläkin on ollut nyt pari vuotta käytössä. Harmittaa vaan, että "peruspaitoja" on hankala löytää käytettyinä, kun musta on yleensä niin haalistunutta, ja esim. Sanctuksen ohuen paidan hinnaksi tuleva 70 e kirpaisee vähän toistaiseksi, vaikka onhan sekin totta, että 10 euron paidasta tuottaja ei saa juuri mitään - ja se on kuitenkin hinta, johon on totuttu. :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu tää on aika näppärän kokoinen ja kevytkin! Olisi kiva nähdä millainen korustasi tulee kun se on valmis. :)

   Perusvaatteet on kyllä kompastuskivi, niitä kuitenkin käyttää sen verran paljon että ne kuluvat nopeasti loppuun. Silti nuo hinnat kaupoissa nykyään on niin naurettavia, eihän niistä jää kenellekään juuri mitään! Mutta tähän on tultu, ja tarpeeksi paljon kuin myy niin kannattaahan se. Onneksi siihen voi vaikuttaa edes omalla ostamisella tai tässä tapauksessa ostamattomuudella.

   Delete
 4. VOI LÄÄH MIKÄ tatuointi! Ja ihana koru myös! Mutta voi lääh vielä uudemman kerran T U O T A T U O I N T I :D Aivan mahtava.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitti! Itse oon kyllä kans tosi tyytyväinen. :) Toisen kerran jälkeen vaan talviaikaan herkempi ihoni vähän närkästyi, mutta toivottavasti se tästä rauhoittuu kunhan vaan rasvailee ahkerasti.

   Delete