Monday, 3 October 2016

The season of the witch is autumn long

Syyskuu lipui ohitse nopeasti ja oli omalta osaltani varsin sumuinen ja harmaa. Ei niinkään sään, mutta mielialan puolesta. Minulla on tapana vaipua toisinaan melankoliaan, ja silloin kaiken muun, paitsi työn tekeminen tuntuu mahdottomalta. Myös kaikki suurimmat muutokset elämässäni ovat tapahtuneet syyskuun aikoihin, ja ne palaavat väkisin mieleen vuosi toisensa jälkeen. Kaikki muutokset eivät kuitenkaan ole olleet ikäviä, vaan mukaan mahtuu myös muutamia ihania muistoja! Yksi suurimmista muutoksista lienee se, kun neljä vuotta sitten muutin Helsinkiin. Enpä olisi silloin arvannut, että yhdestä työpaikasta voi löytyä niin monta hienoa ihmistä joista kaikki ovat elämässäni mukana vieläkin.
Viime aikojen väsymyksestä huolimatta olen viettänyt aikaa ulkona paljon, ja kamerakin on tarttunut muutaman kerran mukaan. Ulkona olisi kuvattavaa vaikka millä mitalla, ja täytyykin alkaa kuljettaa kameraa mukana useammin. Toisin kuin syyskuu, lokakuu on minulle yksi parhaista kuukausista. Se ei suinkaan johdu pelkästään vuodenajasta ja Halloweenista, vaan myös siitä että vietämme silloin vuosipäivää poikaystäväni kanssa. Tänä vuonna olemme olleet yhdessä jo neljä vuotta.  


September went fast and it was pretty grey for me. Nothing special didn't happen but sometimes I just feel a bit melancholic and everything else than work feels too hard at the time. Most of the biggest changes in my life are also happened in September, so there has been lots of mixed feelings inside my head. Luckily not all the changes has been bad, there's been couple of really wonderful things and it's delight to remember those.

I've spent a lot of time outside and I've taken my camera with me couple of times. There's just so many things to photograph! Unlike September, October is one of my favorite months and not only because of the season and Halloween(!!) but because me and my boyfriend are celebrating our anniversary then. This year we've been together for four years. 

4 comments:

  1. Tykkään tästä asusta ja syksyn kuvista tosi paljon :0)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos! Harmittaa ettei sen kameran kanssa tullut sitten kuitenkaan päädyttyä enää uudestaan kuvailemaan, kun ulkona oli vielä ruska.. Tuntuu että tämä märkä ja kylmä syksy tuli aivan liian aikaisin tänä vuonna. :(

      Delete