Monday, 15 August 2016

Stranger Things


Kun ulkona pauhaa hirmuinen myrsky, on parasta hautautua peittojen alle sänkyyn ja avata Netflix. Vielä parempi jos saa kissat kainaloon ja vieressä on kuumaa juomista, sekä ehkä vähän herkkuja (tässä tapauksessa vohveleita). Olen pitkään seurannut vierestä Stranger Things-sarjan hehkuttamista, joten päätimme tarttua härkää sarvista ja aloitimme sen katsomisen lauantai-iltana. Kyseessä ei ole mikään kovin pitkä sarja, ja kuten arvattavissa vähän olikin, päädyimme katsomaan koko kauden samana yönä. Täytyy sanoa että vaikka tunnelma sarjassa oli kohdallaan, jokin siitä silti jäi uupumaan. Odotin siltä kehujen perusteella todella paljon, mutta omalla kohdallani odotukset eivät ihan täyttyneet. Hyvä se silti oli ja kannattaa kyllä vilkaista, varsinkin jos kasikyt on lähellä sydäntä!

Päätin myös katsastaa muutaman leffan, jotka ovat olleet listalla jo jonkin aikaa. Labyrithia voisi kai sanoa klassikkoleffaksi, mutta itse en ollut sitä syystä tai toisesta nähnyt ennen eilistä. Mutta parempi myöhään kun ei silloinkaan! Ihan viihdyttävä ja hauska leffa, kasarimeiningillä (aidolla sellaisella) jatkettiin. Ja toki David Bowie oli 
Meidän kesäloma, tai no oikeastaan toinen puolikas siitä alkoi tänään ja huomenna olemmekin
lähdössä käymään Tallinnassa! Niin hullulta kun se kuulostaakin, itse en ole sinne vielä kertaakaan aiemmin ehtinyt. Toivoa sopii että sää on hyvä, sillä tämän hetken sääennusteet lupaavat vain sadetta.. Kameran nappaan kuitenkin mukaan, joten eiköhän sieltä muutama kuva eksy bloginkin puolelle!When there's a storm outside, the best thing you can do is to stay in bed all day, cuddle with kitties and watch Netflix. (Maybe drink lots of coffee and tea, and also eat waffles and cookies) And that's exactly what I did on Saturday and Sunday. We started to watch the Stranger Things on Saturday evening and like always, finished the season later that night. It's very typical to us to watch the whole show right away. Although the show was good, I still expected it to be much more. So yeah, I was little disappointed. But like I said, it's still good and the atmosphere was great! And if you like the 80's, you should definitely check it. 
I'll also wanted to watch some movies I haven't seen before, and one of them was Labyrinth. It was very entertaining and funny. And of course David Bowie. ♥ 

Our two week long summer holiday started today and tomorrow we are going to Tallinn! It's my first time there, which it's kind of weird because almost everyone who live in Finland (or at least in Helsinki) have visited there. I hoped the weather is good and I try to take lots of pictures!

4 comments:

 1. OOO Stranger Things! Tykkäsin kovasti :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin kyllä tykkäsin, toivon vaan että mahdollinen toinen kausi olisi parempi. :)

   Delete
 2. Very inspiring pictures! ♥ Watching movies is one of my absolutely favs during storms, aside from reading.
  Sorry to hear you didn´t like Stranger Things. I discovered it quite recently and devoured it with my youngest sister while on holiday. It made me think of my own childhood so badly, hahah.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! ♥ Well, I liked it, but not as much as I'd wish to. But I still hope that they make another season, it could be better. :)

   Delete