Tuesday, 9 August 2016

Second hand treasures

♥ Pins- Shop Bats Breathe, Restyle & Black Milk
♥ Shoes- Vagabond (second hand)

Kirppareita on tullut kierrettyä tämän kesän aikana harmittavan vähän. Helsingissä olisi ollut joka viikonloppu isoja ulkokirpputoreja, mutta lähteminen niihin on ollut aina jotenkin vaikeaa. Viikonloppuaamuisin kun on niin kiva nukkua pitkään ja syödä aamupala sängyssä. Pari viikkoa sitten kävimme kuitenkin parillakin eri kirppiksellä, ja toiselta niistä löysin aika kivoja juttuja, kuten nuo ylläolevat nilkkurit. Kengät ovat todella hyvässä kunnossa ja Vagabondin laatuun olen ainakin aiemmin ollut tyytyväinen. Mokka tosin materiaalina vähän jännittää, mutta täytyy huoltaa kengät kunnolla ennen käyttöä ja olla muutenkin varovaiden niiden kanssa.


Isoimman ja parhaimman kirppislöydön tänä vuonna teki kuitenkin äitini, sillä hän osti tuon hurjan kokoisen jalkalampun minulle! Vanhempani olivat pari viikkoa sitten Helsingissä visiitillä, ja he toivat lampun samalla. Tuon jalan maalaan varmaan vähän tummemmaksi myöhemmin.

Oletteko te tehneet hyviä löytöjä kirppiksiltä viime aikoina? :)

There has been many flea-market events in this summer, but I've only visited couple of them. I've just been too lazy in the mornings to go anywhere. Luckily I've still found some nice things, like those ankle shoes which are in very good condition. The suede is just very sensitive material so I have to be extra careful and take good care of them.

The biggest and the best purchase from flea-market in this year, is that huge floor lamp! My mom found and bought it for me. I'm probably painting it little bit darker at some point.

Have you found anything special lately from flea-markets? :)

8 comments:

 1. Ihania löytöjä, erityisesti tykkään noista kengistä! :)

  Minäkin olen ollut kesällä kirppisten suhteen vähän laiska, mutta tänään pitkästä aikaa kävin ja se kannatti. Löysin muutamalla eurolla Ivana Helsingin mustan Tiira-kuosisen sammutuspeitteen! Nyt ei tarvitse enää katsella sitä perinteistä punaista hirvitystä keittiössä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kengät olivat kyllä nappiostos, sillä ne istuvat jalkaan loistavasti. :) Ja varsin mahtava löytö sullakin! Itse aion hankkia sen Tom of Finland sammutuspeitteen jossain vaiheessa. :D

   Delete
 2. Hieman jos alkaa vihertämään kun tuota lamppua katsoo, noh, enköhän minäkin joskus hapsulamppuni löydä. On kyllä upea ja varmasti vielä upeampi tummalla jalalla.
  Ei sillä että omissa 3 euron vintagemekko-löydöksissä valittamista olisi. Vielä kun oppisi kans tuon huonekalujen kirppistelyn paremmin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Itsekin löydän tosi huonosti huonekaluja kirppiksiltä, äiti onnistuu siinä paljon paremmin. Toki hinnatkin täällä pääkaupunkiseudulla ovat vähän toista luokkaa kuin Keski-Suomessa. :) Ja varsin hienolta kuulostaa sunkin löytösi!

   Delete
 3. Hauska tuo lamppu, oon jollain tasolla aina tykännyt tuollaisista! Kiva nähdä myös millainen siitä tulee mahdollisen tuunauksen jälkeen :p

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mua kanssa hapsut tuntuu viehättävän nykyään melkein missä vaan. :D Täytyy yrittää saada maalattua se tässä loman aikana, laitan kyllä kuvaa sitten kun tulee valmista. :)

   Delete
 4. Here, in Brazil, almost don't exist flea markets, it's so sad :/
  Love these boots!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh no, that sure is sad. :/ I hope you have at least some nice stores there! And thank you. :)

   Delete