Monday, 1 August 2016

Lumous 2016

Pari viikkoa sitten vietin viikonloppuni kokonaisuudessaan Tampereella. Tällä kertaa pääsyynä oli Lumous festarit, mutta päivisin tuli tehtyä muutakin kuten kierreltyä kirppiksiä. Luulen että joudun tekemään vielä toisen reissun tässä kuussa Tampereelle, sillä varsinkin kesällä se on aivan ihana kaupunki! Voisin samalla reissulla piipahtaa suutarin luona, sillä olen vähän miettinyt kenkien teettämistä itselleni..

♥ Headpiece & Belt- Videnoir 
♥ Skirt- Queen of Darkness 
♥ Bodysuit- H&M 
Shoes- Jeffrey Campbell 
♥ Bag & Corset- Restyle (bag is second hand) 
♥ Necklace- Alchemy Gothic (second hand)

Perjantain asukuvat ovat hieman pimeitä, sillä sää oli tosi pilvinen, eikä valoa tahtonut illasta oikein riittää. Pääkoriste, vyö ja hame ovat kaikki Saksasta ostettuja. Varsinkin tuosta pääkoristeesta pidän itse todella paljon! Illan bändeistä lempparini oli Blastromen. Olen nähnyt heidät kerran aiemmin Infektiossa (viisi vuotta sitten muistaakseni?) mutta show oli vain parantunut entisestään. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan bändiin, ja varsinkin tsekkaamaan heidät livenä jos mahdollisuus tulee! Toinen bändi josta pidin oli Shiv-R.


Lauantaina kävin aamusta pyörähtämässä Dark Marketissa ja sieltä tarttuikin matkaan yksi mekko ja ihana viisaritiara, jonka laitoinkin illalla heti päähän. Lauantain bändeistä itseäni kiinnosti vain Aesthetic Perfection, vaikka biisilista olikin täysin sama kuin WGTssä. Mielestäni bändi sopi paremmin kuitenkin pieneen tilaan, ja tykkäsin tästä keikasta enemmän.

♥ Tiara- Lumissa's purple octopus
♥ Dress- Lip Service (second hand)
♥ Tights- Black Milk
Shoes- New rock (second hand)
♥ Jewelry- Too Fast & flea-market


Vaikka perjantaina ja lauantaina tuli tanssittua jonkin verran, veivät sunnuntain End-bileet kuitenkin voiton. Viime vuonna en päässyt osallistumaan Endiin, mutta nyt tuli sekin asia korjattua. Ja hyvä niin, sillä kyllä sunnuntaina ne parhaat bileet olivat! Kuvia sunnuntailta ei ole, sillä kuvaaminen oli kielletty. Sen kyllä ymmärtää, sillä suurin osa ihmisistä tanssi pöydillä ilman paitaa ( ja osa ilman muitakin vaatteita). :D Tanssin itsekin jalkani aivan muussiksi ja nauroin niin paljon. Kiitos jälleen kerran ihanille ystäville, jotka olivat parasta seuraa niin päivisin, kuin illalla tanssilattiallakin!
Two weeks ago I spent my weekend on Tampere, because it was time to Lumous gothic festival. 

On Friday my favourite band was Blastromen, their show was just so good. I've seen them before, about five years ago and I liked them already then. Shiv-Rs gig was also very good. 
The headpiece, belt and skirt on my outfit on Friday are all from Germany. I love that headpiece, if only there were more events where I could wear it!

Saturday I visited the Dark Market, and bought one dress and the beautiful tiara which I wanted to wear in the evening. Only band I went to see on Saturday was Aesthetic Perfection, although their playlist was exactly the same as on WGT. But I still liked this gig more, I guess that the klubi was better venue than Agra.

Both evenings were great, but I still have to say that the best party was on Sunday! This was the first time when I went to the End club and I'm glad I went. I had so much fun and I danced a lot. I have no photos from there, because photography was not allowed since most of the people were dancing on tables without shirts (or other clothes) :D 

2 comments:

  1. I love absolutely everything about Friday outfit! ♥ Really pretty combination!

    ReplyDelete