Friday, 5 August 2016

Grey Days

Sain vihdoin ja viimein ostettua uuden kameran itselleni ystävien avustuksella. Onneksi lähipiiristä, sekä töistä löytyy auttavia ihmisiä ja tälläkin hetkellä minulla on objektiivi lainassa työkaverilta. Kameraksi päätyi lopulta Canonin 6D, jolla pitäisi nyt sitten onnistua melkein mikä tahansa kuvailu kunhan objekti on hommaan passeli. Vähän opettelua tuo toki vaatii, mutta olen silti niin innoissani siitä, että pääsen vihdoinkin kuvailemaan kunnolla! Muotokuvaustakin haluaisin opetella jossain vaiheessa.


Inspiraatiotakin on ollut viime aikoina enemmän kuin aikoihin, johtunee siitä että kesä alkaa olla pikkuhiljaa ohitse ja syksy saapuu. Kesä on aivan ihanaa aikaa, mutta huomaan että silloin aikaa ja jaksamista ei tahdo löytyä mihinkään muuhun kuin puistossa tai rannalla lojumiseen. Nyt kuitenkin jopa ompelu kiinnostaa pitkästä aikaa, joten täytynee poiketa kangaskaupoissa ostoksilla!

I finally bought a new camera! I got lots of help from my friends and I ended up buying Canon's 6D. I still have to learn more how to use it, but I'm still so excited and happy that I can photograph more in the future!

The summer is almost over and I'm so ready for Autumn. I've noticed that I have more inspiration now that couple of weeks ago and I even want to sew something! I love summer, but I just don't do anything special then.

6 comments:

 1. Tunnelmallisia kuvia, näytät hurmaavalta! ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! :) Luonnossa otetut kuvat onnistuvat kyllä aina paremmin, kuin muualla otetut. Onneksi tuommoisia pikkumetsiä löytyy täältäkin aika läheltä vaikka kaupungissa ollaankin.

   Delete
 2. Onnea uudesta kamerasta! (Ja tuosta riipuksesta, katselin joskus siitä sitä suurennuslasiversiota. :) )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Kaulakoru lähti mukaan bloodmilkin viime alennuksista, se on kyllä ihana. Ehkä seuraavan korun hennoo ostaa jo täysihintaisena. :D

   Delete
 3. Ihana tunnelma näissä kuvissa! ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! Pitäisi kyllä kuvailla enemmän ulkona, kun tunnelma on silloin ihan erilainen.

   Delete