Sunday, 21 August 2016

Cinnamon Girl


Kyllästyn hiuksiini erittäin nopeasti, ja tästä johtuen päässäni onkin nähty lähes kaikki sateenkaaren värit ja monenlaisia lisäkkeitä. Olen kuitenkin värjännyt hiuksiani hennalla jo kohta kaksi vuotta, joten värin vaihtaminen ei kovin helposti onnistu. Sivukalju toi helpotusta hetkeksi, mutta päätin sen lisäksi kokeilla pitkästä aikaa rastoja! Kyseessä on kuitenkin vain kuiturastat, joten omat hiukset ovat letitettynä tuonne joukkoon. Ja mikäli siltä tuntuu, nämä on tosi nopea ottaa pois ja laittaa tarvittaessa takaisin.


Rastojen teko onnistui yllättävän kivuttomasti, vaikka viime kerrasta onkin kulunut jo seitsemän vuotta. Näitä olisi voinut tiivistää vähän enemmänkin, mutta sen voi onneksi hoitaa jälkikäteenkin jos siltä tuntuu. Kuidut tilasin Cyberloxshopista, josta tilaus saapui noin viikon kuluessa. Värivalintakin osoittautui nappiin, sillä kuidut ovat juuri samaa sävyä kuin omat hiukseni. :)


♥ Bodysuit- H&M
♥ Velvet overalls- Black Milk (second hand)
♥ Shoes & Cardigan- Flea-market
♥ Necklace- BloodMilk
I get bored to my hair very easily and because of that, I've had many different hairstyles and colors. However, my hair has been almost the same for a couple of years now, only new thing is the sidecut. Changing my hair color would be difficult, because I use henna to dye it. So, I had to figure out something else. After some thinking, I decided to try dreadlocks after a very long time! These are synthetic so they're easy and fast to remove if I want to.

It was quite easy to make these, although they could be better. But I can improve them later. I order the braids from cyberloxshop, it took about a week to get them. I wasn't sure about the color, but luckily it turned out to be the same shade as my own hair!

4 comments:

 1. Onpa pirteät, ja tuo värikin näyttää mainiolta!

  Yllättävän hyvältä nuo velvet overallsit näyttää tuossa kokonaisuudessa, olen aina vähän ihmetellyt niitä "pelkältään" että miten sellaista vaatekappaletta voi käyttää ja yhdistellä, mutta noin näköjään. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Hurjat kaksi viikkoa noita jaksoin, ja sitten oli pakko palata takaisin entiseen. Mutta onneksi nuo on mahdollista laittaa takaisin myöhemmin.

   Bodyjen kanssa nuo sopivat mielestä parhaiten, niin paidan helma ei jää ikävästi kurtulle sinne alle. :)

   Delete