Saturday, 25 June 2016

Midsummer

On aika jälleen rikkoa miltei kuukauden kestänyt hiljaisuus ja palata takaisin bloggaamisen pariin. Olen viettänyt paljon aikaa perheen ja ystävien kesken, sillä sää on ollut usein suotuisa piknikille tai rannalla loikoiluun. Myös työkuvioni ovat vaihtuneet hiukan, ja siitä syystä teen eri työvuoroja kuin ennen. Se ei kuitenkaan ole ollenkaan paha juttu, sillä se tarkoittaa että aamulla saa nukkua pidempään! Toivon kuitenkin että tulevaisuudessa oppisin tekemään aamuisin muutakin kuin vaan katsomaan Netflixiä..


Meidän juhannus on kulunut hyvin rauhallisissa merkeissä, sillä ympärillä oleva kaupunki tuntuu todella hiljaiselta. Voin rehellisesti sanoa että mitään muuta tässä parin päivän aikana ei ole tullut tehtyä kuin syötyä ja katsottua elokuvia. Ja nukuttua, paljon. Univelkaa on ilmeisesti kertynyt noista iltavuoroista huolimatta, joten oli hyvä saada nukuttua ne pois. Huominen sentään on vielä aikaa tehdä jotain hyödyllistä, ja tarkoitus olisi käydä ainakin kaupungilla sekä poikaystäväni vanhempien luona.

Osa teistä ehkä odottaa vielä WGT postauksiani, jotka ovat hivenen myöhässä.. Viime viikkojen kiireistä johtuen en ole ehtinyt saada niitä vielä valmiiksi, mutta kyllä ne sieltä tulossa ovat! Halusin kuitenkin välissä kirjoitella kaikesta muusta, kun viime postauksesta on kuitenkin kulunut jo kuukausi.

♥ Skirt & Top & Shoes- from flea-market (they costs less than 5 euros!)  Latex belt- Mico couture  Necklace- Glitter ♥ Earrings- RestyleIt's time to break the silence and start to blogging again. This month has been quite busy and I've spent a lot of time with friends and family. We've had couple of extremely hot weeks here in Finland and I've wanted to enjoy them on the outside. Also, I changed my tasks at work and because of that my work hours are different than before. But that doesn't bother me because it means I can sleep longer! I just need to learn to do something else in the morning than just watch Netflix..

Our Midsummer has been super lazy since we haven't done much off anything else that watching movies, eating and sleeping a lot. But I guess that was the thing we really needed, especially the sleeping.. We still have one whole day to do something useful and, so we're going out on the town tomorrow and visit my boyfriend's parents.

And don't you worry, I'm still going to write more about WGT. I just haven't got the time to do all the posts ready yet. But they're definitely coming!

11 comments:

 1. beautiful photos! I love the sunlight effect. and that belt is awesome

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! I really like the light in these photos too. My boyfriend took them so thanks goes to him. :)

   Delete
 2. You look beautiful! Is the sidecut new? I can't remember if I already saw it before on you?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! I've had the sidecut about a month now, but it has shown in the blog only one time before this. :)

   Delete
 3. Replies
  1. Thank you so much dear! ♥

   Delete
  2. Thank you so much dear! ♥

   Delete