Sunday, 29 May 2016

WGT: The opening party

Tässäpä vihdoin ensimmäistä postausta WGTstä! Vaikka otinkin kameran mukaan reissuun, valitettavan vähän jaksoin sitä mukana kantaa, joten kuvia ei tullut otettua kovin paljoa. Osa kuvista on myös kännykkälaatua, kuten kaikki kuvat tässä postauksessa. Vähäinen kuvaaminen johtui varmasti myös siitä, että usein oli niin paljon kaikkea uskomatonta ympärillä, että kuvaamisen ihan oikeasti unohti! Ihastuin jo pelkästään Saksaan todella paljon, ja Leipzig oli kaupunkina tosi kiva. WGTstä nyt voi sanoa vain sen, että mikään festari ei tunnu enää miltään sen jälkeen!Festarit pyörähtivät käyntiin torstai-iltana, jolloin vietettiin avajaisbileitä. Koska tänä vuonna WGT järjestettiin 25 kerran, oli avajaisbileetkin päätetty pitää "hitusen" isompina kuin yleensä. Belantis huvipuisto oli avoinna vain festarikansalle, ja se oli auki aina aamuviiteen asti. Laitteiden lisäksi huvipuistossa oli useita klubeja, joista yksi oli tuon ison pyramidin sisällä. Pyramidi itsessään oli myös huvipuistolaite, ja muutamat kavereistani kävivätkin siinä. Itse keskityin kuitenkin vain kiertelemään puistoa ympäri ja ihmettelemään jo pelkästään sitä, että koko paikka oli täynnä gootteja. :D

Ilta päättyi ihan mielettömään ilotulitusnäytökseen, joka oli isompi ja eeppisempi kuin mitä olen ikinä ennen nähnyt. Lienee tarpeetonta sanoa että ilta oli ihan huikea, ja en edes keksisi parempaa tapaa aloittaa festarit!Here comes the first post about WGT! First I'd like to say that although I did have the camera with me in Leipzig, I was too lazy to carry it every day, so I didn't take much photos. Also, some of the photos are taken with my phone(like all the photos in this post). But anyway, Germany was wonderful, Leipzig was wonderful and of course WGT was wonderful! I truly had the best time of my life!

The first night of the festival was on Thursday, although it was "just" an opening party. Since this year was the 25th anniversary of Wave Gotik Treffen, the opening night was at Belantis which is an amusement park in Leipzig. It was open only for the festival people, so the whole park was full of goths! There were a couple of clubs too, and one of them was inside that giant pyramid.  I also saw the most epic fireworks ever! So, all in all, that sure was a great way to start the festival. :) 

No comments:

Post a Comment