Sunday, 3 April 2016

Spikes for spring


Pitkään jatkuneen harmaan jakson jälkeen tämä viime päivien auringonvalo on tuntunut ihan uskomattomalta. Sitä on ehtinyt jo unohtaa, miten suuri vaikutus auringolla voikaan olla! Tuntuu kuin olisi herännyt kuukausien mittaisesta horroksesta, sillä energiaa on ihan erilailla kuin ennen. Eilen aurinko paistoi koko päivän, ja otimmekin siitä poikaustävän kanssa ilon irti kiertelemällä kaupungilla useita tunteja. Tavallisten kauppojen sijaan kävimme leffadivaareissa ja kirppareilla, sekä poikkesimme myös Destinyssä
Vaikka kenkäkokoelmani melkoisen suuri onkin, on sieltä pitkään puuttunut jotkut matalat kengät, joilla jaksaisi kävellä pitkiäkin matkoja. Maihareita toki löytyy, mutta ne ovat kesällä, ja jo oikeastaan keväälläkin liian kuumat. Kun siis alkuvuodesta bongasin nämä Jeffrey Campbellin tennarit Zalandon alesta, päätin antaa kengille mahdollisuuden. Ja pakko onkin todeta, että eilisen päivän kävelyn perusteella kengät osoittautuivat nappiostokseksi.


   T-shirt- Nattskiftet  ♥ Jacket- from ebay  ♥  Shoes- Jeffrey Campbell ♥  Skirt & Scarf- H&M 

Oletteko te yhtä innoissanne keväästä, kuin allekirjoittanut? :) 
After the loong and grey season, the sun feels pretty amazing. It feels like I've woken from hibernation, since I've got so much more energy than usual. Yesterday the sun was up all day, and because of that, we decided to go on a town with my boyfriend. We walked for hours and visited many flea-markets and Destiny.

Even though I own many and many shoes, there wasn't any flat shoes I could wear on a long walks. Of course I've got couple pairs of combat boots, but they're way too hot in the summer and spring. So, when I saw these Jeffrey Campbell's sneakers on sale, I thought I could give them a change. And after yesterday, I can say that they were indeed a very good purchase!

Are you as excited about spring as I am? :)

6 comments:

 1. Nice pics and shoes!

  ReplyDelete
 2. Magee paita! Lähtee tilaukseen ja pari posteria myös samasta paikasta.
  Mitä vaatekokoa yleensä käytät ja minkä kokoisena otit tuon t-paidan? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on tästä M-koko, mutta koska ovat unisex mallia niin S-koko olisi varmaan istuvampi. Toisaalta on ihan kiva, että tää on vähän pidempi kuin tavalliset t-paidat. :) Ja yleensä käytän siis S-kokoa yläosasta.

   Delete
 3. Upeita kuvia ja ihan super mukavan näköiset nuo kengät! ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon! :) Kengät ovat kyllä osoittautuneet tässä muutaman käyttökerran jälkeen oikein mukaviksi!

   Delete