Monday, 1 February 2016

25

 photo 1_zpstmmqixhr.jpg

Viime viikon lauantaina(23 päivä) vietin syntymäpäivääni, ja mittariin tuli hurjat 25 vuotta. Valehtelisin jos sanoisin etten kokenut minkäänlaista ikäkriisiä, koska vaikka niin ei olekaan, niin silti tuo 25 tuntui jotenkin todella isolta luvulta. Onneksi kriisi meni nopeasti ohi, kun sain taottua päähän että se on vain ikä muiden joukossa. Sitä paitsi, hyvin harva 25-vuotias tietää vielä mitä haluaa tehdä elämässään. Joten ei kai minunkaan tarvitse.

Itse syntymäpäivän vietin ystäväni kanssa, sillä hän juhli omia synttäreitään samana päivänä. Päivä alkoi ratkomalla arvoituksia escape roomissa. Ja voin muuten sanoa, että siihen jäi kyllä koukkuun kerrasta! Nyt tekisi mieli käydä kokeilemassa kaikki mahdolliset huoneet. Oletteko te käyneet escape roomissa? Jos on suositella jotain tiettyä paikkaa, niin saa ehdottomasti kertoa! :) Escape roomin jälkeen menimme syömään Kallion säveleen. Tytöt jatkoivat iltaa ties minne asti, mutta itse liikuin illaksi Tikkurilan suuntaan, sillä kävimme katsomassa Vernissan huoneteatterissa Cthulhun kutsun poikaystäväni kanssa. Koko päivä oli siis oikein onnistunut!

 photo 3_zps4omjoodd.jpg photo 2_zpsaq2qh6ys.jpg photo 4_zpsbs41qkhu.jpg

Ulkona tuli oltua viime viikonloppunakin, sillä miittasin jälleen muita nailon (Black Milk) addikteja. Tarkoitus oli vaan myydä ylimääräisiä ja käytämäksi jääneitä vaatteita pois, mutta yllätys yllätys mukaankin lähti jotain, tämä mekko nimittäin. Mekko ei ehkä ole sieltä käytännöllisestä päästä oleva, sillä se on melkoisen lyhyt ja kaikenlisäksi se vielä hinautuu ylöspäin kävellessä.. Mutta on se silti nätti! Ja kenties sen alle saa keksittyä jonkun muun vaatekappaleen jonka avulla se pysyy paremmin paikoillaan.
  photo 5_zpsec5shkn9.jpg   ♥ Dress- Black Milk   Vest- H&M  ♥  Mesh shirt & Shoes- Second hand Last Saturday(23rd day) was my birthday. I turned 25. I have to admit that first, the number felt so much. I know its silly because it's even not that much and worrying about your age doesn't make any difference. Luckily the crisis went away quickly, because I realized that not so many 25 years old know what they want to do or be in life. So I'm guessing that maybe I don't have to know either.

About the Saturday, it was really fun day, and I got to spent it with my dear friend who also celebrated her birthday then. We went to escape room, which was so much fun. I got to go and see the other rooms too! After that we went to a dinner. Later, I went to the theatre with my boyfriend to see the Call of Cthulhu. Overall the day was really successful. :)

Last weekend was also nice, I got to see all the wonderful sharkies(Black Milk addicts) after a long time! My plan was to sell clothes I don't wear, but I ended up buying stuff too.. This dress may not be the best choice since it's pretty short and it goes up while you walk. But it's still pretty!

14 comments:

 1. Myöhästyneet synttärionnittelut! Saapa ensi vuonna nähdä millaiseksi möröksi tuo 25 vuoden rajapyykki on minulle muodostunut. Olen jo päättänyt että silloin otan itseäni niskasta kiinni ja hankin vihdoin silmänympärysvoiteen :D

  Ihana mekko!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti! Mä olin jo etuajassa ja ekan ryppyvoiteen hankin reilu vuosi sitten, hah :D Ja nimenomaan silmänympärysvoiteesta kaveritkin varoitteli, että 25 se kannattaa viimeistään hankkia!

   Delete
 2. A great outfit! All the best wishes to you!

  ReplyDelete
 3. Onnea ^_^ voi sie oot viel noin nuori ^_^ itte ku täyttää tänävuonna 28 ni alkaa jo olee pientä riisin poikasta ilmassa, 30 kolkuttaa jo liian lähellä :'D kaunis asukokonaisuus sinulla <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) No mutta onhan sullakin vielä se kaksi vuotta aikaa 30 vuoteen, ja se on pitkä aika! Eikä se 30 varmaan edes niin paha ole, kuin miltä se kuulostaa. :D

   Delete
 4. Myöhäiset onnittelut! :) Todella kauniit kuvat, mekko sopii siulle hurjan hyvin. ^^

  ReplyDelete
 5. Onnittelut täältäkin. :) Itsehän olen täyttänyt pian 6 kertaa 25, heh! Jos joku kehtaa toivottaa hyviä kolmikymppisiä tänä vuonna niin käsken pitää suun kiinni. No ei vaiskaan. ;) Sitä on juuri sen ikäinen kun tuntee olevansa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ja se on juuri näin, täytyy vain toivoa ettei toista kriisiä enää vastaan tulekaan. :)

   Delete
 6. Happy belated birthday!!
  I am an avid reader of your fantastic blog and was wondering if you would like to review an album?
  I know you are mainly a fashion, art andnd beauty blog but we at Zeitgeist Zero love your style and angle and were hoping you would like to take a look at our newest album and let us know what you think?
  Please let me know if you are interested and I can send you the link to our album to listen to and we can post your blog and tell everyone about you on our fan pages.
  Hope to hear from you soon
  All the best
  Bex@zeitgeistzero.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! I just sent you an email! :)

   Delete