Saturday, 16 January 2016

Destiny

 photo b1_zpsar0t4kpv.jpg photo b5_zpsagmiqmnd.jpg photo b6_zpszrsslrru.jpg photo b10_zpsnyeliu9u.jpg

Harvemmin tulee astuttua kauppaan, jossa tuntee olonsa lähes yhtä kotoisaksi, kuin omassa kodissa. Nyt kävi kuitenkin niin. Suomesta on vaikea löytää millään tapaa mielenkiintoisia liikkeitä, mutta Destiny on kyllä yksi inspiroivimmista kaupoista, jossa olen ikinä käynyt. Ja valehtelisin jos väittäisin ettei leuka loksahtanut auki, kun liikkeeseen ensi kertaa astelin.

 photo b7_zpsn8ckecfl.jpg photo b12_zps0bmsd6ck.jpg

Uskaltaisin sanoa, että suurin osa valikoimasta on sisustustuotteita, ovathan sentään kaikki kuvissa näkyvät esineet myynnissä. Mikään ei siis ole rekvisiittaa, vaan myös huonekalut ovat kaupan. Sisustustuotteiden lisäksi Destiny myy myös asusteita ja vaatteita. Suurin osa vaatteista koostuu tanskalaisesta Nü vaatemerkistä, mutta valikoimasta löytyy myös Odd Mollya.

 photo b14_zpsq4cipzzk.jpg photo b9_zpsfmkqzs0y.jpg photo b8_zpsjglbw1la.jpg photo b15_zpsl9xifdj7.jpg photo b13_zpswkqlvqnt.jpg photo b4_zpsjhf08t8g.jpg

Näitä lasikupuja olen itse ostanut jo pari kappaletta kotiin, sillä ne sopivat täydellisesti kalloille ja pienille sarville. Myynnissä on myös kupuja, jossa oli valmiiksi valot tai lamppu sisällä.

 photo b3_zpsvdemfnrg.jpg photo b11_zpsur9hagce.jpg photo b2_zpsok5x7wdn.jpg

Destinyllä on kaksi kivijalkaliikettä, toinen Helsingissä ja toinen Porvoossa. Mikäli liikkeissä ei ole mahdollista päästä käymään, löytyy heiltä onneksi nettisivutkin.

Helsingin liikkeen osoite on Lönnrotinkatu 15, ja Porvoon Jokikatu 12.

Oliko kauppa teille jo ennestään tuttu, vai uusi ihana tuttavuus? :)I found this gorgeous shop called Destiny a while ago, and wanted to take some pictures and show it to you too! Destiny sells mostly decoration stuff, all the things you see in the pictures are on sale. Including those deer heads, skulls and bugs. And all the furniture too! Besides the decoration stuff, Destiny sells clothes, accessories and shoes too. Most of clothes are from brand called Nü, but there's also Odd Molly.

If you ever come to Helsinki or Porvoo, you should definitely visit this shop! They also have web shop, but I'm not sure if they ship overseas. Of course you can always ask!

14 comments:

 1. Wow, what a cool shop, thanks for sharing!

  ReplyDelete
  Replies
  1. It sure is! Glad to hear you like it. :)

   Delete
 2. Kiitos vinkkauksesta, lähiaikoina onkin tulossa Helsingin-käynti ja saa nähdä, ehtiikö tuollakin piipahtaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ollos hyvä! Toivottavasti ehdit kävästä edes pikakierroksella. :)

   Delete
 3. Hienon näköistä :) Melkein täytys lähteä käymään, tosin täytyy ottaa joku rekka mukaan siinä vaiheessa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hah, se on totta. :D Mutta kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa paikan päällä. :)

   Delete
 4. Onpa ihastuttava liike! Näyttää tosi tunnelmalliselta ja kiehtovalta paikalta. Paremman puutteeessa selailin jo tota nettikauppaa, mut pakko on joskus päästä käymään jommassakummassa kivijalkaliikkeessäkin. :) Kiitos tosiaan jakamisesta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla että tykästyit! :) Jos vain mahdollisuus tulee niin kannattaa ehdottomasti käydä liikkeessäkin, siellä kun on tavaraa paljon enemmän!

   Delete
 5. Destiny on kyllä ihan huippu! Sekä Helsingin että Porvoon liike on koluttu läpi ja sinne on pakko palata uudestaan. Tähän mennessä ostoskoriin on tosin päätynyt oikeastaan vain keraamisia vetimiä. Yhden askartelin talouspaperitelineen päähän nupiksi ja pari muuta odottelevat vielä käyttöä. Jos kiinnostaa niin talouspaperitelinettä pääsee väijymään tästä linkistä :) http://theaddamsmansion.blogspot.fi/2014/07/frog-in-my-kitchen.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mut toihan on kiva idea! :) Sieltä tosiaan löytyisi kaikkea askasteluunkin sopivaa, täytyykin katsella vähän sillä silmällä ensi kerralla..

   Delete
 6. Nyt hävettää myöntää että on porvoolainen eikä tiedä ton kaupan olemassa olosta mitään. Pakko käydä, miten täällä voi olla jotain noin siistiä! :D

  ReplyDelete
 7. Tämä putiikki on kyllä ehdottomasti ensi kerralla koluttava läpi, kun matkustan Helsinkiin! Verkkokaupankin perusteella liike vaikuttaa unelmien täyttymykseltä. Toivottavasti laajentaisivat joskus pohjoiseenkin liiketoimintaa, niin ei tarvis kovin montaa matkalaukkua varata mukaan ostosreissua varten Helsinkiin :D

  ReplyDelete
 8. Nyt kyllä vaikuttaa putiikki pieneltä elämykseltä, joka on pakko päästä kokemaan itse omin silmin ja käpälin! Näyttää juuri siltä, että kun tuonne kerran astuu niin siellä pyörii ihmeissään tuntikausia ennekuin raaskii edes ajatella ovesta ulos astumista.
  Ihanaa huomata, että näitä erikoisempia putiikkeja Suomestakin löytyy..itse vain asunut niin perähikiällä, että vieläkin tuntuu huuli pyöristyvän, kun tajuaa mitä kaikkea Helsinki kätkee sisäänsä. :D

  Ihan uudeksi tuttavuudeksi ei omalla kohdalla kauppaa voi sanoa, sillä törmäsin siihen joskus jokin aika takaperin blogimaailman syvyyksissä, mutta mikä lie taikatemppu tapahtunut, että unohdin sileän tien koko putiikin ja nyt täytyy vain ihmetellä, miten ihmeessä tuollainen helmi on voinut unohtua!

  ReplyDelete
 9. Mä niin kyllä käyn tuolla ens helsinki reissulla ai hiiskatti <3

  ReplyDelete