Sunday, 24 May 2015

Into the twilights unknown

Palataan hetkeksi vielä viime viikonloppuun, jolloin käväisin pitkästä aikaa keikalla ystäväni kanssa. Kävimme katsomassa Jess and the Ancient Onesia kuudennella linjalla, ja täytyy kyllä sanoa että bändi oli livenä vielä parempi kuin levyllä! Oli siis ehdottomasti näkemisen arvoinen keikka. Ja menen varmasti katsomaan heitä uudestaankin, kun seuraavan kerran Helsingin suunnalla keikkailevat. :)

 photo 6_zpslp5gpsrc.jpg  photo 8_zpswtfquxvg.jpg  photo 7_zps5vnsgmwv.jpg

Nykyään löytyy liian harvoin hyvää syytä pukeutua sen erikoisemmin, joten ajattelin että tämä keikka voisi hyvinkin olla tarpeeksi hyvä syy. Siispä, tukkaan paljon lettejä, isot korut matkaan ja hapsumekko päälle!

 photo 1_zpstd9bx0jy.jpg ♥ Dress- Seppälä  Pentagram earrings- Killstar ♥ Nekclace- Second hand

Oikein kivaa ja (toivottavasti) kesäistä ensi viikkoa kaikille! Last Saturday I was on a gig after a long time. I went to see Jess and the Ancient Ones with my friend, and the gig was so amazing! I will definitely go to see them again, when they come to Helsinki :)

I love to dress up, but sadly there's so rarely a good reason for it. So, I decided that this gig would be a good enough reason. So, lots of braids, big jewelry and fringe dress it is!

I wish you all a great week! 

Tuesday, 19 May 2015

Dirty Black Summer

Ulkona on jo vihreää ja kesäkin alkaa olemaan päivä päivältä enemmän täällä. Paljon on siis tapahtunut niin ulkomaailmassa, kuin minun omassa elämässänikin tämän pienen hiljaiselon aikana. Suurin syy hiljaiseloon taitanee olla toisen kissan äkillinen sairastuminen ja suuri huoli pienestä. Enää huoli ei ole kuitenkaan läsnä, vaan katti saatiin kuntoon ja kaikki on onneksi jo hyvin. Itsekin olen sairastellut ja stressanut millon mistäkin ja kiire ja väsymys ovat olleet vahvasti läsnä viime aikoina. Mutta ihan mieli maassa ei ole sentään koko aikaa mennyt, ja ainakin nyt tuntuu siltä että kaikki on ihan hyvin. :) Tuo valon määrä on varmasti myös auttanut siinä asiassa paljon.

 photo 5_zpsxtezlgjy.jpg  photo 3_zpsriqsg1vh.jpg

Kuvituksena vähän asua viime viikonlopulta. Asusta tuskin tulee kesä kenellekään mieleen, mutta mustalla mennään, oli vuodenaika mikä tahansa. Ja ainakaan vielä nahkatakki ei ole tuntunut liian kuumalta, mutta eiköhän sekin pian jouda kaappiin odottelemaan syksyä. Jalassa tai oikeastaan paidan alla minulla on uusin hankintani Black Milkiltä, nimittäin samettinen catsuit! Catsuitissa on varsin rohkea leikkaus, joten vielä en ole sitä sellaisenaan uskaltanut ulkoiluttaa, mutta legginsien virkaa se toimittaa varsin hyvin. Tuo materiaali on niin mukava päällä!

 photo 4_zpsalqosbmn.jpg
♥ Shirt & Accessories- Second hand ♥ Leggings (Actually Catsuit)- Black Milk ♥ Leather Jacket- Ebay ♥ Sunglasses- KappAhl

Tämä oli vähän lyhyenpuoleinen paluu blogiin, mutta tarkoituksena oli kaiketi sanoa että hengissä ollaan, ja sekä minä, että blogi ollaan kyllä heräämässä horroksesta ja tulevaisuudessa olisi tarkoitus taas kirjoitella enemmän. :)

Toivottavasti teille kaikille kuuluu oikein hyvää! 
Hi there! There's so green outside and the summer is almost here. The nature is not only thing that has change in this time, but there's also happened something in my life too. The biggest and hardest thing was that our other cat got very sick, very quickly. So I worried a lot and couldn't do anything else. But thankfully he's alright now and everything is fine. I also has been sick, tired and stressful. But that also seems to be going away and life feels so much better now. :) The sun may have got something to do with that too.

The outfit pics are from last weekend, it really isn't pretty summery outfit, but that's just me. All black everything, no matter what the season is. The newest thing from Black Milk are the velvet leggings which actually is a catsuit! The cut-out is pretty daring, and i don't have enough courage to wear it without anything else. At least not yet. 

I think this post was meant to say that I'm alive, and I'm going to write more in the future!

I hope you're all feeling good.