Tuesday, 7 April 2015

New treasures

 photo 2_zps2ced8gfw.jpg

Pidennetty viikonloppu sujahti ohi aivan liian nopeaan, mutta onneksi saimme sentään aikaiseksi tehdä jotain muutakin, kuin vaan tuijotella leffoja. Vaikka toki valtaosa ajasta siihen menikin.. Lauantaina kävimme nimittäin kaapelihallin kirppiksellä, joka järjestettiinkin jokaisena päivänä nyt pääsiäispyhien aikaan. Väkeä oli paikalla paljon, ja niin oli jonoakin. Onneksi eksyimme paikalle sen verran hyvään aikaan, että jono liikkui suht sukkelaan, ja sisälle pääsimme noin vartin odottelun jälkeen.

En ole löytänyt pitkään aikaan tavallisilta kirppiksiltä mitään, mutta onneksi nyt mukaan tarttui muutamakin asia. Ensimmäisenä tämä kaunis satiinipaita, joka osoittautui juuri sopivan kokoiseksi. Toisena aarteena mukaan lähti uudet sarvet seinälle. Sarvia löytyy ennestään jo kolmisen paria, mutta eipähän niitä koskaan liikaa ole. Kunhan tila ei vain lopu kesken..
   photo 3_zpsmm7ppp1d.jpg The ones of the left are the new ones.  photo 1_zps3arubvzw.jpg Shirt & Jewelry & Boots- Second hand Skirt- H&M Tights- Pamela Mann 

Kuukausikin ehti viikonlopun aikana vaihtua, ja sen myötä kesäkin on taas vähän lähempänä. Olen hamstrannut kesävaatteita melkoisesti viime aikoina, ja en malttaisi odottaa että saan kaivaa uutuudet kaapista käyttöön. Villakangastakin heittäisin myös mieluusti jo varastoon säilöön, mutta koska Suomen kevät on kylmä ja minä vilukissa, on takkia aina toisinaan vielä pakko käyttää.

 photo blog_zpsxld7wper.jpg  photo 4_zpsyixok9bd.jpg  I got these pretty flowers from my friend. I think I'm going to dry them later. :)


Oletteko te tehneet hyviä kirppislöytöjä viime aikoina? :)
The weekend passed by way too quickly, and most of the time went just for watching movies.However, on Saturday we managed to get ourselves outside and we went to a flea market. I haven't found anything for a long time from flea markets, but luckily this time was different!

First I found this pretty satin shirt, and luckily it fits me perfectly. :) The second thing was these gorgeous horns. I already had three pair of horns, but there can never be too many! As long as there's a room for every one of them.

It's April already and the summer is closer every day. I've bought lots of summer clothes lately, and I just can't wait to wear them! Only a few more months now.

Have you found some nice things from the flea markets lately? :)