Wednesday, 28 January 2015

I Put a Spell on You

 photo 1_zpsd4811145.jpg  photo 4_zps5cfea3fe.jpg

Viime perjataina oli taas se aika vuodesta kun mittariin kilahti yksi vuosi lisää. Juhlistin päivää ystävien kesken ja pakko sanoa, että vielä lauantai-aamunakin hymyilytti, sillä päivä oli niin onnistunut. :) Jo aamulla poikaystävä hemmotteli minua aamiaisella pitkän kaavan mukaan, ja sain ruusuja ja muita lahjuksia. Töiden jälkeen menimme Vltavaan syömään ystävien kesken ja siitä vielä muutamalle juomalle läheiseen kuppilaan. Myös ystävät yllättivät ja sain muutaman lahjakortin vaatekauppoihin, joten täytyykin varmaan lähteä shoppailemaan pian!

 photo 2_zpsaf6b0a5f.jpg Little something I crafted! I just need to find a perfect place for it.  photo insta_zps64ac1e62.jpg
 Hat & Necklace & Cardigan- H&M  Infinity belt-ShopFoxAndOwl  Dress- second hand  Tights- Asos  Shoes- Duffy

Shoppailtua on tosin tullut tässä ilman lahjakorttejakin, sillä pari viikkoa sitten postiluukusta kolahti ShopFoxAndOwlilta tilaamani Infinity Belt, joka on juuri niin ihana kuin ajattelin! Mustia mekkoja kun löytyy kaapista vaikka millä mitalla, ja tämän sopivasti simppelin vyön avulla niitä saa stailattua vähän uudella tavalla. Myös kauan etsinnässä ollut isolierinen hattu löytyi H&Mltä. Hatun lieri tosin tuntuu hiukan liiankin isolta, varsinkin kun en ole tottunut juuri käyttämään hattuja, mutta ehkä se on vain tottumiskysymys!

Ps. Kyllä, tämä päivitys on kokonaan nakuteltu uudella koneella ja ainakin toistaiseksi olen ollut oikein tyytyväinen siihen. Toivotaan että kone palvelee hyvin myös jatkossa. :)I turned 24 on Friday, and celebrated the day with my friends. I got roses and a delicious breakfast from my boyfriend the first thing in the morning. After work we went eating to a restaurant with friends and later couple of drinks too. I got a few gift cards for clothes-stores, so I'll think I have to go shopping soon!

..Although I've bought couple of things without any gift cards. This gorgeous infinity belt is from ShopFoxAndOwl, and I absolutely love it. I have so many little black dresses, and this goes well with everyone of them. :) I also found finally this hat from H&M. I don't usually wear any hats, so it feels a it weird but hopefully I get used to it, since it's so pretty!

And yes, I finally got my new laptop! So far I've been very pleased with it. Let's hope that it works well in the future too!


Thursday, 15 January 2015

It's alive!

Vaikka viime päivityksestä onkin taas vierähtänyt yli kuukauden päivät, elossa ollaan ja kaikki on hyvin. Tällä kertaa suurin syy päivitysten puuttumiseen on ollut niinkin oleellinen asia kuin tietokoneen puuttuminen. Oikeastaan minulla ei ole ollut toimivaa konetta sitten kesän, mutta olen käyttänyt bloggaamiseen tämän ajan poikaystävän konetta, mutta eihän se nyt vain ole sama asia, ja siksi blogi onkin jäänyt täysin unholaan, niinkuin tietokoneen käyttö noin muutenkin. Nyt asiaan on kuitenkin tulossa muutos, sillä ostin vihdoin ja viimein uuden koneen! Sen pitäisi saapua viimeistään ensi viikolla, joten sitten pitäisi päivityksiäkin alkaa tipahtelemaan tasaisempaan tahtiin. :) Blogi-into kun ei ole suinkaan kadonnut mihinkään, päinvastoin. Kiitos siis että olette jaksaneet seurailla, ja kaikille uusille lukijoille lämpimästi tervetuloa! 

 photo mekko_zpsbe982599.jpg
The dress is one of my Christmas presents, I got it from my boyfriend. And yes, it's Black Milk, surprise? ;)

Mitään sen kummempia ei joulukuun ja alkaneen vuoden aikana ole tapahtunut. Joulupyhät ja uusi vuosi menivät oikein leppoisissa merkeissä poikaystäväni ja hänen perheensä kanssa. Kävimme myös vanhempieni luona Keski-Suomessa ja vietimme siellä muutaman päivän. Suurin muutos lienee hiusteni väri, joka jälleen kerran muuttui! Se siitä oman värin kasvattamisesta sitten.. Instagrammin puolella seurailevat ovatkin jo sen nähneet, mutta värjäsin hiukseni tosiaan hennavärillä. Tällä hetkellä tukka on melko oranssi, mutta aion värjätä sen tulevaisuudessa hiukan punaisemmaksi. Mutta voisin kirjoitella tukka-asioista lisää ihan omassa postauksessaan myöhemmin. :)

Toivottavasti kaikilla on oikein kiva viikonloppu tiedossa!Hello you! Even though the blog hasn't updated in a while, I'm still here and everything is fine. The main reason of this silence is that I don't own a computer right now. I have used my boyfriends computer, but it's just not the same. But finally, I bought a new laptop and it should arrive next week! I'm so glad that you are all still here and I even have a couple of new followers, welcome!

Nothing special has not happen at this time. The Christmas and new year went well, with my boyfriend and his family. We also visited my childhood home and spent couple days in there. Probably the only thing that has changed is my hair, surprise! I got tired of the blonde and wanted something new, so I decided to dye my hair with henna! The color is pretty orange now, which I like too, but I'm going to make it more red in the future. I think I could write more about dying your hair with henna in the future.

I wish you all great weekend!