Wednesday, 9 December 2015

As above, so below

 photo 4b_zps7yzlyyjp.jpg

Pimein vuodenaika on jälleen käsillä, ja sen kyllä huomaa. Päivänvalon puute kun ei pelkästään vaikuta bloggaamiseen, vaan myös omaan jaksamiseen noin muutenkin. Liian usein sitä onkin työpäivän jälkeen päätynyt sohvan nurkkaan katsomaan leffoja loppuillaksi, kun kaikki muu tuntuu ylivoimaisen vaikealta. Siitä johtuen kirkasvalolamppu onkin päätynyt ostoslistalle, ja täytyy koittaa hankkia moinen kapistus mahdollisimman pian.

 photo 3_zps828vhvdf.jpg
Energian puutteesta huolimatta olen ollut jo useana viikonloppuna koulun kautta muutamissa kuvauksissa työharjoittelussa, ja kaikki kerrat ovat olleet todella opettavaisia, sillä olen päässyt auttamaan useassakin eri jutussa. Jostain sitä energiaa siis onneksi löytyy silloin, kun on oikeasti kivat asiat tiedossa. Viime viikonloppuna kävin taas pitkästä aikaa tanssahtelemassa Synapsissa, joka järjestettiinkin nyt toiseksi viimeistä kertaa. Ilta oli muuten oikein onnistunut, mutta harmikseni huomasin tässä alkuviikosta, että olin näköjään onnistunut hajoittamaan saappaani tanssilattialla. Kyseessä on jo toiset Pennangalanin saappaat jotka hajoavat tismalleen samalla tavalla, ja juurikin tanssi-illan jälkeen. Kaipa noita kenkiä pitäisi sitten tosissaan pitää vain hyllynkoristeena..

 photo 6_zpsn2fggf9n.jpg photo 5_zpsjzhqdelm.jpg

Black Fridayn ostokset ovat kaikki oikeastaan vielä tuloillaan, mutta yksi muu alehankinta saapui kotiin tällä viikolla. BloodMilkillä oli alennukset lokakuussa, ja hennoin vihdoinkin hankkia itselleni sieltä korun. Suomen päähän koru tuli yllättävän nopeasti, mutta se ehti viettää lähes kolme viikkoa tullissa ennen kotiin saapumista. Oli todella vaikeaa valita vain yhtä korua, mutta olen silti oikein tyytyväinen valintaani. Lisäisin kuitenkin mielelläni yhden jos toisenkin kappaleen BloodMilkiä korukokoelmaani, ja pahoin pelkään etten malta odotella seuraavia alennuksia ennen uuden korun tilaamista..

 photo 7_zpsegxbn56d.jpg

Perjantaina suuntamme poikaystävän kanssa Tampereelle, ihan vain pienelle yhden yön reissulle. Poikaystävä käynee teettämässä itselleen kengät paikallisella suutarilla, ja itse odotan ainakin tallipihalla vierailua. Toki Tampere on meidän molempien mieleen muutenkin. Sunnuntaina menenkin jälleen koululle työharjoitteluun, mutta se onkin sitten viimeinen tänä vuonna. Ensi viikon jälkeen kun tiedossa on jopa viikon mittainen joululoma! Se tulee kyllä tarpeeseen, sillä kulunut syksy on ollut todella kiireinen.

Mukaa loppuviikkoa ja viikonloppua kaikille! :)

The darkest season is once again upon us. When I go to work, there's dark. And when I get home, there's also dark. So basically I don't see any daylight during the day. I'm definitely going to buy one of those bright light lamps, because I don't have any energy to do anything after work. 
At least weekends are little bit easier and I've spent couple of weekends at school. It has been very nice and I've learned a lot. I also went dancing after a long time on last Saturday. It was so much fun and the whole evening was great. Only sad thing is that I managed to broke my boots. :( They were my second pair of Pennangalan boots which went broken on a dancefloor. I guess those shoes aren't meant for dancing and that's too bad since I love dancing!

I bought some stuff from a black Friday discounts, but they haven't arrived yet. One thing though is arrived, and it's this gorgeous necklace from BloodMilk. They had 20% discount on October on every piece and it was so hard to picked just one! There's still a lot of pieces which I want to add my collection, and I don't think I'm able to wait for a next discount..

On Friday me and my boyfriend are going to Tampere for a mini trip. We are there only one night, but it's still nice to go because Tampere is such a lovely city. On Sunday I have school again, but it's last time in this year. And after next week I have one week long vacation, and I'm so looking forward to that!

I wish you all have a great end of the week! :)

6 comments:

 1. Bloodmilkin korut ovat kyllä niin upeita! Ehkä vielä jonain päivänä raaskisi itsekin semmoiseen panostaa... ^__^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne on! Hurjan vaikea vaan valita mikä on hienoin. :D Ja suosittelen kyllä panostamaan jos vain raaskii, ovat joka pennin arvoisia. :)

   Delete
 2. Beautiful pictures and your necklace is pretty!

  ReplyDelete
 3. Mistä tuo ihana verho on? :o

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ellokselta. Niitä oli myynnissä ainakin vielä hetki sitten. :)

   Delete