Friday, 23 October 2015

Current favorites

Tämä viikko on mennyt aika pitkälti sohvalla maaten ja sarjoja katsellen, sillä alkuviikosta minuun iski kunnon syysflunssa. Olo on jo nyt paljon parempi onneksi, joten viikonloppuna toivottavasti jaksaa tehdäkin jotain. Viime viikonloppu kun oli tavallista kiireisempi, sillä painoin töitä torstaista sunnuntaihin I Love Me-messuilla! Olin pukijana muotinäytöksessä, ja täytyy sanoa että vaikka se olikin melko raskasta pitkien päivien takia, niin nautin silti joka hetkestä. Mukava huomata, että selvästi oikealla polulla kohti unelma-ammattia ollaan :)

Tavallisten asupostausten sijaan päätin kirjoittaa muistakin jutuista välillä. Tässäpä siis listan ja kuvien muodossa tämän hetkisiä lemppareita eri aihepiireistä!

/I was working at the I Love Me exhibition last weekend and even though the weekend was pretty hectic and full of work hours, I still enjoyed every moment. My job was to help the models to change their clothes during the fashion show. Maybe because of the too many hours or just autumn, I got sick on Monday, and I've been at home the whole week. Fortunately, I feel much better now.

Instead of typical outfit posts, I decided to wrote about something else this time. So here we go, list about my current favorites!

♥ Tummat huulipunat/Dark lipsticks photo 2_zpsmkrt6e14.jpg photo 1_zpsnudz74sp.jpg

Olen laajentanut huulipunakokoelmaani muutamalla tummemmalla punalla, koska ennestään omistin vaan lähinnä violettia ja punaista. Uskokaa tai älkää, mutta meikkiboksissa ei ole ollut mustaa punaa sitten yläasteen, joten olihan se korkea aika hankkia uusi. Päädyin Jeffree Starin Weirdoon, joka ainakin kokeilun perusteella vaikutti oikein kelvolliselta ja oikeasti mustalta. Samasta nettikaupasta mukaan lähti myös OCCn lip tarit värissä Pagan ja Vain, joka on tuo ylläoleva sininen. Nämä huulimaalit ovat hiukan vaikeammat levittää nestemmäisen koostumuksen vuoksi, mutta ehkäpä se sujuu muutaman harjoittelukerran jälkeen paremmin.

/I've bought couple of new lipsticks, since I've wanted to try some new colors for a while. Believe it or not, there hasn't been any black lipstick in my make-up collection in ten years. So it was about time to get one. I ended up buying Jeffree Star's Weirdo, which seems to be pretty good and actually black. I also bought couple of OCC's lip tars, Pagan and Vain (which is the blue above) They are little bit harder to apply, but I'll think I just need to practice more.

♥ Raakasuklaa/ Raw chocolate

 photo 1_zpsyf1twbk1.jpg photo 6_zpslxyepe3p.jpg

Raakasuklaakoukussa olen ollut oikeastaan jo kesästä lähtien, mutta näin viileämmällä ilmalla sen tekeminen ja varsinkin syöminen on huomattavasti helpompaa, sillä suklaa ei sula ihan heti. Heitän suklaaseen yleensä mukaan kuivattuja marjoja, kuten karpaloita tai mulpereita, sekä pähkinöitä ja manteleita.

/I did raw chocolate for the first time in the summer, and I've been an addict ever since. It's just much more easier to do and eat it now, when it's colder, because it doesn't melt right away.

♥ Kauhuelokuvat/ Horror movies photo 6_zpsg6idgtqo.jpg

En ole kauhuelokuven suurin ystävä, ainakaan silloin jos puhutaan nykykauhusta ja uusimmista elokuvista. Sen sijaan vanhemmat ja ei-niin-hyvät elokuvat nappaavat, vaikka ne tuppaavatkin tosin aiheuttamaan huomattavasti enemmän naurua, kuin kauhua. H.P. Lovecraftin kirjoihin perustuvat elokuvat olemmekin varmaan katsoneet poikaystävän kanssa jo kaikki, ja tänä vuonna niitä on muutama nähtävissä myös Night Visionseissa! Itse olen ajatellut siellä katsoa ainakin Horror of Draculan, The Sandin, Deathgasmin, sekä The Wicker Manin. Re-Animator ja Necronomicon ovat jo sen verran tuttuja, että ne jäävät nyt väliin. (Jälkimmäinen oli kyllä taas vaihteeksi niiin outo, että ei oikein tiedä mitä pitäisi ajatella. :D)

/I'm not a big fan of horror movies, especially of new horror movies. But I do like the old and weird ones. It's probably because they cause more laughter than horror. That Necronomicon sure was a weird one..

 photo 7_zps9qi0yvir.jpg
♥ Halloween!

 photo 3_zpsgvsqzmqi.jpg 

Ja viimeisenä, vaan ei suinkaan vähäisempänä on mainittava tietenkin Halloween! Kaupat pursuilevat niin koristeita, kuin aiheeseen sopivia koruja ja asusteita, mutta olen hillinyt itseni aika hyvin, eikä kotiin asti ole päätynyt kuin tuo H&Mn lepakkopanta, joka oli aivan liian ihana kauppaan jätettäväksi, Olen tosin menossa huomenna kaupungille, joten saattaa olla, että jotain vielä tarttuu mukaan. Myös omaan Halloween asuun, jonka sain vihdoin ja viimein päätettyä, pitäisi ostaa yhtä sun toista.

/Last but not least, Halloween! There are so much decorations an jewelry etc. in the shops now. I've managed to control myself and bought only this cute bat headband from H&M. But I'm going to the city tomorrow and perhaps buy some more.. At least I have to buy some things for my Halloween costume, because I've finally decided what I want to be!

 photo 4_zpsxddnmczh.jpg
+Extrana vielä uusinta mustaa maitoa! Black Milk julkaisee myös malliston joka Halloweenina, ja viime vuonna sieltä lähtik mukaan Cthulhu mekko. Tänä vuonna julkaisussa ei ollut montaa kivaa juttua, mutta Spellbound nimeä kantavat legginsit olivat kuitenkin niin minun näköiset, että ne oli pakko hankkia. Cthulhua oli mukana tänä vuonnakin, mutta totesin että yksi mekko ja legginsit siinä kuosissa riittävät..ainakin tällä hetkellä.

+I just had to add my newest piece of Black Milk! They have new Halloween release every year (last year I bought the Cthulhu dress) and this year I bought these Spellbound leggings. There was some cthulhu pieces this year too, but I'll think that one dress and leggings are enough..at least for now.
 photo 2_zpsfeldffxl.jpg photo 5_zpsda59mvg0.jpg


Ihanaa viikonloppua kaikille!/I wish you all a great weekend!

6 comments:

 1. I am so excited for Halloween! :D Hope you are having a wonderful weekend dear!

  unknownprettylies.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Mä en tunnu löytävän mitään kivaa Halloween-tavaraa tänä vuonna.
  Noi leggarit on tosi kivat. Sopii sulle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No hitsi! Halloweenikin tuli ja meni jo. Tosin itse ajattelin vielä vilkaista kauppojen tarjontaa muhkeiden alennusten toivossa. :D Ainakin H&Mllä, Tigerissä sekä Lildlissä oli koristeita tai muuten vain sopivaa sälää. :)

   Delete
 3. You are beautiful! Love your leggings! I will be back :)

  ReplyDelete