Sunday, 27 September 2015

Once Upon A Time

Niin paljon kuin syksypukeutumista rakastankin, olen yrittänyt muutamana lämpimänä päivänä hyödyntää vielä muutamia kesävaatteita, takin kanssa pidettäväksi toki. Jos kerrospukeutumista ei tarvitse liikaa harrastaa, on playsuit varsin sopiva asu syksyyn. Kesällä hankinkin niitä kaksin kappalein kaappiini, sillä ennestään en moista vaatekappaletta vielä omistanut.

Pitsiset playsuitit passaavat mekkojen ystävälle paremmin kuin hyvin, sillä ulkoisesti ne eivät juurikaan mekoista eroa. Näiden kanssa ei vain ole vilautusvaaraa ollenkaan, joten ne sopivat hyvin tuulisillekin päiville.

 photo 6_zpsddoydmt8.jpg
♥ Lace Playsuit- Nelly.com

Tämän pitkähihaisen playsuitin hankin kevällä Nellyn alennusmyynnistä, ja koska kesä oli tavallista kylmempi, se olikin sopivampi ostos kuin tämä toinen. (Vaikka ei sekään kovin montaa kertaa päälle päässyt) Black Milk playsuittia pääsin sovittamaan kesäkuun miitissä, ja ihastuinkin malliin niin kovasti, että tilailin sen vielä samana iltana kotiin. Toivoa sopii että ensi kesänä se pääsisi enemmän käyttöön.

 photo 2_zpsgpkdosqf.jpg
♥ Once Upon A Time Playsuit- Black Milk

Ensi viikon vietänkin kokonaan lomaa, ja lähden heti aamusta vanhempieni luokse Keski-Suomeen. Olen siellä vain muutaman päivän, sillä torstai on taas koulupäivä. Koulusta mainittakoon sen verran, että olen viihtynyt siellä mainiosti ja torstaista onkin tullut viikon ehdoton lempparipäivä. :) Vaikka päivät ovatkin pitkiä, niin väsymys unohtuu hetkessä, kun pääsee kuuntelemaan mielenkiintoisten ja osaavien ihmisten luentoja.
  photo 5_zpsjiqs4b18.jpg New plugs- Love Kills Boutique photo 1_zpswrmvynn7.jpg ♥ Jacket- Second hand (+DIY) ♥ Shoes- Jeffrey Campbell ♥ Bag- Pieces (I've searched a perfect fringe bag over a two years and finally found one, thanks to lovely Jeanette!)Autumn is surely here, but luckily there has been still some warm days when you don't have to put so much clothes on. Don't get me wrong, I love autumn, but of course I still wear dresses and other lighter garments, if it's possible. :) I bought these two playsuits in the summer, but because the summer wasn't very warm, I only wear them couple of times. But at least I'm able to wear the one with the long sleeves still, if I just put some jacket on it. It's from Nelly.com and the other one is from Black Milk. I didn't own any playsuits before these, but if you like dresses, I would definitely recommend these. And you can wear them even in the windy weather, and there's no need to worry about Marilyn effect!

I'm on vacation the whole next week and first thing in tomorrow morning I'll jump on a train and travel with my parent's place. I'll be there only a few days, because I have school on Thursday. Speaking of school, I've enjoyed it very much and it's even more fascinating than I first thought. I'm so glad that I decided to go there. :) 

2 comments:

 1. Hurjan kätevän oloinen ja nätti tuo playsuit! Jos asiaa ei olisi otettu tekstissä puheeksi, niin olisin luullut kuvien perusteella kyseessä olevan ihan tavallinen mekko! Täytyy uskaltautua vähintäänkin sovittamaan tuollaista seuraavan kerran kun tulee kaupassa vastaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitä se nimenomaan on! Kannattaa tosiaan ainakin sovittaa, jos vaikka nappaisi. Sopii kuitenkin, ainakin mun mielestä, jopa useampiin tilaisuuksiin kuin mekko. :)

   Delete