Monday, 13 July 2015

Lumous 2015

Tänä vuonna pääsin vihdoin ja viimein osallistumaan Lumoukseen! Minun on pitänyt mennä jo parinakin vuonna, mutta aina on tullut jotain esteitä. Mutta parempi myöhään, kuin ei silloinkaan! Perjantain sää oli tuskallisen kuuma, jonka vuoksi hylkäsin korsetin kokonaan asusta pois, ja siitä tuli muutenkin hiukan yksinkertaisempi kuin mitä olin aiemmin suunnitellut. Hattua kyllä nostan kaikille, jotka edustivat jo perjantaina korsetit ja pvct päällä, olitte urheita!
  photo 3_zpsuzbrllzm.jpg photo 2_zpsk78d2awo.jpg
♥ Dress & Tights & Jewellery- Second hand ♥ Boots- New Rock  Belt- Restyle ♥ Gloves- Seppälä ♥ Horns- by Karoliina 

Perjantain ainoa keikka, jonka jaksoimme katsoa, oli Sleetgrout, joka olikin mielestäni koko viikonlopun paras! Bändi oli ennestään tuntematon minulle, mutta soittolistalle päätyi heti muutama biisi. Hotellille suuntasimme kuitenkin jo suht aikaisin takaisin, koska takana oli jo pitkä päivä. Onneksi lauantai-aamusta ei ollut kiire mihinkään, joten sain nukuttua hyvät yöunet seuraavaa päivää varten.


 photo 5_zpsgfl6bair.jpg

Lauantaina sää oli onneksi hiukan armollisempi gooteille, ja uskalsin itsekin vuorautua korsettiin. Keikkoja katsoimme parikin kappaletta, Forgotten Sunrisen, sekä Das Ichin. Myös DJt soittivat tanssittavaa musiikkia, joten terassilla ei todellakaan tarvinnut paljoa istuskella.

 photo 4_zpsgw61n2wa.jpg
♥ Bodysuit- H&M ♥ Skirt- Lip Service ♥ Boots- New Rock ♥ Tights- Second hand ♥ Corset- Burleska ♥ Infinity belt- ShopFoxAndOwl ♥ Necklace- Rogue by Tiina Ulkuniemi ♥ Horns- by Karoliina
 photo 1_zpsv4vxtsrw.jpg

Iltamenojen lisäksi kävimme nauttimassa lauantaina klubin aamiaisen, joka oli kyllä hintansa väärti, ja piti nälän poissa lähes koko päivän. Sunnuntaina suuntasimme myös Gothnicille, ja sää olikin mitä parhain siihen. Väkeä oli paikalla paljon, ja tunnelma oikein kiva. :) Kaiken kaikkiaan koko viikonlopusta jäi superhyvä fiilis, ja olen ehdottomasti menossa mukana ensi vuonnakin!This year I finally attended to Lumous Gothic Festival! I watched only three gigs, Sleetgrout, Forgotten Sunrise and Das Ich. Sleetgrout was definitely my favorite one, even though I didn't know the band before. You should really check them out!

The weekend weather wasn't the best for goths, especially on Friday there was so _hot_, and that's why my outfit was little bit simpler than what I had planned. Luckily it was little bit cooler on Saturday.

Overall, the whole weekend was great and I'm definitely going next year again. :)

8 comments:

 1. In love with both outfits <3 You're just as stunning as always! :D
  Im thinking of DIYin' myself some of those horns...rs

  www.inexplicited.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! Horns are the best accessory ;)

   Delete
 2. Onpa onnistuneita asuja kumpikin! Ensimmäinen on jotenkin hauska sen takia, että siinä taitaa olla jotakin aika perinteistä verrattuna "nykymuotiin", ehkä pitsiä ei ole tuolla tavalla näkynyt muutamaan vuoteen niin se tuo jollakin tapaa raikkaan säväyksen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitti! :) Täytyy todeta että itsellenikin tuo ensimmäinen asu tuntui oudolta pitkästä aikaa. Asun mekko on kuitenkin tosi kiva, ja täytyykin jatkossa ulkoiluttaa sitä useammin!

   Delete
 3. You never fail to impress dear! <3 I am loving those outfits so much!

  unknownprettylies.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Oikein ihanat asut molemmille päiville, tykkään :)

  ReplyDelete