Sunday, 24 May 2015

Into the twilights unknown

Palataan hetkeksi vielä viime viikonloppuun, jolloin käväisin pitkästä aikaa keikalla ystäväni kanssa. Kävimme katsomassa Jess and the Ancient Onesia kuudennella linjalla, ja täytyy kyllä sanoa että bändi oli livenä vielä parempi kuin levyllä! Oli siis ehdottomasti näkemisen arvoinen keikka. Ja menen varmasti katsomaan heitä uudestaankin, kun seuraavan kerran Helsingin suunnalla keikkailevat. :)

 photo 6_zpslp5gpsrc.jpg photo 8_zpswtfquxvg.jpg photo 7_zps5vnsgmwv.jpg

Nykyään löytyy liian harvoin hyvää syytä pukeutua sen erikoisemmin, joten ajattelin että tämä keikka voisi hyvinkin olla tarpeeksi hyvä syy. Siispä, tukkaan paljon lettejä, isot korut matkaan ja hapsumekko päälle!

 photo 1_zpstd9bx0jy.jpg ♥ Dress- Seppälä  Pentagram earrings- Killstar ♥ Nekclace- Second hand

Oikein kivaa ja (toivottavasti) kesäistä ensi viikkoa kaikille! Last Saturday I was on a gig after a long time. I went to see Jess and the Ancient Ones with my friend, and the gig was so amazing! I will definitely go to see them again, when they come to Helsinki :)

I love to dress up, but sadly there's so rarely a good reason for it. So, I decided that this gig would be a good enough reason. So, lots of braids, big jewelry and fringe dress it is!

I wish you all a great week! 

6 comments:

 1. Upea asu, tykkäilen erityisesti tuosta riipuksesta :)

  ReplyDelete
 2. I love your outfit, the make up and hair too, you're so pretty *--*

  ReplyDelete
 3. Millä värillä saat noin ihanat hiukset?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lushin hennalla, sävyllä rouge, eli siis tällä http://www.lush.fi/product/148/caca-rouge :) Latvat ovat kirkkaammat kun alla oli blondi väri, mutta tyvestä n. 10 senttiä on värjätty ainoastaan hennalla. Ja kiitos!

   Delete