Monday, 9 February 2015

Release the bats!

 photo 4_zpsaf28b7be.jpg
Asunnostamme on puuttunut seinäkello jo hyvän aikaa, ja sen ostaminen on oikeastaan jäänyt jo ihan sen vuoksi, ettei sopivaa ole tullut vastaan missään. Nyt asia on kuitenkin korjattu, sillä poikaystävä oli löytänyt internetin syövereistä tämän ihanan lepakkokellon! Sain tämän jo joululahjaksi, mutta en ole vain muistanut ottaa kuvaa siitä. Voisin laittaa muutenkin lisää kuvia lepakkoluolastamme, sillä kaikenlaista uutta on tullut hankittua. Ainoastaan muutamat taulut pitäisi vielä löytää makuuhuoneen seinälle. :)

 photo 3_zps49895404.jpg photo 2_zpsf047c2f2.jpg ♥ Skirt- Lip Service (Bound & Gagged)   Everything else but the tights are second hand!

En ole varmaan yli vuoteen ostanut ebaysta mitään, mutta tuossa yksi ilta törmäsin tähän ihanaan, jo yli kymmenen vuoden takaiseen Lip Servicen hameeseen. Tämä on ollut ostoslistallani jo jonkin aikaa, mutta se ei ole aiemmin tullut vastaan sopivaan hintaan. Onneksi kuitenkin nyt tärppäsi! Hame on läpikuultavaa materiaalia, ja siinä on nyöritys takana. Hiukan iso se on vyötäröltä, mutta onneksi kaventaminen ei ole iso homma.

 photo 1_zpsafae23dc.jpg

Vietin viikonlopun vanhempieni luona ja palasin eilen takaisin Helsinkiin. Sain viettää aikaa tärkeiden ihmisten kanssa ja viikonloppu olikin oikein mukava ja rentouttava. Tänäänkin oli vielä vapaapäivä, joten ehdin puuhastella myös kotona kaikenlaista. Toivottavasti teilläkin on ollut mukava päivä maanantaista huolimatta!


We haven't had any clock on the wall ever, since I haven't found the one that I'd like. Fortunately my boyfriend found this lovely bat clock somewhere from the internet and it was one of my Christmas present from him! I think I could do a better post about our batcave since we have bought some other new things too. Only thing we need to find, is some nice pictures on our bedroom wall. :)

It has been a long time since I've found something from Ebay, but couple of weeks ago I saw this gorgeous skirt from Lip Service, and I instantly bought it! I've been looking this skirt for some time now, and I'm glad that I finally found it at good price. The skirt is see-through and it's has lacing at the back. It's little bit big for me right now, but I'm going to make it smaller.

I spent the weekend with my family and friends and I had wonderful time. I came back to Helsinki yesterday and since I got day off today, I managed to do some things at home too. I hope that your Monday has been nice too!

10 comments:

 1. Replies
  1. Sain tämän tosiaan lahjaksi, niin en tiedä. Mutta pikaisella googlettamisella tuli ainakin muutama kauppa vastaan joka myi samanlaisia :)

   Delete
 2. Replies
  1. Kiitos! Se on kyllä varsin ihastuttava. :)

   Delete
 3. Ooh tota kelloa <3 Ja upea sinä, oot edelleen yks mun suurimmista inspiraatioista <3

  ReplyDelete
 4. This is a very lovely clock and an absolutely brilliant skirt, amazing style overall. Have a great day!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! ♥ Wish you had a great day too. :)

   Delete
 5. That clock is everything! Super fun use of space and shape! Also, there's nothing like finding a Lip Service piece one has coveted for a while for less! :D
  Your current hair colour is dreamy. I love how your make up colour plays with it. There's an eternal autumn vibe going on and it's absolutely wonderful. ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much for your kind words! ♥

   Delete