Thursday, 15 January 2015

It's alive!

Vaikka viime päivityksestä onkin taas vierähtänyt yli kuukauden päivät, elossa ollaan ja kaikki on hyvin. Tällä kertaa suurin syy päivitysten puuttumiseen on ollut niinkin oleellinen asia kuin tietokoneen puuttuminen. Oikeastaan minulla ei ole ollut toimivaa konetta sitten kesän, mutta olen käyttänyt bloggaamiseen tämän ajan poikaystävän konetta, mutta eihän se nyt vain ole sama asia, ja siksi blogi onkin jäänyt täysin unholaan, niinkuin tietokoneen käyttö noin muutenkin. Nyt asiaan on kuitenkin tulossa muutos, sillä ostin vihdoin ja viimein uuden koneen! Sen pitäisi saapua viimeistään ensi viikolla, joten sitten pitäisi päivityksiäkin alkaa tipahtelemaan tasaisempaan tahtiin. :) Blogi-into kun ei ole suinkaan kadonnut mihinkään, päinvastoin. Kiitos siis että olette jaksaneet seurailla, ja kaikille uusille lukijoille lämpimästi tervetuloa! 

 photo mekko_zpsbe982599.jpg
The dress is one of my Christmas presents, I got it from my boyfriend. And yes, it's Black Milk, surprise? ;)

Mitään sen kummempia ei joulukuun ja alkaneen vuoden aikana ole tapahtunut. Joulupyhät ja uusi vuosi menivät oikein leppoisissa merkeissä poikaystäväni ja hänen perheensä kanssa. Kävimme myös vanhempieni luona Keski-Suomessa ja vietimme siellä muutaman päivän. Suurin muutos lienee hiusteni väri, joka jälleen kerran muuttui! Se siitä oman värin kasvattamisesta sitten.. Instagrammin puolella seurailevat ovatkin jo sen nähneet, mutta värjäsin hiukseni tosiaan hennavärillä. Tällä hetkellä tukka on melko oranssi, mutta aion värjätä sen tulevaisuudessa hiukan punaisemmaksi. Mutta voisin kirjoitella tukka-asioista lisää ihan omassa postauksessaan myöhemmin. :)

Toivottavasti kaikilla on oikein kiva viikonloppu tiedossa!Hello you! Even though the blog hasn't updated in a while, I'm still here and everything is fine. The main reason of this silence is that I don't own a computer right now. I have used my boyfriends computer, but it's just not the same. But finally, I bought a new laptop and it should arrive next week! I'm so glad that you are all still here and I even have a couple of new followers, welcome!

Nothing special has not happen at this time. The Christmas and new year went well, with my boyfriend and his family. We also visited my childhood home and spent couple days in there. Probably the only thing that has changed is my hair, surprise! I got tired of the blonde and wanted something new, so I decided to dye my hair with henna! The color is pretty orange now, which I like too, but I'm going to make it more red in the future. I think I could write more about dying your hair with henna in the future.

I wish you all great weekend! 

4 comments:

 1. The dress is amazing! You look divine! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. I'm so in love with that dress. Wish I could wear it soon (somewhere else than home). :) Thank you so much! ♥

   Delete
 2. You look so delicate here! With this hair and make up you remind me of Lana Del Rey <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. What a compliment! Lana is so gorgeous woman. Thank you for kind words. ♥

   Delete