Wednesday, 28 January 2015

I Put a Spell on You

 photo 1_zpsd4811145.jpg photo 4_zps5cfea3fe.jpg

Viime perjataina oli taas se aika vuodesta kun mittariin kilahti yksi vuosi lisää. Juhlistin päivää ystävien kesken ja pakko sanoa, että vielä lauantai-aamunakin hymyilytti, sillä päivä oli niin onnistunut. :) Jo aamulla poikaystävä hemmotteli minua aamiaisella pitkän kaavan mukaan, ja sain ruusuja ja muita lahjuksia. Töiden jälkeen menimme Vltavaan syömään ystävien kesken ja siitä vielä muutamalle juomalle läheiseen kuppilaan. Myös ystävät yllättivät ja sain muutaman lahjakortin vaatekauppoihin, joten täytyykin varmaan lähteä shoppailemaan pian!

 photo 2_zpsaf6b0a5f.jpg Little something I crafted! I just need to find a perfect place for it. photo insta_zps64ac1e62.jpg
 Hat & Necklace & Cardigan- H&M  Infinity belt-ShopFoxAndOwl  Dress- second hand  Tights- Asos  Shoes- Duffy

Shoppailtua on tosin tullut tässä ilman lahjakorttejakin, sillä pari viikkoa sitten postiluukusta kolahti ShopFoxAndOwlilta tilaamani Infinity Belt, joka on juuri niin ihana kuin ajattelin! Mustia mekkoja kun löytyy kaapista vaikka millä mitalla, ja tämän sopivasti simppelin vyön avulla niitä saa stailattua vähän uudella tavalla. Myös kauan etsinnässä ollut isolierinen hattu löytyi H&Mltä. Hatun lieri tosin tuntuu hiukan liiankin isolta, varsinkin kun en ole tottunut juuri käyttämään hattuja, mutta ehkä se on vain tottumiskysymys!

Ps. Kyllä, tämä päivitys on kokonaan nakuteltu uudella koneella ja ainakin toistaiseksi olen ollut oikein tyytyväinen siihen. Toivotaan että kone palvelee hyvin myös jatkossa. :)I turned 24 on Friday, and celebrated the day with my friends. I got roses and a delicious breakfast from my boyfriend the first thing in the morning. After work we went eating to a restaurant with friends and later couple of drinks too. I got a few gift cards for clothes-stores, so I'll think I have to go shopping soon!

..Although I've bought couple of things without any gift cards. This gorgeous infinity belt is from ShopFoxAndOwl, and I absolutely love it. I have so many little black dresses, and this goes well with everyone of them. :) I also found finally this hat from H&M. I don't usually wear any hats, so it feels a it weird but hopefully I get used to it, since it's so pretty!

And yes, I finally got my new laptop! So far I've been very pleased with it. Let's hope that it works well in the future too!


16 comments:

 1. Ihanaa kun oot takaisin. :) Blogisi on niin inspiroiva!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi miten kiva kuulla! ♥ Toivottavasti blogi miellyttää jatkossakin. :)

   Delete
 2. Happy birthday! Cool belt! And the rest, too, of course

  ReplyDelete
 3. Happy birthday dear!!! That outfit is beyond gorgeous! <3

  unknownprettylies.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Onnea syntymäpäivän johdosta! Ihana asu taas ^^

  ReplyDelete
 5. Paljon onnea! Ihana asukokonaisuus, kelpais mullekki! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :) Tuommoinen asu on kyllä helppo koota, kun kaupassa tuntuu pyörivän vieläkin aika paljon noita liehuhelmaisia neuleita.

   Delete
 6. So glad you are blogging again, I love your style. The craft looks neat, I would like to try out my own as well. Thanks for the idea.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nice to hear that, thank you so much! I saw the pentagram idea also somewhere on the internet, but can't remember where. I just add the roses on my own. :)

   Delete
 7. Aww, you are so beautiful! Love your style, very nu.

  ReplyDelete