Sunday, 20 July 2014

Bloody Mary

Niin turhaa kuin säästä valittaminen onkin, niin nyt ollaan kyllä silti siinä rajoilla että jaksaa tehdä yhtään mitään tämän tuskaisen kuuman ja tukalan olotilan vuoksi. Sentään työpäivät ovat olleet helpotuksia, koska olen tehnyt nyt tämän viikon ja seuraavat kolme viikkoa myös, toimistohomma, ja siellä onneksi ilma on ihanan viileä. Tällä hetkellä ulkona tosin sataa (ja ukkostaa, hyi) joten todennäköisesti se ilma hiukan raikastuu ja viilenee, joten toivottavasti sen myötä kotonakin voisi mahdollisesti tehdä muutakin kuin lojua X-asennossa lattialla!

 photo 11_zpse0338135.jpg  photo 4_zps958cdfbd.jpg  photo 5_zps104c0fd8.jpg

Lainasin ystävältäni erään keittokirjan, ja vaikka toki uudet reseptit kiinnostavat aina, niin tämä kirja lähti kuitenkin mukaan vähän toisenkin syyn takia. Ovathan reseptit sentään True bloodista tuttuja. ;) Lähes jokainen, tai ainakin joka toinen ruoka sisältää tosin pekonia, se näköjään käy joka ruokaan! Enkä kyllä voi pahemmin väittää vastaankaan. Drinkki-ohjeitakin tuolla oli vaikka kuinka paljon, joten täytyy ehkä kokeilla niitäkin tässä joku viikonloppu.


 photo 8_zpsebe98244.jpg  photo 6_zps081a5db5.jpg  photo 7_zps2768fb2f.jpg  photo 9_zpsa05d6cc0.jpg

Postisetä on ollut ahkera tällä viikolla, ja olen saanut useammankin paketin.Yhdessä niistä oli tämä ihana mekko, jota olenkin ehtinyt käyttää jo monta kertaa! Tämä on ensimmäinen mekkoni Black Milkiltä, muttei taatusti viimeinen. Malli on tosi kiva, ja istuvuus sen verran hyvä että kaappiin päätyy varmasti vielä toinenkin. Tässä vaiheessa lienee jo sopivaa sanoa, että koukussa ollaan kyseisen merkin vaatteisiin, sen verran ne ovat alkaneet vallata vaatekaappia..

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Illasta ajattelin vielä lähteä ompelemaan takkia, joista teille viimeksi kerroinkin. Takki on edistynyt niin hyvin, että uskallan jopa sanoa sen (hyvin todennäköisesti) tulevan valmiiksi ensi viikolla. :)

Mitäs teille kuuluu? 

I really don't wanna complain about the weather, since it's useless but this week has been like hell. At least I can enjoy my life in work, because at this week and the next three weeks I do most of my work in office, where the air is nice and cool. Luckily it seems to rain now (and thunder too, ugh :( ) so hopefully the air gets little bit cooler and I can enjoy living at the home too and maybe blog a little bit more often!

I borrowed one cookbook from my friend, after all the recipes are from True Blood! Hopefully I found some nice new foods there. :) Although almost every other foods contains bacon, guess you can never go wrong with bacon! There's also lots of nice drinks, I think I have to try them too..

I received couple of packages this week, and one of them was this lovely dress, which I've used almost everyday since I got it! It's my first dress from Black Milk (I think I can call myself addict already..) but since the cut is really nice and it's fits like a glove, I think I need at least another one.

Later this evening I'm going to continue that jacket which I already told you. It has been progressed well, and I have a good feeling about that it's going to be ready on the next week already. :)

How are you feeling? 

Sunday, 6 July 2014

Burned Velvet

Tämä viikko on ollut todella kiireinen, ja vapaa-aika on ollut kortilla. Onneksi ensi viikolla työvuorot ovat sellaisia, että aikaa jää muuhunkin. Valitettavasti olen vaan lupautunut (vaihteeksi..) ompelemaan takin eräälle työkaverille, ja se tulee varmasti syömään myöskin vapaa-aikaani paljon, mutta haluan saada silti hommat ajoissa valmiiksi, sillä  aikaa on vain nelisen viikkoa. Tällä hetkellä kaavat ovat vieneet eniten aikaa, enkä ompelua ole juuri edes ehtinyt aloittaa. Täytyy vain toivoa, että takista tulee hyvä, ja että se tulee ajoissa valmiiksi!

 photo d_zps52edb708.jpg

Shoppailtuakin on tullut viime aikoina, vaikkakin kaikki ostokset ovat tainneet olla jonkinsortin kirpputorilöytöjä. Erityisesti pieni Black Milkin kokoelmani on kasvanut muutaman vaatekappaleen verran. Haluaisin myöhemmin vielä kaappiin leggingsitkin tässä samassa samettikuvioidussa kankaassa, mutta toistaiseksi hame riittää vallan hyvin. :)

 photo a_zpse54dd971.jpg

En olisi uskonut pukevani päälle enää koskaan napapaitaa (onhan se sentään melkoisen ysäri..) mutta näköjään muoti iski kyntensä minuunkin, ja kaapista löytyy tätä nykyä yksi crop top. Maha paljaana tuota en sentään käyttäisi, mutta korkeavyötäröisen hameiden kanssa se passaa mainiosti. :) Täytyy kokeilla tuota myöhemmin vielä kynähameenkin kanssa.

 photo c_zps8aa00ad4.jpg
♥ Skirt & Shirt- Black Milk (both second hand)
♥ Shoes- Dinsko

Loppuun vielä haluaisin vinkata teille uudesta sarjasta jonka ensimmäisen tuotantokauden kerkesinkin jo rohmuta viime viikonlopun aikana. Valitettavasti jaksoja oli vain kahdeksan ja seuraavaa tuotantokautta joutuukin odottelemaan ensi vuoteen asti. Sarja on nimeltään Penny Dreadful, (kenties jo tuttu osalle) joka sitoo kaikki klassiset kauhutarinat samaan tarinaan. Se sijoittuu 1800-luvun viktoriaaniseen Englantiin, ja itse ainakin katsoisin sarjaa jo sen tähden! Kun mukaan sotketaan vielä sydäntä lähellä ovat kauhutarinat, niin ainakin minä olen koukussa. :)

 photo 20140509HOPennyDreadful2-1_zps32218622.jpg


This week has been super busy, and I have only now time to update the blog. I've also promised to do jacket for one of my co-worker, and I have only four weeks to do that, so it's also going to take some of my time in the future. But I try to do it fast!

I've bought some new clothes lately, mostly from Black Milk. And they're all mostly second hand finds. I also wanted to buy leggings in this gorgeous Burned Velvet fabric too, but I'll settle this skirt, at least for now.  ;)

I'd never believe that some day I could wear crop top, but apparently you shouldn't never say never! I'm only going to wear this with high-wasted skirt, sincr I think it looks nice with them. :) Later I'm going to try this with pencil skirt too!

And in the end, I wanted to tell you about this wonderful show called Penny Dreadful. If you haven't watch it yet, and you like old horror and 19th century England, I would definitely recommend you to have a look!