Sunday, 29 June 2014

Home Sweet Home. ♥

Nyt olisi neljä viikkoa lomailua takana, ja arki alkaa ylihuomenna. Huomisen olen vielä vapaalla, mutta se tietää sitten tietenkin töitä lauantaina. Loma on ollut rentouttava, mukava ja neljä viikkoa tuntui yllättävän pitkältä ajalta. :) Toki en kerennyt tehdä puoliakaan siitä mitä aluksi oli mielessä, mutta ehkä se on vain hyvä asia. Ei ainakaan ollut kiire mihinkään, ja uutta kotia sai laittaa rauhassa.

 photo 1_zps04429bb7.jpg photo 2_zps6de36d34.jpg

Kodista puheenollen..Täällä näyttää aika kolkolta vielä, kun tavaroita ei ollut tarpeeksi joka nurkkaa täyttämään. Jotain huonekaluja tulee siis varmasti hankittua tulevaisuudessa, mutta ne eivät ole onneksi kiireellisiä hankintoja. Parvekkeelle aion hankkia kukkia, ja sisällekin muutaman huonekasvin. Toivoa sopii, että uudet tulokkaat kestäisivät kaummin, kuin aiemmat mitä olen omistanut..

 photo 7_zps3459bcc9.jpg Part of my shoe collection, the favourite ones. ♥ photo 3_zpsc801735e.jpg photo 4_zpsed56ddca.jpg

Sen lisäksi, että asunto on muutenkin tilavampi kuin entinen, olen erityisen innoissani uudesta isosta keittiöstä! Tykkään laittaa ruokaa, ja erityisesti leipoa, joten vihdoinkin on tilaa häärätä keittiössä, eikä laskutilana tarvitse käyttää ruokapöytää.

 photo 9_zps02406f72.jpg photo 5_zpsc307a6fc.jpg

Olohuone alkaa olla kirjahyllyä (joka on kyllä meidän tapauksessa täytetty elokuvilla, ei kirjoilla..) lukuunottamatta valmis, ainoastaan muutama taulu pitäisi nakuttaa vielä seinälle. Niin, ja toki se tankokin on jossain vaiheessa tulossa, sille löytyykin hyvin tilaa täältä. :) Myös uusi isompi matto, tai mahdollisesti talja, olisi tarkoitus hankkia. Mutta silläkään ei näin kesällä onneksi kiire ole.

 photo 6_zps7ce93174.jpg photo 8_zps58703c4b.jpg

Makuuhuone on vielä aika kesken, samoin kuin parveke, joten niistä sitten kuvia myöhemmin. Mutta ainakin tässä nyt oli pieni kurkistus kotikoloomme. :)
This is my last day of holiday, and work starts again next week. I do have tomorrow day off, but it means that I have to work on Saturday. It's been quite long four weeks, even though I didn't managed to do everything I've planned. But maybe it's good thing. At least I had time to relax. :)

I promised to show you some pictures of our home, and here it is! These photos are only from the living room area, since our balcony and bedroom aren't ready yet. And there's still some frames that needs to hang on the wall, and I also want to buy some plants here too! I only hope I managed to keep them alive..

Even that the whole apartment is bigger than the last one, I really like the new big kitchen! I like to cook, and especially bake, and finally I have enough space to do that.

Hope you liked the little peek for our home!

Monday, 23 June 2014

Midsummer

 photo 1_zpsd977fbb5.jpg photo 2_zps8cacb6b5.jpg photo 3_zpsc9ac6ae5.jpg

Just a quick update of my outfit on Midsummer! We are leaving after a couple of hours for my childhood home (middle of nowhere) to spend our last holiday week. I only hope that the weather is getting better, but even it's not, we are still trying to enjoy these last holiday days and spend a lot of time outside! We're coming back to the city on Friday, I try to update the blog again on weekend. :) Maybe then I'll show you some photos of our new home!

Tuesday, 17 June 2014

Cotton candy

Ikusuudelta tuntunut viikonloppu on vihdoin ohi, ja sitä myötä myös muutto uuteen asuntoon. Vaikka uusi aunto tosiaan sijaitseekin edellisen vieressä, niin kyllä muuttaminen on aina silti raskasta. Onneksi nyt voi kuitenkin jo hymyillä ja todeta, että kyllä se oli sen arvoista! Kuvia asunnosta laitan heti, jahka saamme loputkin laatikot purettua oikeille paikoilleen. :)

 photo 1_zps4d372fb6.jpg photo 1_zps897c77ca.jpg

Ulkoinen olemuksenikin kaipasi jo vähän muutosta, joten otin ja värjäsin hiukset! Päässä on pyörinyt miljoona erilaista värivaihtoehtoa, ja pakko todeta että vaaleanpunainen ei kuulunut missään vaiheessa niihin, vaikka muita pastellisävyjä mietinkin. Törmäsin kaupassa kuitenkin sävyttävään hoitoaineeseen, ja ajattelin kokeilla moista. Väri kuitenkin haalistuisi jos se ei olisikaan mieluinen. Toisin kuitenkin kävi, ja vastoin kaikkia odotuksia ihastuin väriin aika paljonkin! Nyt olenkin sekoittanut joukkoon vähän shokkiväriä, jotta se ei haalistuisi samantien pois.
  photo 2_zps259671ab.jpg Shirt (new!)- Mango / Leggings- Lip Service Widow /Shoes- Jeffrey Campbell (second hand) /Necklace- Glitter photo 2_zpsbf002ee8.jpgWeekend is finally over, and we have moved to our new apartment! It was hard work, but it was still worth it, because I love this. I'll show pictures for you later, when we get all the boxes unpacked. :)

I also wanted to do something for my hair, since it has been the same for a long time now. I had million different ideas about the color, but pastel pink was never one of them. But when I found the color in the store, I thought I could try it. It should be easy to take away in case I didn't like it. Still, agaist all the odds, I liked it, a lot!

Tuesday, 10 June 2014

Things get damaged, things get broken

Ensimmäinen lomaviikko onkin jo takanapäin, ja vaikka ehdinkin tehdä paljon kaikkea kivaa, kuten nähdä kavereita, kierrellä kirppiksiä ja muuten vain rentoutua kotona, niin sisältyi siihen vähän murheitakin. Rakas läppärini nimittäin irtisanoi sopimuksensa viime perjantaina. :( Tiesin että kone tuskin kestäisi pitkään enää, mutta oli se kurjaa silti. Uuden koneen kävin ostamassa kuitenkin jo heti viikonloppuna, koska eihän elämästä yksinkertaisesti tulisi mitään ilman sitä, tai ei ainakaan bloggaamisesta. Uusi kone vain on kaikkea muuta paitsi hyvä, ja olenkin repinyt hiuksia päästä jo useaan otteeseen, kun olen yrittänyt ottaa tästä selkoa. Koneeseen ehkä tottuisin, mutta käyttöjärjestelmä (windows 8) repii hermoni riekaleiksi. Käyttöjärjestelmä menee siis mitä luultavammin vaihtoon jossain vaiheessa, mutta yritän vielä hetkisen sinnitellä tällä.

Koska kyseessä on kuitenkin vain elektroniikka, niin ehkä pääsen ylitse asiasta, ja voin palata normaaliin tahtiin bloggaamisessakin, toivottavasti. (vaikkakin tämänkin postauksen kirjoittamiseen kului yli puolet enemmän aikaa kuin yleensä..)

 photo 1_zps29e218c7.jpg photo 5_zps0766b770.jpg

Päätimme kuitenkin aloittaa uuden lomaviikon puhtaalta pöydältä, ja suunnistimmekin eilen linnanmäen läheisille kalliolle piknikin merkeissä. Päivän sää oli mitä parhain, olematta kuitenkaan liian kuuma ja jaksoimmekin lojua kalliolla muutaman tunnin. Käväisimme pikaisesti myös huvipuisto-alueella, vaikka niihin laitteisiin minua ei saisi kirveelläkään..

 photo 7_zps5fbd68e5.jpg photo 6_zpsd36c0225.jpg

Vaikka muutto häämöttääkin jo muutaman päivän päässä, niin pakkaamista täällä ei ole aloitettukaan. Sen sijaan olemme tuijotelleet Fringeä jo yli viikon ajan. Sarja on minulle ennestään tuttu, mutta olen katsonut vain ensimmäisen tuotantokauden aiemmin. Nyt ollaankin sitten jo menossa jo kolmannen kauden puolivälissä.. Täytyy kuitenkin yrittää irroittaa itsensä täältä sohvan pohjalta välillä, ja alkaa laittamaan tavaroita kasaan, ettei tarvitsisi viettää koko torstai-yötä pakkaillen.

 photo 3_zps2ce1bfed.jpg
All the items expect the tights are once again second hand!

Ihanaa viikkoa teille kaikille! (ja pidempiä hermoja minulle tämän uuden koneen suhteen..)


My first week of holiday is over, and even though I managed to do many nice things like seeing friends etc. it wasn't all just nice for me last week. My old computer get broken. :( I already bought new one, but I don't like this at all. I maybe could used to the computer itself, but windows 8 is so horrible. I'm pretty sure that I have to changed it in the future. But in the end, it's not that important, I just hope that soon I could blog as often as I want, without it being so slow as it is now.

We wanted to have fresh start to our second holiday week, so yesterday we had a little picnic. The weather was great, not too hot, so we spent a couple of hours outside.

Even though we are moving on this Friday, we haven't packed anything just yet. Almost all the time that we have been inside the apartment, we've been watching Fringe and we're already on the third season.. I sure hope we start the packing soon, so we didn't have to do everything on Thursday night!

I wish you all wonderful week!

Tuesday, 3 June 2014

Maleficent

Kesäloman ensimmäisenä päivänä suuntasimme pitkästä aikaa elokuvateatteriin, sillä siellä pyöri elokuva, jonka olin halunnut nähdä siitä lähtien, kun sen julkaisemisesta ensi kertaa puhuttiin.


Itse elokuvaa kohtaan minulla ei suurempia odotuksia ollut, pelkkä Angelina Jolien näkeminen roolissa riitti minulle. Ja onhan tuo nainen vaan aina yhtä upea! Elokuva itsessään oli ihan ok, ei mikään erityinen, mutta kyllä sitä ihan mielellään kuitenkin katsoi. Itselleni se oli myös sellainen hyvän mielen elokuva, joita on hyvä katsoa aina välillä. :)

 photo 1_zps7723b942.jpg photo 7_zpsd4065418.jpg

Mekko ja neuletakki ovat viime kirpputorikierroksen löytöjä, eli ne lähtivät mukaan toissa lauantaina siivouspäiviltä. Yksityiskohdat jäävät hiemaan piiloon kuvissa, sillä napsimme nämä kuvat illasta, kun oli jo vähän hämärä. Mutta molemmat löydöt osuivat kyllä todella nappiin, ja olenkin ehtinyt käyttää molempia jo melkoisen paljon. :) Näiden lisäksi löysin myös toisen mekon ja yhdet kengät.

 photo 3_zps815c3e3a.jpg
Myös kenkäjumala on ollut minulle suosiollinen, sillä Jeffrey Campbellin piikkilitat päätyivät vihdoin ja viimein täydentämään kenkäkokoelmaani. Kengät löytyivät nettikirpparilta suht edullisesti, joskin toisesta kengästä löytyi muutama pikkuvika. Viat oli onneksi kuitenkin mahdollista korjata, ja nyt kengät kaipaavatkin enää vain hiukan lankkia pintaan.

 photo 8_zps404ec1bc.jpg photo 2_zps3ad5b271.jpg
Shoes & Dress & Cardigan & Necklace- Second hand
Tights- H&M
 


Since yesterday was my and my boyfriend first day of holiday, we decided to go movie theatre after a long time. I've wanted to see Maleficent movie, since I first heard of it, so we went to see it. 

I didn't expect much for the movie itself, I was just anxious to see Angelina Jolie for that role. And like always, she was gorgeous! The movie was also ok, not great but it like it. 

Almost all of my garment from yesterdays outfit are second hand finds. That dress and cardigan I found from that big flea-market event which a told you on my last post. I really like them both, and I've wear them a lot.

Also, finally I got the lovely Jeffrey Campbells spike litas for my shoe collection! I found them on the internet flea-market. They had some minor flaws, but luckily I was able to fix them. :)