Monday, 31 March 2014

Wuthering Heights

Alkuun kiitos kaikille vinkeistä, mitä ehdotitte tuossa viime postauksessa! Kaikki aion kyllä toteuttaa heti sopivan tilaisuuden tullen, ja muutama onkin jo työn alla. :) Nyt kuitenkin hetkeksi eiliseen.

 photo 7_zps81ecc510.jpg photo 8_zps78d50024.jpg photo 5_zps49dac74b.jpg

Vietimme poikaystävän kanssa eilen oikein kivan sunnuntain, kun lähdimme jo heti aamusta muutamalle kirpparille. Mukaan ei tosin tarttunut kuin yksi mekko, mutta sepäs ei haitannut ollenkaan! Aurinko paistoi koko päivän, ja ulkona oli niin lämmin! Vietimme paljon aikaa myös ulkona, joten päivä oli mitä paras siihen. Koska jaksoin kerrankin raahata kameran mukaan, niin päivän asu kuviiin tuli vaihteeksi joku muu tausta kuin valkoinen seinä. Kävimme illasta vielä syömässä ja palasimme sitten kotiin. Päivä ei olisi voinut olla parempi, ja mukavan viikonlopun jälkeen onkin hyvä lähteä uuteen viikkoon. :)

 photo 10_zps26b4778b.jpg photo 2_zpsd1066d46.jpg photo 6_zps4921d9cf.jpg photo 11_zps41e075f7.jpg

Olen usein valittanut täällä blogissa Helsingistä ja sen huonoista puolista. Nyt on kuitenkin pakko oikaista muutama sanominen, sillä kyllähän täällä oikeasti on vaikka mitä hienoakin. Usein Helsingiksi mieltää vain tuon ydinkeskusta-alueen, ja ei ihme jos se masentaa. Mutta heti kun lähtee edes muutaman sadan metrin päähän siitä, niin maisemat ovat jo paljon kivemmat! Puhumattakaan lukuisista tapahtumista, jotka jäisivät väliin, jos en täällä asuisi. Vaikka siis sydän halajaakin usein takaisin Keski-Suomeen, tai ainakin edes vähän lähemmäksi luontoa, niin pakko se on silti myöntää, että on täällä ihan hyvä asua, ja tämän hetkiseen elämääni tämä on paras vaihtoehto. :) Päätin myös, että huikean neljän viikon kesälomani aikana aion kyllä kierrellä uusia alueita ja tutustua koko seutuun vähän paremmin.

 photo 9_zps9ff85315.jpg photo 1_zps4bda084d.jpg
Dress- Lip Service
Jacket- from eBay
Shoes- Second hand
♥ Scarf- KappAhl
Bag- H&M
Jewellery- Glitter & Gina Tricot

Toivottavasti teilläkin oli oikein kiva viikonloppu!

Yesterday was really nice day, we visited couple of flea-markets with my boyfriend, and even though I didn't found anything else that one dress, it doesn't matter at all! The weather was amazing, and the sun was shining all day long. The day couldn't have been any better. Since I had my camera with me, we take outfit pics outside, and the background was for once something else that white wall.

I got to say, that even there's still some things I don't like about Helsinki, there's still many good things too. And for now, I really think that this is the best place for me to live. I don't even want to imagine how many event I missed, if I wouldn't live here. Besides them, there's also many beautiful places, if you just go outside the central area. Because I have four weeks long summer holiday this year, I decided that I'm going to travel around Helsinki and hopefully get to know it a little bit better.

I hope that you had nice weekend too!

Sunday, 23 March 2014

Boneshaker Baby

 photo 1_zpsa70f7536.jpg photo 3_zps095ccf90.jpg

Vihdoin ja viimein heitin virtuaaliseen ostoskoriin kengät, joita olen ihaillut muiden jalassa jo aivan liian pitkään. Usean viikon odottelun jälkeen kengät vihdoin saapuivat, ja ovathan ne kauniit! Valitettavasti eivät kuitenkaan ihan niin mieluiset kuin olisin toivonut.. Toki jos ostaa jotain Kiinasta, niin ei tule ihan yllätyksenä, etteivät kengät olekaan luonnossa niin kivat kuin kuvassa. Mutta saas nähdä, katselen näitä nyt ainakin hetkisen kirjahyllyssä ennenkuin laitan eteenpäin. :)

 photo 7_zps965ed38f.jpg photo 5_zps831cacb6.jpg photo 6_zpsb790c1fe.jpg

Bloggaaminen on ollut aika asupainoitteista viime aikoina, ja ajattelinkin heittää pallon vuorostaan teille lukijoille! Mikäli teillä on mielessänne jotain postauksia joita voisin kenties tehdä, niin nyt saa ehdottaa ja ihan luvan kanssa. :)

Ihanaa viikonalkua kaikille!


Finally I bought something  I've wanted so bad for many years. When I first saw these lovely spine heels on ebay (I think), it was love at first sight. Even that they still are very beautiful, I was little disappointed when they arrived. But when you buy something from China, you just don't always get what you want. But we'll see, I keep these in my bookshelf for a while, and maybe sell them later.

I've recently blog mostly about my outfits, and I wanted to ask that have you got some ideas, which I could blog about in the future? What would you like to read about? :)

I wish you all great week!

Sunday, 16 March 2014

You keep me from breaking apart

Viimeisin viikko on ollut ehkä paras tänä vuonna, vaikka vuotta ei olekaan paljon ehtinyt kulua. Työvuorot ovat kuitenkin olleet sellaisia, että olen ehtinyt näkemään ystäviä enemmän kuin pitkään aikaan!

 photo 1_zpsdda496a3.jpg

Viime viikon perjantaina näin ihania serkkutyttöjäni pitkästä aikaa, kun he saapuivat luokseni Helsinkiin. Ja ilta huipentuikin siihen, kun käytiin Hartwall areenalla katsomassa Backstreet boysin keikka! Ollaan oltu kaikki superfaneja nuorempana, ja ajateltiin että jos ei nyt päästä keikalle, niin sitten ei kyllä päästä koskaan. Vaikka bändi ei enää kenenkään musiikkimakuun juuri kuulu, niin keikka oli silti tosi kiva, ja hitsi miten nostalgiset olot niistä vanhoista biiseistä tulikin!

 photo 4_zps85faf8b1.jpg

Maanantaina vietinkin vapaapäivää töistä, ja kävin keskustassa näkemässä ihanaa Jeanettea. Ollaan tunnettu oikeastaan aika vähän aikaa vasta, mutta vitsit miten ihana tyttö hän onkaan, ja tullaan juttuun tosi hyvin. :) Ehkä joku kerta muistetaan nappasta kaverikuvakin!
Tiistaina näin erästä toista ystävää pitkästä aikaa, ja rupateltiinkin pitkä tovi kahvin ja omenapiirakan ääressä.

 photo 5_zpsea6c5ca6.jpg photo 6_zpsb3495ccd.jpg

Perjantaina vietettiinkin sitten leffailtaa meidän luona pienellä kaveriporukalla ja ilta oli oikein onnistunut. Myös leffavalinnat olivat osuvia, vaikkakin hiukan eri tavalla.
Pandorum yllätti siinä, että se ei ollutkaan yhtään huono(vaikka aluksi niin pelkäsin) vaan oikeasti aika hyvä uudeksi sci-fi leffaksi.
Toinen leffa oli japanilainen Hausu, joka oli lievästi sanottuna hyvin epämääräinen ja niiin outo. :D Vaan eipä japanilaisilta voisi muuta odottaakaan. Kolmannen leffan aikana ehdinkin jo nukahtaa, joten ei siitä sen enenpää!

 photo pandorumwallpaper_zpsae2f52e3.jpg photo house10_zpsc411b2d4.jpg Yup, that's one weird movie. :D 

Eilenkin kerettiin istua töiden jälkeen vielä vähän iltaa muutaman työkaverin kanssa. Ja vielä tänäänkin käytiin ihanan Essin kanssa kirpparilla ja kaupungilla!

Koskaan ei saisi kyllä aliarvioida ystäviä, ja sitä miten heidän seura voikin parantaa omaa mielialaa. Kiitos teille ihanille, jotka teitte tästä viikosta niin kivan. Ja teille kaikille muille ystäville myös, jotka asutte kauempana, tiiän että osa teistä ehkä lukee tämän, olette yhtä tärkeitä kanssa!

 photo 3_zps9f81bbb2.jpg


Cape & Bag- Second hand/  ♥ Boots- Fantasy shoes / Gloves- Seppälä

Kuvituksena hieman aiheen vierestä päivän asua maanantailta, mutta eipähän tullut ainakaan ihan kuvaton postaus. :) Toivottavasti teillä on myös kiva viikko takana!This week has been by far the best week in this year. I've finally had time to see lots of my dear friends, and what would be better! Last Friday (8.3) two of my lovely cousins came to Helsinki see me, and we went to the Backstreet boys concert. The band has been our favourite one when we were younger, and we decided that if we ever going to see them, then it's now or never. And even though we don't actually listen their music any more, we really enjoyed the concert and had so much fun!

Monday was my day off and I went to see lovely Jeanette! Even though we haven't known each other very long, we get together very well, and she's such a lovely person. :) On Tuesday I see other friend too, and we chat long time and ate apple pie!

On Friday we had a movie night in our place with small group of friends. The night was very nice and the movies were good too. First we watched Pandorum, which was actually a pleasant surprise, since I usually don't like new sci-fi movies. The second movie was Japanese Hausu, and it was so weird. :D But after all, it was Japanese, so of course it was weird.

Yesterday I also spent little time with my co-workers after work. And today I went flea-market with my dear friend Essi!

I think that this week has really shown how important friends really are, and that you should never underestimate them. On future, I try to find more time to spent with them. And even though some of my friends live far away, they still mean really much to me.

I wanted to put some photos here too, so the outfit pics are from Monday. :) I Hope that your week has been great too!

Wednesday, 12 March 2014

About my hair

Ajattelin kirjoitella pienen postauksen hiusteni historiasta viimeiseltä parilta vuodelta. Koko hiushistoriaa en sentään kanssanne jaa, mutta jotakin kuitenkin! Lyhyestä virsi kaunis, kaikenlaista on ollut ja melkein joka väriä on kokeiltu! Mutta niistä ei sen enempää, vaan aloitetaan vuodesta 2012.

Kevät/Kesä 2012 ~ Spring/Summer 2012

 photo talvi1_zpsdb58a2c5.jpg  
Olin ollut mustalla tukalla tässä vaiheessa jo ainakin muutaman vuoden, kun yllättäen tylsistyin siihen täysin, ja halusin pitkästä aikaa jotain väriä päähän. Ja eikun kauppaan ostamaan värinpoistoa seuraavana päivänä! Tällä kertaa en käräyttänyt koko tukkaa, vaan alahiukset saivat jäädä mustaksi. Pääosio värjääntyi aluksi violetiksi, ja oli toisinaan myös sininen, riippuen kaupungin hiusvärivalikoimasta.. 
  photo kevaumlt1_zps631e4703.jpg photo Kevaumlt2_zps69bb4abc.jpg

Syksy/Talvi 2012 ~Autumn/Winter 2012

 photo Syksy1_zpsee4e3a66.jpg

Violettia jaksoin kesän ajan, kunnes huomasin tukan kärsineen jatkuvasta värjäilystä liikaa, ja turhauduin siihen niin, että vedin tukan takaisin mustaksi, jättäen vain etuhiukset violetiksi. Otsis vaihtui myöhemmin vielä blondiksi!

 photo Syksy2_zpsdf7f55c6.jpg

Vuosi 2013 ~ Year 2013

 photo talvi2_zpsc21c3ba7.jpg
Vuoden vaihteessa ikävöin kuitenkin jo kokomustaa tukkaani ja otsista, joten eihän siinä auttanut kuin hankkia molemmat takaisin!

Kevät/Kesä 2013 ~ Spring/Summer 2013

 photo Kesauml1_zps4c4f7666.jpg

Otsista olin jo tässä välissä kerennyt värjätä punaiseksi ja siitä se himoitus kokopunaiseen tukkaan iskikin. Joten tiedossa olikin sitten punaista seuraavaksi. Tämä operaatio sujui melkoisen kivuttomasti, sillä vaalensin tukkaa kokonaisuudessaan vaan kerran ja annoin latvojen haalistua omia aikoijaan, jolloin tukka ei kärsinyt värjäilyistä juurikaan.

Tästä eteenpäin blogissa onkin näkynyt kaikki hiusmuutokset, eli siirtyminen punaisesta blondiin. Sekään ei ihan niin helposti käynyt, koska pohjalla oli kaikki mahdolliset värit. Jouduin leikkaamaan tukkaa myös aikalailla, ja tällä hetkellä tukka onkin melkoisen lyhyt (ilman pidennyksiä). Mutta parempi terve ja lyhyt tukka, kuin pitkä ja hamppu! Ja onhan se sentään uusiutuva luonnonvara.

Lopuksi vielä kokoelma kaikista hiustuotteista, joilla yritän saada tukan epätoivoisesti kasvamaan ja pysymään mahdollisimman hyvässä kunnossa!

 photo a_zps648f6580.jpg

Alba botanican shampoosta ja etenkin hoitoaineesta kuulin kaverilta, joka oli myöskin ryhtynyt vaalentamaan kutrejaan. Kaakaovoita sisältävät tuotteet parantavat huonoa hiuslaatua näkyvästi, ja ne eivät myöskään sisällä hiuksia vahingoittavia sulfaatteja. Tästä hoitoaineesta onkin tullut ehdoton suosikki minulle!

 photo b_zps7187041d.jpg Cocovin kylmäpuristettu kookosöljy sopii kaikenlaiseen kauneudenhoitoon, mutta itse käytän tätä lähinnä hiusnaamiona. Öljyä pää täyteen, muutaman tunnin vaikutus ja tukka on heti paljon terveempi!

 photo c_zps9626cbf6.jpg
Tresemmen hiusöljy on lähes jokapäiväisessä käytössä, ja olen todennut sen todella toimivaksi. Samaa voi sanoa myös saman sarjan hiusnaamiosta. Aussien tehohoito on uusin hankinta, toistaiseksi en ole kuitenkaan todennut olevan sen mitenkään parempi kuin muut.
  photo e_zps0d8cadd3.jpg

Tukkakaan ei valitettavasti ihan yksin pysy näin vaaleana, vaan käytössä on fudgen hopeahampoo. Olen todennut tämän parhaaksi hopeashampooksi, sillä se hoitaa hiusta samalla kun värjää. Joskus kuitenkin lisään shampoon sekaan vielä violettia shokkiväriä, jotta lopputuloksesta tulisi mahdollisia vaalea.
  photo d_zps003c92b0.jpg

Ja viimeisenä, vaan ei suinkaan vähäisimpänä, vitamiinit! Olen alkanut napsia biotiinia vasta hiljattain, mutta omegaa olen syönyt jo jonkin aikaan. Aika kertoo onko biotiinista mitään sen suurempaa apua hiustenkasvatukseen, mutta toivoa sopii! Ainakin monet tutut ovat kehuneet sitä.

Onko teillä jotain suosikkituotteita tukanhoidossa? :)


Just short version this time, sorry! But here's my hairstyles from the year 2012 to this day. I didn't want to write about all my hairstyles, because this post would have been sooo long, since I've had almost anything, every style and every colour!

And for the end I want to show what products I use for my hair. At this moment my own hair is quite short, since I had to cut it a lot. But at least it's better condition right now! And thank god there's always hair extensions. ;)

Saturday, 8 March 2014

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtag

 photo 1_zps15b34754.jpg photo 2_zps8ea81b39.jpg

Liekö kevättä rinnassa vai mitä, mutta viime viikon aikana niin naamaan kuin tukkaankin on eksynyt enemmän värejä kuin aikoihin! H&Mstä ostetut hiuskukat pääsivät koristamaan tukkaa, ja vaikka tykkäsin kukista itsekin paljon, niin oli oikein kiva kuulla muutama kehu erikseen töissäkin! Elämän pieniä iloja. :) Myös luomiväreissä olen suosinut sinisiä ja vihertäviä sävyjä, ja olen jopa saanut värit pysymään luomilla koko päivän, hurraa!
  photo 3_zps12e4c9ed.jpg photo 4_zpsa7cbc5ea.jpg photo 5_zps1358bbd3.jpg

Mainitsinkin että Tukholman uskomattomasta kirjakaupasta lähti jotain mukaan, ja tässäpä se! Necronomiconin ostoa olen jo pitkään harkinnut, ja nyt sen sattuessa tielle kohtuulliseen hintaan, päätin napata mokoman matkaan. En ole aiemmin lukenut Lovecraftia englanniksi, mutta eiköhän tuo luonnistu. Varmasti eteen tulee kummallisia sanoja, mutta oppiipahan ainakin jotain uutta! Ja suomeksi Lovecraftin novellit ovat kuitenkin suuria suosikkejani. :) Toistaiseksi en ole vielä päässyt kirjaan käsiksi lukemisen muodossa, sillä poikaystävä kahmaisi kirjan heti itselleen. :D Mutta eipähän se mihinkään ole karkaamassa!

 photo 7_zps453e94a7.jpg photo 8_zps151021a1.jpg Shirt- Second hand/  Skirt and hair flowers- H&M/ Brooch- Restyle


I don't know whether is the coming spring or what, but I've wear a lot more colours lately. The hair flowers are from H&M, and I think they look pretty nice together. :) Even some of my co-workers noticed them and said that they look good, how nice! I've also fallen in love with blue and green eyeshadows, and I've wear them almost every day in the past week.

And finally my treasure from that bookstore in Stockholm, H.P. Lovecrafts Necronomicon! I've wanted to buy that book for a long time, and when I found it there for a reasonable price, I couldn't resist anymore. I haven't read Lovecraft before in English, but I don't think that it's going to be a problem, even though there will definitely be some words I don't know. But at least I'll learn something new! However, I've read the novels in Finnish before, and Lovecraft is one of my favourite writers. :)