Monday, 27 October 2014

"Even a man who is pure in heart and says his prayers by night, may become a wolf when the wolfbane blooms and the autumn moon is bright."

 photo 3_zps4cd0ccc8.jpg photo 5_zpse5098840.jpg photo 1_zpsaf3c436e.jpg photo 4_zps677f0752.jpg photo 4_zps17c7801e.jpg photo 7_zpsec8f977d.jpg

Halloweenin ollessa jo ihan nurkan takana, on hyvä aika katsella kauhuelokuvia oikein maratonin merkeissä. Viime viikonloppu oli pitkästä aikaa täysin vapaa kaikesta muusta ohjelmasta, joten köllöttelimme poikaystävän kanssa sohvalla ja uppouduimme täysin näihin elokuviin. Universal Monsters kokoelmastani uupuu edelleen Dracula, mutta ehkä se vielä joku kaunis päivä tulee vastaan jossain! Pidimme tuossa tuparit tuossa pari viikkoa sitten, mutta niistä ei valitettavasti tullut kuvamateriaalia otettua.. Ilta oli kuitenkin oikein onnistunut, ja lähes kaikki kaverit pääsivät paikalle. :) Halloween namut ovatkin tuomisia muutamalta ystävältä!

 photo 6_zps6354593c.jpg photo 2_zps0389d8d7.jpg

Nosferatu toppi on toinen ostokseni Black Milkin Halloween mallistosta. Vaikka toppi onkin mallinsa puolesta sellainen, että ei tuota varmastikaan pelkästään tule käytettyä (paitsi ehkä tankoilussa!) niin mekon päälle se passaa vallan hyvin.

 Joko siellä odotellaan kovasti Halloweenia, onko teillä juhlia tiedossa? :)

Since the Halloween is just around the corner, it's good time to watch some great old horror movies! All our weekends have been full of different events and stuff, and this was the first free weekend we had since August. So we decided to be just at home, and enjoy each others company. Couple of weeks ago we also had our housewarming party, and they were great! Lots of good friends, food and drinks. One of our friends brought the Halloween candies then. :)

This Nosferatu crop top is the other thing I bought from Black Milks Halloween collection. I'll probably never wear it without anything under it(since it's so short), but on top of a dress it looks great!

Are you excited about Halloween? :)

5 comments:

 1. Halloween-pippalot on tiedossa ja oottelenkin niitä jo innoissani, täällä Saksassa on myös sopivasti tuo perjantai pyhäpäivä niin voi rauhassa koristella ja leipoa jo jotain valmiiksi lauantaisia juhlia varten, niin voi sitten seuraavana päivänä vaan kattaa ja laittautua itse... :) Vieraita ei tällä kertaa harmillisesti pääse kovin montaa, mutta sehän on vain hyvä syy syödä kunnolla pöydän ääressä pienemmällä kokoonpanolla ja katsella iltasella sitten joku vanha kunnon kauhuelokuva! Ootko itse menossa johonkin juhlistamaan? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noh, Halloween tuli ja meni ennenkuin ehdin kommentteiden reagoimaan, mutta toivottavasti teidän juhlat oli onnistuneet. :) Onneksi vieraiden määrä ei yleensä ratkaise, vaan kivaa on sekä isolla että pienellä porukalla.

   Itse olin tosiaan kaverilla juhlimassa, ja oli kyllä ihana ilta! Naamiaisia pitäisi kyllä järjestää useammin. :)

   Delete
 2. I always watch old horror movies at halloween! It's my favorite time of the year! Sometimes, I also watch new horror movies, if they sound good enough. I always visit the cinema at halloween. :) It certainly is a fun activity! You look great in this post, like always!
  x Dawn // wickedlypleasant.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yeah, I also like some of new ones, even that they don't have that same atmosphere than the old ones. :) Hope you had a nice Halloween! And thank you so much! ♥

   Delete
 3. Itseltäni löytyy Dracula ja Wolf Man Legacy Collectionina, jossa samassa boksissa on useampi leffa. Draculassa 5 eri ja Wolf Manissa 4. Frankenstein-boksinkin ostin joskus, mutta siellä oli 2 samaa levyä ja kun menin vaihtamaan niitä ei ollut enää jäljellä. :/ Huuto.netistä kyllä varmasti löytyy. Oletko tutustunut Monster Madnesseihin? Eräs James Rolfe joka on tullut kuuluisaksi peliarvosteluillaan aloitti 2007 tuon MM-sarjan jossa joka vuosi koko lokakuun esittelee sekä vanhoja että uusia kauhuleffoja. Jos kiinnostaa katsoa, tässä vuoden 2007 videot:
  http://cinemassacre.com/category/moviereviews/monstermadness/monster-madness-2007/

  ReplyDelete