Friday, 15 August 2014

Enjoy the silence

Viikot ovat vilahtaneet silmissä kovaa vauhtia, ja vaikka taka-alalla onkin ollut koko ajan into kirjoittaa blogia, niin silti aikaa siihen ei ole tahtonut löytyä. Valitettavasti kun muun elämän ollessa kiireistä, blogi on se jonka joutuu aina hetkeksi jättämään pois, jos aikaa ei vain ole. Ompeluprojekteja tuli tuossa viikko sitten muutama lisää, mutta onneksi kaikki nekin kaikki on nyt hoidettu alta pois.

 photo 5_zps29b1c2a2.jpg photo 1_zps60addce6.jpg

Pieni elämänmuutos tässä parin viikon sisään on tapahtunut, aloitin nimittäin 10 viikkoa kestävän "dieetin". Heittomerkeissä tuo sana siksi, sillä painonpudotus tässä ei tosiaan ole tavoitteena, vaan enemmänkin oman hyvinvoinnin edistäminen ja kunnon parantaminen. Muutosta ei toki ole tarkoitus jättää vain 10 viikkoon, vaan toivon että tällä tiellä pysytään tulevaisuudessakin. Ei tietenkään niin tarkasti kuin nyt, vaan vähän soveltaen. Toistaiseksi fiilikset ovat olleet todella hyvät, ja vaikka töiden vuoksi aika onkin kortilla, niin koen silti että omaan hyvinvointiin saa kyllä panostaa aika ajoin enemmänkin, muu elämä jää sitten hetkeksi vähän varjoon. Olen kuitenkin aidosti iloinen jokaisesta lukijasta, ja siitä että jaksatte pysyä matkassa vaikka päivitystahti onkin ollut kesän ajan melkoisen epätasainen.

 photo 3_zpsc264bc95.jpg photo 2_zpsc9590e44.jpg

Kuvat on napsittu vime viikonloppuna superkuun (joka on kuvissa kyllä kaikkea muutakuin super..) aikaan rannalla. Vietimme pidennetyn viikonlopun vanhempieni luona, ja allekirjoittanut vietti järvessä aikaa varmasti yli puolet koko viikonlopusta. On muuten ihanaa, kun illat ovat jo aivan pimeitä ja ilma on muutenkin viilentynyt juuri sopivaksi. 

Kuulisin mielelläni teidänkin kuulumisia, onko viilenevä sää teidän mieleen, vai joko kaipaatte helteitä takaisin? :)It has been almost a month since I've update this blog. I've thinking about it often, but I just haven't had time to write anything. Sadly the blog is the first thing I have to leave out, when I don't have time to do everything I want.

I've changed my life a little bit, because I started 10 weeks long "diet". It's not actually a diet, since my goal is not to lose weight, but to make myself feel better. Of course I'm going to continue this after 10 week, but this is just an experiment to see how it goes. So far everything is gone well, and I feel great. Only thing that is missing is the time. So I mean it, when I say that I'm genuinely happy to see that I still have so many readers, even I've written very little during this summer.

The pictures are taken last weekend, when me and my love spent few days in my childhood home. The moon was bright and big (even it doesn't look like it in the pictures..) and the weather was little bit cooler than before. And I love it so much! I love autumn, so it so nice that it's finally almost here. 


Do you like autumn, or do you miss summer already?

8 comments:

 1. You look wonderful! And beautiful pictures! I sometimes have to leave my blog alone too, due to school or work. But it's always fun to be back on the blogging track, right?

  X Dawn // wickedlypleasant.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much. ♥ And yes, I love to get back on blogging!

   Delete
 2. Ihanan mystisiä kuvia!

  Tykkään kyllä tästä vähän viileämmästä säästä enemmän. Tuntui puolet lomasta menneen ihan hukkaan kun helteen takia piti unohtaa kaikki pienetkin kävely- ja pyöräilysuunnitelmat, ihan vaan kauppareissukin väsytti liikaa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitti! :) Joo, ne tappohelteet oli kyllä ihan hirveitä. Onneksi oma loma sijoittui kesäkuuhun, jolloin helteitä oli huomattavasti vähemmän. :D

   Delete
 3. Hieno tuo kuunsilta! Kesäbloggaamattomuus on kyllä nyt tuttua, etenkin tuo tietokoneen puute on yksi aika suuresti vaikuttava tekijä...Pari videotakin olisi vielä tehtävänä kun palaa takaisin vakiopaikkakunnalle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se oli kyllä nätti! Harmi vain ettei ollut parempaa kameraa jolla olisi voinut ikuistaa sen vähän paremmin. Mulla ei myöskään ole omaa konetta tällä hetkellä, vaan joudun lainailemaan paremman puoliskon konetta. Häntä se ei onneksi haittaa, mutta itsestäni olisi kiva jos olisi toimiva oma kone. :)

   Delete
 4. Oo ihania kuvia, suomen luonto on niin mahtava <3

  ReplyDelete