Sunday, 6 July 2014

Burned Velvet

Tämä viikko on ollut todella kiireinen, ja vapaa-aika on ollut kortilla. Onneksi ensi viikolla työvuorot ovat sellaisia, että aikaa jää muuhunkin. Valitettavasti olen vaan lupautunut (vaihteeksi..) ompelemaan takin eräälle työkaverille, ja se tulee varmasti syömään myöskin vapaa-aikaani paljon, mutta haluan saada silti hommat ajoissa valmiiksi, sillä  aikaa on vain nelisen viikkoa. Tällä hetkellä kaavat ovat vieneet eniten aikaa, enkä ompelua ole juuri edes ehtinyt aloittaa. Täytyy vain toivoa, että takista tulee hyvä, ja että se tulee ajoissa valmiiksi!

 photo d_zps52edb708.jpg

Shoppailtuakin on tullut viime aikoina, vaikkakin kaikki ostokset ovat tainneet olla jonkinsortin kirpputorilöytöjä. Erityisesti pieni Black Milkin kokoelmani on kasvanut muutaman vaatekappaleen verran. Haluaisin myöhemmin vielä kaappiin leggingsitkin tässä samassa samettikuvioidussa kankaassa, mutta toistaiseksi hame riittää vallan hyvin. :)

 photo a_zpse54dd971.jpg

En olisi uskonut pukevani päälle enää koskaan napapaitaa (onhan se sentään melkoisen ysäri..) mutta näköjään muoti iski kyntensä minuunkin, ja kaapista löytyy tätä nykyä yksi crop top. Maha paljaana tuota en sentään käyttäisi, mutta korkeavyötäröisen hameiden kanssa se passaa mainiosti. :) Täytyy kokeilla tuota myöhemmin vielä kynähameenkin kanssa.

 photo c_zps8aa00ad4.jpg
♥ Skirt & Shirt- Black Milk (both second hand)
♥ Shoes- Dinsko

Loppuun vielä haluaisin vinkata teille uudesta sarjasta jonka ensimmäisen tuotantokauden kerkesinkin jo rohmuta viime viikonlopun aikana. Valitettavasti jaksoja oli vain kahdeksan ja seuraavaa tuotantokautta joutuukin odottelemaan ensi vuoteen asti. Sarja on nimeltään Penny Dreadful, (kenties jo tuttu osalle) joka sitoo kaikki klassiset kauhutarinat samaan tarinaan. Se sijoittuu 1800-luvun viktoriaaniseen Englantiin, ja itse ainakin katsoisin sarjaa jo sen tähden! Kun mukaan sotketaan vielä sydäntä lähellä ovat kauhutarinat, niin ainakin minä olen koukussa. :)

 photo 20140509HOPennyDreadful2-1_zps32218622.jpg


This week has been super busy, and I have only now time to update the blog. I've also promised to do jacket for one of my co-worker, and I have only four weeks to do that, so it's also going to take some of my time in the future. But I try to do it fast!

I've bought some new clothes lately, mostly from Black Milk. And they're all mostly second hand finds. I also wanted to buy leggings in this gorgeous Burned Velvet fabric too, but I'll settle this skirt, at least for now.  ;)

I'd never believe that some day I could wear crop top, but apparently you shouldn't never say never! I'm only going to wear this with high-wasted skirt, sincr I think it looks nice with them. :) Later I'm going to try this with pencil skirt too!

And in the end, I wanted to tell you about this wonderful show called Penny Dreadful. If you haven't watch it yet, and you like old horror and 19th century England, I would definitely recommend you to have a look!

6 comments:

 1. Mun mielestä korkeavyötäröiset hameet yhdistettynä crop topiin on ihana juttu, se on kaukana ysärinapapaidoista joihin yhdistettiin ne sellaset lantiofarkut! :D Tykkään siitä alueesta, mikä tolla em. yhdistelmällä jää näkyviin. Se on kivan sensuelli, muttei överi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No joo, lantiofarkut saakin (toivottavasti) pysyä kaukana menneisyydessä. :D Ja totta puhut, mulla se on kanssa kapein kohta, niin ihan kiva korostaa sitä. :)

   Delete
 2. Tuo on kyllä kaunis kangas. Mielisin tuota samaa samettia olevan mekon, muttei raaski tilata uutena ja kirppisryhmään minua ei näemmä hyväksytä vaikka olen yrittänyt monesti ja laittanut ylläpidolle viestiä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kangas on tosi nätti, ja ihanan kevyt päällä. :) Mä odotin pääsyä sinne ryhmään useita viikkoja, ja laitoin ainakin viisi pyyntöä, joten älä vielä luovuta! Pitää myös olla aika paljon henkilötietoja näkyvissä, että ylläpito hyväksyy ryhmään.

   Delete
 3. Aaaa muru oot aina vaan niin upee! ♥

  ReplyDelete