Sunday, 20 July 2014

Bloody Mary

Niin turhaa kuin säästä valittaminen onkin, niin nyt ollaan kyllä silti siinä rajoilla että jaksaa tehdä yhtään mitään tämän tuskaisen kuuman ja tukalan olotilan vuoksi. Sentään työpäivät ovat olleet helpotuksia, koska olen tehnyt nyt tämän viikon ja seuraavat kolme viikkoa myös, toimistohomma, ja siellä onneksi ilma on ihanan viileä. Tällä hetkellä ulkona tosin sataa (ja ukkostaa, hyi) joten todennäköisesti se ilma hiukan raikastuu ja viilenee, joten toivottavasti sen myötä kotonakin voisi mahdollisesti tehdä muutakin kuin lojua X-asennossa lattialla!

 photo 11_zpse0338135.jpg photo 4_zps958cdfbd.jpg photo 5_zps104c0fd8.jpg

Lainasin ystävältäni erään keittokirjan, ja vaikka toki uudet reseptit kiinnostavat aina, niin tämä kirja lähti kuitenkin mukaan vähän toisenkin syyn takia. Ovathan reseptit sentään True bloodista tuttuja. ;) Lähes jokainen, tai ainakin joka toinen ruoka sisältää tosin pekonia, se näköjään käy joka ruokaan! Enkä kyllä voi pahemmin väittää vastaankaan. Drinkki-ohjeitakin tuolla oli vaikka kuinka paljon, joten täytyy ehkä kokeilla niitäkin tässä joku viikonloppu.


 photo 8_zpsebe98244.jpg photo 6_zps081a5db5.jpg photo 7_zps2768fb2f.jpg photo 9_zpsa05d6cc0.jpg

Postisetä on ollut ahkera tällä viikolla, ja olen saanut useammankin paketin.Yhdessä niistä oli tämä ihana mekko, jota olenkin ehtinyt käyttää jo monta kertaa! Tämä on ensimmäinen mekkoni Black Milkiltä, muttei taatusti viimeinen. Malli on tosi kiva, ja istuvuus sen verran hyvä että kaappiin päätyy varmasti vielä toinenkin. Tässä vaiheessa lienee jo sopivaa sanoa, että koukussa ollaan kyseisen merkin vaatteisiin, sen verran ne ovat alkaneet vallata vaatekaappia..

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Illasta ajattelin vielä lähteä ompelemaan takkia, joista teille viimeksi kerroinkin. Takki on edistynyt niin hyvin, että uskallan jopa sanoa sen (hyvin todennäköisesti) tulevan valmiiksi ensi viikolla. :)

Mitäs teille kuuluu? 

I really don't wanna complain about the weather, since it's useless but this week has been like hell. At least I can enjoy my life in work, because at this week and the next three weeks I do most of my work in office, where the air is nice and cool. Luckily it seems to rain now (and thunder too, ugh :( ) so hopefully the air gets little bit cooler and I can enjoy living at the home too and maybe blog a little bit more often!

I borrowed one cookbook from my friend, after all the recipes are from True Blood! Hopefully I found some nice new foods there. :) Although almost every other foods contains bacon, guess you can never go wrong with bacon! There's also lots of nice drinks, I think I have to try them too..

I received couple of packages this week, and one of them was this lovely dress, which I've used almost everyday since I got it! It's my first dress from Black Milk (I think I can call myself addict already..) but since the cut is really nice and it's fits like a glove, I think I need at least another one.

Later this evening I'm going to continue that jacket which I already told you. It has been progressed well, and I have a good feeling about that it's going to be ready on the next week already. :)

How are you feeling? 

10 comments:

 1. Omg haluun sun luo kahvittelee ja syömään jotain True Blood herkkuja! ;3 Also, toi mekko aaah ihana ja toi malli sopii sulle niin hyvin. ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, ens viikolla tuuut! ♥ Ja kiitos! :)

   Delete
 2. Aaaaa mikä mekko! o.O Voi kuola. Ja sopii sulle tosi hyvin :)

  ReplyDelete
 3. Vautsi mikä mekko! ♥ Hyvältä näyttää, pitäisi melkein itsekkin tutustua paremmin nuihin Black Milkin vaatteisiin, näkee niin erityylisiä ihmisillä et saattais löytyä jotain itsellekin sopivaa. ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! ♥ Kannattaa kyllä, niiltä löytyy printtivaihtoehtoja niin laidasta laitaan, että varmasti löytyy jokaiselle jotakin. :)

   Delete
 4. I want that dress in my wardrobe! It's soooo awesome!


  x Dawn
  www.wickedlypleasant.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! :) Black Milk is ♥!

   Delete
 5. Iiiihana mekko! Paljokohan tolla Black Milkillä on postituskulut? Tekis mieli tilata sieltä, mutta vähä hirvittää paljoko tulis loppujen lopuks hintaa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Black Milkillä on nykyään ilmainen toimitus, joten niistä ei siis kuluja koidu. Tullin kynsiin saattavat tosin paketit jäädä, että sieltä suunnasta voi tulla lisämaksuja. Mulla ei oo kuitenkaan edes kaikki paketit jääneet tulliin. :)

   Delete