Tuesday, 10 June 2014

Things get damaged, things get broken

Ensimmäinen lomaviikko onkin jo takanapäin, ja vaikka ehdinkin tehdä paljon kaikkea kivaa, kuten nähdä kavereita, kierrellä kirppiksiä ja muuten vain rentoutua kotona, niin sisältyi siihen vähän murheitakin. Rakas läppärini nimittäin irtisanoi sopimuksensa viime perjantaina. :( Tiesin että kone tuskin kestäisi pitkään enää, mutta oli se kurjaa silti. Uuden koneen kävin ostamassa kuitenkin jo heti viikonloppuna, koska eihän elämästä yksinkertaisesti tulisi mitään ilman sitä, tai ei ainakaan bloggaamisesta. Uusi kone vain on kaikkea muuta paitsi hyvä, ja olenkin repinyt hiuksia päästä jo useaan otteeseen, kun olen yrittänyt ottaa tästä selkoa. Koneeseen ehkä tottuisin, mutta käyttöjärjestelmä (windows 8) repii hermoni riekaleiksi. Käyttöjärjestelmä menee siis mitä luultavammin vaihtoon jossain vaiheessa, mutta yritän vielä hetkisen sinnitellä tällä.

Koska kyseessä on kuitenkin vain elektroniikka, niin ehkä pääsen ylitse asiasta, ja voin palata normaaliin tahtiin bloggaamisessakin, toivottavasti. (vaikkakin tämänkin postauksen kirjoittamiseen kului yli puolet enemmän aikaa kuin yleensä..)

 photo 1_zps29e218c7.jpg photo 5_zps0766b770.jpg

Päätimme kuitenkin aloittaa uuden lomaviikon puhtaalta pöydältä, ja suunnistimmekin eilen linnanmäen läheisille kalliolle piknikin merkeissä. Päivän sää oli mitä parhain, olematta kuitenkaan liian kuuma ja jaksoimmekin lojua kalliolla muutaman tunnin. Käväisimme pikaisesti myös huvipuisto-alueella, vaikka niihin laitteisiin minua ei saisi kirveelläkään..

 photo 7_zps5fbd68e5.jpg photo 6_zpsd36c0225.jpg

Vaikka muutto häämöttääkin jo muutaman päivän päässä, niin pakkaamista täällä ei ole aloitettukaan. Sen sijaan olemme tuijotelleet Fringeä jo yli viikon ajan. Sarja on minulle ennestään tuttu, mutta olen katsonut vain ensimmäisen tuotantokauden aiemmin. Nyt ollaankin sitten jo menossa jo kolmannen kauden puolivälissä.. Täytyy kuitenkin yrittää irroittaa itsensä täältä sohvan pohjalta välillä, ja alkaa laittamaan tavaroita kasaan, ettei tarvitsisi viettää koko torstai-yötä pakkaillen.

 photo 3_zps2ce1bfed.jpg
All the items expect the tights are once again second hand!

Ihanaa viikkoa teille kaikille! (ja pidempiä hermoja minulle tämän uuden koneen suhteen..)


My first week of holiday is over, and even though I managed to do many nice things like seeing friends etc. it wasn't all just nice for me last week. My old computer get broken. :( I already bought new one, but I don't like this at all. I maybe could used to the computer itself, but windows 8 is so horrible. I'm pretty sure that I have to changed it in the future. But in the end, it's not that important, I just hope that soon I could blog as often as I want, without it being so slow as it is now.

We wanted to have fresh start to our second holiday week, so yesterday we had a little picnic. The weather was great, not too hot, so we spent a couple of hours outside.

Even though we are moving on this Friday, we haven't packed anything just yet. Almost all the time that we have been inside the apartment, we've been watching Fringe and we're already on the third season.. I sure hope we start the packing soon, so we didn't have to do everything on Thursday night!

I wish you all wonderful week!

6 comments:

 1. Voimia Windows 8:n kanssa! Itelläkin on se läppärissä, ja meni kyllä jonkin aikaa, ennen kuin siihen tottui. En edelleenkään hirveästi pidä tästä (esim. 7 oli paljo parempi), mut kyllä tän kanssa pärjää. Mut on kyllä hölmöä, että nykyään kaikki myydään automaattisesti kasilla. :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! ♥ Itse en ole Windowsia käyttänyt muutenkaan vuosiin, joten oli aika kova kolaus tämä kasi. :/ Mutta ehkä se tästä, ja aina voin onneksi palata takaisin ubuntuun jos siltä tuntuu!

   Delete
 2. Onpa kivan näköinen hame! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Tuo on viimeisiä löytöjä Valtteri kirppikseltä, juuri ennenkuin se lopetti. :(

   Delete
 3. Ihanan kesäisiä kuvia ja hyvällä tavalla erikoinen asu! :) Kiva yhdistelmä ja vielä second hand- löytöjä kaikki paitsi sukkikset. ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitti! :) Kirppikst on kyllä mahtavia paikkoja, ikinä ei voi tietää mitä löytyy. ^^

   Delete