Sunday, 29 June 2014

Home Sweet Home. ♥

Nyt olisi neljä viikkoa lomailua takana, ja arki alkaa ylihuomenna. Huomisen olen vielä vapaalla, mutta se tietää sitten tietenkin töitä lauantaina. Loma on ollut rentouttava, mukava ja neljä viikkoa tuntui yllättävän pitkältä ajalta. :) Toki en kerennyt tehdä puoliakaan siitä mitä aluksi oli mielessä, mutta ehkä se on vain hyvä asia. Ei ainakaan ollut kiire mihinkään, ja uutta kotia sai laittaa rauhassa.

 photo 1_zps04429bb7.jpg photo 2_zps6de36d34.jpg

Kodista puheenollen..Täällä näyttää aika kolkolta vielä, kun tavaroita ei ollut tarpeeksi joka nurkkaa täyttämään. Jotain huonekaluja tulee siis varmasti hankittua tulevaisuudessa, mutta ne eivät ole onneksi kiireellisiä hankintoja. Parvekkeelle aion hankkia kukkia, ja sisällekin muutaman huonekasvin. Toivoa sopii, että uudet tulokkaat kestäisivät kaummin, kuin aiemmat mitä olen omistanut..

 photo 7_zps3459bcc9.jpg Part of my shoe collection, the favourite ones. ♥ photo 3_zpsc801735e.jpg photo 4_zpsed56ddca.jpg

Sen lisäksi, että asunto on muutenkin tilavampi kuin entinen, olen erityisen innoissani uudesta isosta keittiöstä! Tykkään laittaa ruokaa, ja erityisesti leipoa, joten vihdoinkin on tilaa häärätä keittiössä, eikä laskutilana tarvitse käyttää ruokapöytää.

 photo 9_zps02406f72.jpg photo 5_zpsc307a6fc.jpg

Olohuone alkaa olla kirjahyllyä (joka on kyllä meidän tapauksessa täytetty elokuvilla, ei kirjoilla..) lukuunottamatta valmis, ainoastaan muutama taulu pitäisi nakuttaa vielä seinälle. Niin, ja toki se tankokin on jossain vaiheessa tulossa, sille löytyykin hyvin tilaa täältä. :) Myös uusi isompi matto, tai mahdollisesti talja, olisi tarkoitus hankkia. Mutta silläkään ei näin kesällä onneksi kiire ole.

 photo 6_zps7ce93174.jpg photo 8_zps58703c4b.jpg

Makuuhuone on vielä aika kesken, samoin kuin parveke, joten niistä sitten kuvia myöhemmin. Mutta ainakin tässä nyt oli pieni kurkistus kotikoloomme. :)
This is my last day of holiday, and work starts again next week. I do have tomorrow day off, but it means that I have to work on Saturday. It's been quite long four weeks, even though I didn't managed to do everything I've planned. But maybe it's good thing. At least I had time to relax. :)

I promised to show you some pictures of our home, and here it is! These photos are only from the living room area, since our balcony and bedroom aren't ready yet. And there's still some frames that needs to hang on the wall, and I also want to buy some plants here too! I only hope I managed to keep them alive..

Even that the whole apartment is bigger than the last one, I really like the new big kitchen! I like to cook, and especially bake, and finally I have enough space to do that.

Hope you liked the little peek for our home!

20 comments:

 1. Love those curtains. That shoe collection is to die for ♥

  ReplyDelete
 2. Moikka Roosa! Lueskelin blogiasi ja huomasin tässä postauksessa aivan ihanan vyön: http://tummaparatiisi.blogspot.fi/2014/03/you-keep-me-from-breaking-apart.html
  Mistä olet tuon vyön hankkinut, haluaisin palavasti samanlaisen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. No moikka! :) Vyö on Varustelekasta, tsekkiläinen nahkavyö rähinäremmillä. Tällä hetkellä ovat loppu, mutta kenties joskus tulee lisää. Ebayssa olen törmännyt myös joskus noihin samantapaisiin, joten kannattaa ehkä sieltä kurkata!

   Delete
 3. You have an amazing home! I wished it was mine!

  x Dawn
  www.wickedlypleasant.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Mistä nuo verhot ovat ? Aivan käsittämättömän ihanat ! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne on Vallilan Kelohonka sarjaa. :) Itse metsästin omani kirpparilta, kun violetit olivat joka paikasta loppu, mutta niitä löytyy kyllä onneksi monissa eri väreissä!

   Delete
 5. Vauu, hyvältä näyttää! :) Kodin laittamisessa on sitä jotain, on mukavaa asua oman näköisessä kodissa ja sisustaa makujen mukaan. ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitti! :) Sisustaminen on kyllä ihanaa, ja uudessa asunnossa on vielä kiva kun kaiken saa aloittaa "puhtaalta pöydältä" :D Ja totta puhut, kodissa viihtyy paljon paremmin kun sen ulkonäköön on tyytyväinen!

   Delete
 6. Ihana uusi koti! Pitää päästä kaffittelee! :)) ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti muru! Ja niin pitää! ♥

   Delete
 7. Replies
  1. Kiitti! :) Tuuhan sinäkin käymään sitten jahka tännepäin muutat! :)

   Delete