Tuesday, 17 June 2014

Cotton candy

Ikusuudelta tuntunut viikonloppu on vihdoin ohi, ja sitä myötä myös muutto uuteen asuntoon. Vaikka uusi aunto tosiaan sijaitseekin edellisen vieressä, niin kyllä muuttaminen on aina silti raskasta. Onneksi nyt voi kuitenkin jo hymyillä ja todeta, että kyllä se oli sen arvoista! Kuvia asunnosta laitan heti, jahka saamme loputkin laatikot purettua oikeille paikoilleen. :)

 photo 1_zps4d372fb6.jpg photo 1_zps897c77ca.jpg

Ulkoinen olemuksenikin kaipasi jo vähän muutosta, joten otin ja värjäsin hiukset! Päässä on pyörinyt miljoona erilaista värivaihtoehtoa, ja pakko todeta että vaaleanpunainen ei kuulunut missään vaiheessa niihin, vaikka muita pastellisävyjä mietinkin. Törmäsin kaupassa kuitenkin sävyttävään hoitoaineeseen, ja ajattelin kokeilla moista. Väri kuitenkin haalistuisi jos se ei olisikaan mieluinen. Toisin kuitenkin kävi, ja vastoin kaikkia odotuksia ihastuin väriin aika paljonkin! Nyt olenkin sekoittanut joukkoon vähän shokkiväriä, jotta se ei haalistuisi samantien pois.
  photo 2_zps259671ab.jpg Shirt (new!)- Mango / Leggings- Lip Service Widow /Shoes- Jeffrey Campbell (second hand) /Necklace- Glitter photo 2_zpsbf002ee8.jpgWeekend is finally over, and we have moved to our new apartment! It was hard work, but it was still worth it, because I love this. I'll show pictures for you later, when we get all the boxes unpacked. :)

I also wanted to do something for my hair, since it has been the same for a long time now. I had million different ideas about the color, but pastel pink was never one of them. But when I found the color in the store, I thought I could try it. It should be easy to take away in case I didn't like it. Still, agaist all the odds, I liked it, a lot!

8 comments:

 1. Tosi mukava ja sulle sopiva sävy! ^^)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon! :) Yllättävän nopeasti tähän tottuikin!

   Delete
 2. Stunning! Your hair not only has an amazing color, but it's also shiny and looks really healthy. And this color goes so well with your pale skin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh, thank you so much! ♥ Although I have to admit that I do have extensions, so they're not entirely my own. ;)

   Delete
 3. Supersöpöt hiukset :3 sopii hyvin

  ReplyDelete
 4. Tosi kiva lookki! Saako muuten tiedustella minkä koon nappasit tuosta Mangon paidasta? Toi ois kyllä niin hyvä paita leggareiden kans!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! Mun paita on isointa kokoa mitä löysin, eli XL.Valkkasin juuri siksi isoimman, että sitä voi huoletta pitää leggingsien kanssa. :)

   Delete