Saturday, 3 May 2014

Outfit of the Day

Tässäpä asua torstai-illalta, kun kävimme kuuntelemassa työkavereiden keikkaa poikaystävän ja muutaman kaverin kanssa.

 photo 4_zps95810062.jpg photo 1_zpsd25dc199.jpg

Mekon löysin alkuvuodesta pitkien etsintöjen jälkeen vihdoin ja viimein nettikirpparilta. Ison koon vuoksi jouduin kaventamaan mekkoa vähän, ja näyttää että pieni operaatio olisi vielä edessä, jotta mekosta saisi tarpeeksi istuvan. Onneksi se ei ole iso homma. :)
  photo 2_zpsc657bb70.jpg

Itse keikka oli oikein hyvä, mutta koska se oli baarissa, ei känniääliöiltä voinut tietenkään välttyä. Tämän ja seuraavan päivän työvuoron vuoksi lähdimmekin poikaystävän kanssa kotiin jo hieman aikaisemmin, emmekä jääneet kuuntelemaan toista bändiä. Mutta oli silti kiva käväistä ulkona pitkästä aikaa!

 photo 3_zps3dd02f80.jpg

♥ Dress- Lip Service (second hand) 
♥ Boots- Fantasy Shoes (second hand) 
♥ Jacket- from eBay 
♥ Necklace- Bijou Brigitte


Here's my outfit from Thursday night, when we were listening our co-workers band with my boyfriend and couple of friends. 

I found this dress after a long searching from a internet flea-market. The size was too big for me, but luckily it was easy to alter for a better fit. And I think I'm going to alter it a little bit more.

The gig was great, although it was in a bar so there were some (very) drunken people. This reason and because we had to work next day, we left a little bit earlier than others. But overall the evening was great and I had a good time. :)

4 comments:

 1. Upea asu ja kaunis sie! :) Nuo Fantasy Shoessin popot ovat kyllä kauniita, jotenkin tuo malli istuu jalkaan hyvin ja materiaalit ovat hyvät. ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti! ♥ Tuo malli on kyllä tosi nätti, hippasen kapea tosin minun räpylään mutta pitäisi kai käyttää useammin että tottuisi. Mutta muuten tosi hyvät jalassa. :)

   Delete
 2. You look amazingly stunning! So awesome!

  x Dawn
  www.wickedlypleasant.blogspot.com

  ReplyDelete