Thursday, 29 May 2014

In the heat of the night, In the heat of the day

Vihdoin ja viimein olisi aikaa raapustella jotakin tänne blogin puolelle. Pari viime viikkoa ovat olleet melkoisen kiireisiä, niin töissä kuin kotonakin. Kesäkin ehti siinä ajassa tulla ja viikon ajan täällä nautittiinkin aikamoisista helteistä! Nyt ulos katsottaessa ei vaan voi enää sanoa samaa, sillä helteiden tilalle on tullut ankea harḿaus, kylmyys ja vesisade. :(

Palataan kuitenkin hetkeksi takaisin kesäisiin tunnelmiin, sillä nämä kuvat on napsittu viime lauantailta, kun kävimme poikaystävän kanssa kaupungilla kiertelemässä siivouspäivän kirppiksiä.

 photo 5_zps2ecbd9c7.jpg photo 1_zpsae3d36d8.jpg photo 6_zps115f81ce.jpg

Päätimme mennä ensin katsomaan karhupuiston antimia Kalliossa, ja se jos mikä kannatti! Lopulta emme edes muissa puistoissa vierailleet, sillä tuolla oli niin paljon myyjiä. Muutaman oikein kivan löydönkin nappasin, joten kotiin ei tarvinnut palata tyhjin käsin. :)

 photo 11_zps9f62b1c0.jpg photo 9_zps0cd9e9fa.jpg photo 2_zps815db19b.jpg

Mainitsinkin muutamasta uutisesta viime postauksessa ja toinen niistä on niinkin ihana asia kuin kesäloma, joka alkaa heti ensi viikolla! Minulla on tänä vuonna lomaa kokonaiset neljä viikkoa, ja ainakin luulisi, että siinä ajassa kerkeää irrottautua töistä täysin. Mitään isompia reissuja emme ajatelleen tänä kesänä tehdä, vaan ottaa ihan rennosti ja nauttia Helsingin antimista. :)

Toinen vähän isompi ja se oikea uutinen on kuitenkin se, että muutamme uuteen asuntoon parin viikon kuluttua! Muutto sattuu siis sopivasti juuri lomalle, jolloin saa rauhassa pakkailla tavaroita. Vaikka en muuttamista erityisemmin pidäkään (kuka pitäisi?) niin olen silti todella innoissaan uudesta asunnosta. Asunto on isompi kuin nykyinen, ja siinä on iso ihana lasitettu parveke. Muutto tulee olemaan suht helppo tällä kertaa sen vuoksi, että uusi asunto sijaitsee ihan naapurissa. :D Tavaroita voi siis rauhassa roudailla koko muuttoviikonlopun ajan, eikä muuttoapuakaan erityisemmin tarvitse.

Sisustuskuume on päässyt valloilleen, niinkuin aina uuteena suntoon muuttaessa, mutta yritän silti olla hankkimatta mitään ylimääräistä, jotta asunto pysyy suht avarana. Joitain pikku juttuja aion silti hankkia, ja olen myös ajatellut hankkia sen oman tangonkin vihdoin. ;) Joten jos siellä ruudun toiselta puolelta löytyy tankotanssijoita, niin saa vinkata mistä ja millainen tanko olisi paras!Finally I had the time to sit down and tell you about what has happen in my life.
First of all, summer is finally here! Or should I say, was here. Last week was super hot, and sun was shining all the time, but now there's pretty cold outside and it's raining.. But let's go back to the last week, since these pictures we're taken then.

On last Saturday me and my boyfriend visited this huge flea-market event, which people could sell their stuff on parks and streets. There was so much sellers and I found couple of very nice things. :) I'm pretty sure you're going to see them on my future outfit pictures!

I also have some news I wanted to tell you. First, my summer holiday starts next week! And I have four week long holiday this year! We are not going to abroad this year, but we decided to stay in Helsinki and enjoy all the nice things here, and just relax. :)

The bigger thing is that we are moving! We get a bigger and nicer apartment which has huge closed balcony, which I absolutely love. We are moving in two weeks, and I'm glad that we have time to pack all things in our holiday. Also, the new apartment is just around the corner, so the moving should be pretty easy.

And of course since the new apartment, I have a little bit decoration fever going on! I just don't want to buy anything useless, just couple of little things. And I'm also thinking about buying my very own pole there, so I can practice whenever I want. :)

8 comments:

 1. X-pole xpert 45mm kromi ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä onkin ollut yksi vaihtoehto mun listalla. ;)

   Delete
 2. Tankohankintoihin voin sen verran antaa vinkkiä, että kantsii samantien satsata spinni- ja pysyvän (miksei mulla tule nyt sitä oikeaa nimeä mieleen...) tangon yhdistelmään ja sitten seuraavaks päättää, mitä merkkiä tangon pitäs olla. Ahlsportstore.comista saa tilattua suomalaisia Fitpoleja, itelläni on tuo X-Pole ja tilasin sen joko poledancingshop.comista tai sitten suoraan valmistajalta, en enää muista tarkkaan.. Suomalaiset studiot käyttää enimmäkseen Fitpoleja ja ne on kyllä hyviä ja oman kokemuksen mukaan myös hyvä pito, mut käsittääkseni kilpailuissa käytetään X-Poleja, eli jos kilpailemaan mielit, niin X:ään on tietty siinä mielessä hyvä saada tuntumaa. :D Ne on myös jonkin verran halvempia kuin Fitit ja imo myös ulkonäöltään kivemman näköisiä, ja tuo krominen sopiikin hyvin meidän sisustukseen samalla. >:) Kumpikin on kyllä aivan varmasti hyvä valinta.

  Toivottavasti kesä palaa pian takaisin niin tänne kuin sinne Suomeenkin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, pyörivän tangon olenkin ajatellut hankkia. :) Mulla on kokemusta vain noista jauhemaalatuista fitpoleista, joten pitäisi varmaan päästä kokeilemaan tuollaista kromista jossain niin tietäisi miltä se tuntuisi! Mutta tuosta kromista x-polea olen kyllä minäkin miettinyt. :)

   Toivotaan tosissaan, että saadaa pian nauttia molemmat kesäkeleistä!

   Delete
 3. Jos mitenkään pystyt missään testailemaan vähän erilaisia tankoja ennen oman hankintaa, kannattaa kokeilla! Esim. paksuus on sellainen asia, jota ei ole ehkä helppo päättää jos on kokemusta vain yhdenlaisesta. X-poleilla tyypillisimmät paksuudet on 45 mm ja 50 mm, mutta vissiin myös 40 mm löytyy (en tosin tiedä ketään, joka sellaista käyttäisi tai siitä pitäisi!). Fitpoleissa paksuudet on muistaakseni 42 ja 48 mm.
  Paksuuden lisäksi tuo materiaali on niiiin makuasia, ei mikään vaihtoehto ole väärä tai huono, se riippuu vain omasta mieltymyksestä. Oma tanko on kromia, ja sitä usein pidetään liukkaimpana materiaalina, ja on se kyllä ainakin helvetin totta tuon oman tolpan kohdalla! Varsinkin uudet tangot on jonkun aikaa liukkaita. Jauhemaalatuista ainakin yleensä kai pidetään ja vähän olen itsekin haaveillut moisesta. Ei tosin ole paljon kokemusta niistä, vähän muistelisin, että itsellä spinnailu jauhemaalatuilla ei ollut kovin helppoa, käsissä ikään kuin "liian hyvä" pito siihen tarkoitukseen... Käsittääkseni X-poleltakin on tullut / tulossa jauhemaalattuja tankoja.
  Jos haluat uuden X-polen:
  http://pole-a-holic.mycashflow.fi/
  ...uuden Fitpolen:
  http://www.ahlsportstore.com/
  ...tai käytetyn minkä vaan:
  http://spinaround.niceboard.org/ (rekisteröidy, niin pääset kirppisosioon)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, pitäisi varmaan tosiaan päästä kokeilemaan muitakin kuin vaan noita jauhemaalattuja fitpoleja, joista mulla on ainoastaan kokemusta. Olen käyttänyt tunneilla sekä 42 ja 48mm ja itselle tuon kapempi on kyllä ollut parempi. Joten x-polessa varmaan päätyisin tuohon 45mm sitten.

   Ja kiitos kauppavinkeistä! Tulevat varmasti tarpeeseen. :)

   Delete
 4. Jaha, mieki pistän lusikkani tähän soppaan. Kromisella ja titaanisella X-polella en ole itse mitenkään pysynyt tangolla, kiitos hikitassujeni. Sen sijaan jauhemaalattu Fitpole (X-polella on tulossa kans jauhemaalattu versio) ja messinkinen X-pole ovat olleet omassa käytössäni parhaimmat. Itse aion ensi kerralla ostaa jauhemaalatun x-pole SPORTIN ja hankkiutua eroon nykyisestä messinkisestä XPERTISTÄ, koska omalla kohdallani tuo spinnimoodi on niin kallis turhake kuin olla ja osaa. En ikinä käytä sitä, koska pyörimisestä tulee vain paha olo :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Muakin huolettaa vähän tuo pito tuossa kromisessa, kun monet sanovat sen olevan liukas. Täytyy siis etsiä nyt jostain paikka missä päästä kokeilemaan sitä. Jauhemaalatuista oon kyllä tunneilla tykännyt, tosin joskus tuntuu että niissä pysyy liiankin hyvin. :D

   Täytyy varmaan tuumailla tässä vielä tovi ennen ostamista. :)

   Delete