Tuesday, 8 April 2014

Two Swords

Kevät on aina, syksyn ohella, itselleni muutoksen aikaa. Oli kyse sitten ulkoisista, sisäisistä, pienistä tai isoista, jotain uutta yleensä tapahtuu juuri näihin aikoihin.

 photo 4_zpse0f586b6.jpg

Muutama viikko sitten tehty päätös ei ehkä ole kovin iso juttu monelle muulle, mutta minulle se kyllä on. Aloitin nimittäin herkkulakon! Enkä ihan minkä tahansa, vaan 10 viikkoa kestävän, joten herkut ovat siis pannassa aina kesäloman alkuun saakka. Herkkulakko yksinään ei toki riittänyt, vaan aloitin myös lenkkeilyn ja muun urheilun. Kävin nimittäin vihdoin ja viimein ensimmäistä kertaa tankotanssitunnilla! Kovin sulavaa ei meno ensimmäisellä kerralla ollut, mutta toivottavasti toisella kerralla menee jo paremmin. :) (ja toivoa sopii ettei paikat olisi ihan niin kipeät kuin viimeksi, vaikka se taitaakin olla toiveajattelua..)

 photo 5_zps10d757e7.jpgOf course I managed to break these tights, right after these photos, and these are already second pair.. 
 photo 7_zpsaa06506c.jpg
 
Sisäisten muutosten lisäksi ulkoinen olemuskin kaipaisi vähän muutoksia, ja kun kyse on minusta, puhun tietenkin hiuksista. Jo puolisen vuotta on menty samalla värillä ja leikkauksella, ja kaipaisin kyllä jo kovasti jotain uutta. Väriä en kuitenkaan haluaisi muuttaa, sillä onhan tässä ollut hommaa saada tämä näin vaaleaksi. Sen sijaan, trimmeriä haluaisin tälle kuontalolle näyttää ja oikein kunnolla! Olen kuitenkin jo kerran kasvattanut piilokaljun pois, vaikkakin tällä kertaa haluaisin ajella ainoastaan toisen puolen. Täytyy kuitenkin hetken aikaa vielä miettiä, että uskaltaisiko sitä, vai eikö.

 photo 6_zps1de50801.jpg
 photo 1_zps072d1cd6.jpg

Ja viimeiseksi, vaan ei suinkaan vähäiseksi, Game of Thronesin neljäs kausi on vihdoinkin täällä.

 photo all-men-must-die-game-of-thrones-poster_zpsca44a5cd.jpg

Miten teidän kevät on lähtenyt käyntiin?Spring (and autumn too) is always for me a time for changes. Even they were big ones or small, inner or outer, it seems that this time of year they usually happen.

I decided something couple of weeks ago, and even that's not very big thing for someone else, it sure is a big thing for me. So, I decided that I don't eat any snacks or deserts etc. for a ten whole week! And now I have eight weeks left. Of course that wasn't enough, since I started a exercise too, mostly jogging. And finally I went my first pole dancing lesson! I've wanted to try it for so long, and I'm happy that I finally did it. (Even though my muscles hurts like hell the next day) And I can't for the next lesson!

I'd also like to do something new for my hair too. Since it was quite hard to get this light hair, I don't want a change the colour. Well, at least not yet. Instead of that, I like to cut it a little bit. Actually not that little bit, since I like to have undercut! I've had undercut before, so it's not a new thing for me, but this time I want to do it only other side, not both. But I still have to consider whether I should do it, or not.


And last but definitely not least, the new season of Game of Thrones is finally here.

How's your spring started?


12 comments:

 1. Aaaa, tänä iltana mäkin vihdoin pääsen alottaa tota neloskautta. ♥ On sitä kyllä ootettukin! Saako kysyä, millä tankokoululla kävit, Helsingissä kuitenki varmaan olit? :) En voi muutaku suositella Vertical Clubia, parhaat tilat ja opettajat siellä mun mielestä. ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Seuraavaa jaksoa odotellaankin täällä ainakin jo. ;) Käytiin kaverin kanssa Leppävaarassa tommosella tosi pienellä salilla, kun saatiin sinne citydealin kautta hyvä viiden kerran tarjous. Mutta Vertical clubia on mullekin suositeltu, joten ehkä käväisen jatkossa siellä! :)

   Delete
 2. Onnittelut hyvästä harrastusvalinnasta. :) En menisi vannomaan, että seuraavan tankotunnin jälkeen sattuu yhtään vähempää, mutta sietokyky kyllä kasvaa ennen pitkää! Kohta luultavasti huomaat jo kotiuttaneesi oman tolpan (esim. Hulluilta Päiviltä, tiettävästi siellä on tarjouksessa).
  Game of Thronesia on tullut odotettua ahkerasti, ja suorastaan raivostuttaa, etten ole vielä ehtinyt katsoa ensimmäistä jaksoa. :D Toivottavasti pian täälläkin suunnalla löytyy yhteistä aikaa sille...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänään onkin seuraava tunti, ja vähän kyllä pelkään että jumissa ollaan taas koko viikonloppu. :D Oma tanko toki houkuttelisi, mutta tämänhetkiseen asuntoon se olisi ihan mahdoton mahduttaa. :(

   Toivottavasti pääset pian katsomaan uutta kautta! :)

   Delete
 3. Vau, tuo viimeinen kuva siusta on aivan upea! Toistan vähän itteäni sanoessani et siulla on tosi kauniit silmät ja tuollainen meikki vielä korostaa entisestään. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon sulle! ♥ :)

   Delete
 4. Upea! Ja kevät lähtenyt rytinällä käyntiin jes! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä hyvä! :) Ja kiitos. ♥

   Delete
 5. Tsemppiä lakkoiluun! Itse olen myös vähentänyt herkuttelua ja yrittänyt muutenkin opetella terveellisempiä ruokailutottumuksia esimerkiksi lopettamalla vaaleanleivän syömisen ja vähentämällä perunan syömistä ja ruokien paistamista. Viikonloppuisin annan kuitenkin itselleni luvan herkutella :) Ja Game of thrones!! Kyllä oonkin odottanut että pääsen taas ihastelemaan Daenerysta :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on kans vaalea leipä, peruna, pasta ja riisi on oikeastaan jäänyt kokonaan. Mutta ruisleivästä en luovu! :D Suklaasta ja sipseistäkin olen aika hyvin nyt herkkulakon avulla päässyt irti, eikä niitä enää oikeastaan mieli teekään. :)

   Ja kiitos, tsempit sulle takaisin sinne! :)

   Delete
 6. So pretty! I think I have the same necklace, awesome!

  x Dawn
  www.wickedlypleasnt.blogspot.com

  ReplyDelete