Sunday, 13 April 2014

Dunwich and other horrors

Kuuden päivän työviikosta ja aamukuuden heräämisestä huolimatta, päätimme mennä katsomaan perjantai-illasta muutaman Night Visions elokuvan poikaystävän kanssa. Jälkeenpäin ajateltuna myöhemmän leffan olisi voinut jättää väliin, jolloin lauantain herääminen töihin olisi ollut huomattavasti inhimillisempää, mutta onneksi siitä selvittiin kuitenkin kahvin voimalla!

 photo 7_zpsff5508f7.jpg photo 5_zps9a4e4f7f.jpg
 Leggings- Lip Service Tights- Pamela Mann 

Perjantain asuun sisältyi (aluksi) muutama uusi vaatekappale. Yläosa on peräisin nettikirpparilta, ja alaosa ebaysta valtamerten toiselta puolen. Pakko tosin myöntää, että viime metreillä Lipparin Widow leggingsit vaihtuivat saatanakalsareihin, puhtaasti mukavuussyistä. Uudenkarheat leggingsit, jotka puristavat ja kiristävät joka paikasta kun eivät ehkä sitten kuitenkaan olisi olleet parhaimmat leffateatterissa istumiseen.

 photo 8_zps33f2f4ea.jpg
Shirt- Necessary Evil (second hand)

Ensimmäiseksi elokuvaksi valikoitui norjalaisen natsizombileffan jatko-osa Død Snø 2. Tätä elokuvaa kohtaan minulla ei liiemmin odotuksia ollut, mutta täytyy sanoa että tykkäsin tosi paljon. Elokuva oli todella viihdyttävä ja itse ainakin nauroin tälle kauhukomedialle niin moneen kertaan. Kaikkien makuun elokuva ei varmasti ole, veri ja ruuminosat lentelevät, oli kyseessä sitten kuka tahansa.

 photo sn__5241904a_zps280e436d.jpg photo dodsno2_zpse5abc2cb.jpg

Toiseksi elokuvaksi halusin mennä katsomaan The Dunwich horrorin. 70-luvun kauhu ei kuitenkaan oikein iskenyt, ja elokuvan ajankohta latisti tunnelmaa entisestään. Takana oli nimittäin jo lähes 18 tuntia hereilläoloa, ja puuduttava musiikki, sekä tylsähkö juoni ei auttanut hereillä pysymisessä ollenkaan. Mutta tulipahan nähtyä vaihteeksi jotain erilaista!

 photo dunwich_horror_xlg_zps54987cb7.jpg

Laitetaan samaan syssyyn kuvat myös uusista koruista, jotka löytyivät Etsystä. Etsin tarkoituksella uusia korviksia, jotka olisivat vaihteeksi jonkun muun kuin mustan tai hopean väriset. Pienet OUIJA korvikset sopivatkin siihen tarkoitukseen mainiosti! Ja kun myyjällä sattui olemaan samaa sarjaa kaulakorukin, niin toki sekin oli pakko nappaista mukaan.

 photo ouija_zps72836784.jpg
 photo 3_zpsb7d3aca4.jpg

Tänään ajattelimmekin katsella vähän lisää leffoja ja ottaa ihan vain rennosti.
Rentouttavaa sunnuntaita sinne ruudun toisellekin puolelle!Even though I was working six days this week, and I had to wake up 6 am on Friday, we still decided to go watch some movies with my boyfriend on a Friday night. That wasn't the best idea, and awakening on Saturday morning was quite horrible. But luckily I survived, thanks to coffee! 

I wore some new garments on my outfit, the shirt is second hand and the leggings are from ebay. I really like that outfit, but I still decided to change the leggings, since these are new and they still squeeze a little bit. So they probably wouldn't be the best choice for long time sitting on a movie theatre.

The first movie was Norwegian nazizombie movie called Dead Snow 2: Red vs. Dead (A.k.a. Død Snø 2).  I didn't expect much for it, but I got to say that it was great! But I got to warn you, it's quite brutal and blood and body parts are flying. But for me, it was still more comedy than splatter and I laughed a lot.

The other movie was The Dunwich horror, but that wasn't so good. I was also pretty tired already and the 70's (not so good) horror and tiring music wasn't help at all. But at least I got to see something else for change.

I also took pictures of my newest jewellery which I bought from Etsy. I was looking new earrings, something not black or silver for a change, and I ended up with these lovely ouija planchettes! And of course I had to buy matching necklace too.

Today we planned to watch some more movies and just take it easy.
Relaxing Sunday to all of you too!

8 comments:

 1. Hauska nähdä tuo paita uudessa käytössä! Näyttäisi istuvan paremmin kuin itselle. .) Noista Lovecraft-elokuvista kiinnostaisi ehkä eniten nähdä se Kuiskaus pimeässä (tms), ainakin siitä tarinasta muistan pitäneeni kun noita luin (joita luin sitten niin paljon, että siitä tuli kunnon ähky enkä ole pariin vuoteen niiden luokse palannut, heh), vaikka en ole niin leffaihmisiä kyllä muuten.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vain paljon paidasta sulle, tykkään tästä kovasti! :) Kuiskaus pimeässä löytyykin leffahyllystä ja sitä voin kyllä kehua, oli oikein hyvä! Myös Re-Animator oli ainakin muistaakseni ihan hyvä, vaikka sen näkemisestä onkin jo muutama vuosi.

   Delete
 2. Saman kaulakorun olen itsekin juuri hiljattain kotiuttanut, se on kyllä tyylikäs. ;) Kehujakin on tullut monilta, paljon kiinnostusta se herätti varsinkin eräässä ulkomaalaisessa baarimikossa, joka kertoilu kuinka heidän suvussaan samantapainen on kai kiertänyt perintönä tms. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mutta sittenhän meillä näyttäisi olevan yhtä hyvä maku. ;) Kehuja ja kommentteja olen saanut itsekin, eikä ihme, kun tuskin noita joka päivä kävelee vastaan. :D Aijaa, että oikein perintökoru, aikamoista!

   Delete
 3. Wow, that Ouija Necklace is so awesome!

  You look gorgeous ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. It really is gorgeous!

   And thank you so much! :)

   Delete
 4. Kauniit kuvat ja kaunis meikki! ♥

  ReplyDelete