Tuesday, 22 April 2014

Day 1

Facebookissa on kiertänyt viiden päivä arkihaaste, ja vaikka sen siellä teinkin jo, ajattelin että mikseipä moista voisi toteuttaa bloginkin puolella! Hiukan enemmän kuvia toki tänne, mutta kuitenkin :) En todennäköisesti ehdi päivittää ihan joka päivä, mutta yritän muistaa ehtiä ottaa kuvia, joten päivityksiä on kyllä tulossa, vaikka ne päivän tai pari myöhästyisivätkin.

 photo 1_zpsceff6b3d.jpg

Karkasin viime torstaina heti töiden jälkeen viettämään pääsiäispyhiä porukoiden luokse, ja takaisin Helsinkiin palasin vasta eilen. Tämä päivä oli kuitenkin vielä vapaata(!) joten yritin parhaani mukaan ottaa siitä kaiken irti, varsinkin kun ilma sattui olemaan parhain mahdollinen.

Terassille sain houkuteltua muutaman kaverin, ja istuttiinkin auringonpaisteessa useampi tunti.

 photo 5_zpsb44c7b69.jpg
Ilma oli niin lämmin ja kesäinen, että mekolla ja jakulla tarkeni liiankin hyvin. Mekko on uusin kirppariostos, jonka ostin Jyväskylästä viime viikonloppuna. Pikkumustiahan ei voi koskaan olla liikaa ;)

 photo 2_zps00070789.jpg photo 3_zps969009f3.jpg
Dress & Belt- Second hand Jacket & Tights- H&M Boots- Ellos

Kissakuvien perään on kyselty, joten loppuun vielä muutama räpsy meidän höpöläisistä! Näiden kuvien myötä kivaa ja aurinkoista viikkoa kaikille! :)

 photo 6_zps96a67209.jpg photo 7_zpsea39ed42.jpg

There's been a little challenge in Facebook, which you have to post a picture on every day for a five days. I'd already done it there, but I though it would be nice to do the same here on the blog! Just more  I won't promise that I had time to do this every day, so the posts may come a little bit late. But I try to remember to take pictures every day!

I spent some time in my childhood home and came back to Helsinki yesterday. This day was my day off from work, and I asked a few friends to come with me for a couple of drinks. The day wouldn't be better for that, since it was so warm and the sun was shining all day!

I try to wear something light, but the jacket was just way too hot. The dress is my newest second hand find, a girl can never have too many little black dresses!

And last but not least, some cat pictures! Great week to you all! :)

4 comments:

 1. Tosi kauniit sukkikset ja hieno asu, rennon näköinen. ^^ Voi, kisukuvia on aina kiva katsella! Miekin oon nyt tuon uuden objektiivin myötä ruennut ottamaan meidän kissoista enemmän kuvia, voisikin joskus kissapostausta tehdä taas uudelleen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :) Itsekin tykkään kyllä kisukuvista paljon, mutta jostain syystä niitä ei vaan ole tullut laitettua niin paljon omaan blogiin. Toivottavasti otat enemmän kuvia, tulen sitten ihastelemaan sun blogiin teidän kisuja, :D

   Delete