Monday, 28 April 2014

Day 5

Tänään suuntasin töiden jälkeen pitkästä aikaa kaupungille. Menin aluksi käymään työterveyshuollossa, sillä olen joutunut viettämään vähän tuskallisia päiviä alaselkäkipujeni vuoksi. Tiesin jo etukäteen, että kyseessä ei todennäköisesti ole mitään sen ihmeellisempää, ja näin lääkärikin totesi. Kyse olikin siis todennäköisesti vain todella jumissa olevista lihaksista, ja sainkin lähetteen fysioterapeutille. Toivoa siis sopii, että selkä tulee vielä kuntoon oikeaoppisilla venyttelyillä!

 photo 2_zpsa3223ec2.jpg photo 3_zps7d7804e3.jpg

Sain yhdeltä kaverilta viime viikolla mustan topin epäsymmetrisellä helmalla, ja siitä tulikin oiva pari saatanakalsareille! Tykkään muutenkin noista vähän pidemmän mallisista topeista, koska niitä on niin helppo yhdistellä muiden vaatteiden kanssa. Ja tämä on sopivan viileä ja kevyt myös kesää ajatellen. :)

Lääkärin jälkeen käväisin pikaisesti kaupungilla muutamassa vaatekaupassa ja Stockmannilla. Vaatekauppojen tarjonta ei miellyttänyt, eikä niistä tarttunut mukaan mitään. Mutta Stockmannilla vierailin ihan syystä, ja tässäpä ne. ;)

 photo 4_zpsecf182bf.jpg photo 5_zps38705ac8.jpg
Can you guess the shades of these lipsticks? ;)

MACin meikeistä minulla ei ole ennestään vielä ollenkaan kokemusta, mutta uskalsin ostaa kertaheitolla kaksi punaa, sillä olen kuullut niistä pelkästään kehuja. Olen päivittänyt meikkikokoelmaani pikku hiljaa parempiin meikkeihin ja nyt kaikki perustarvikkeet alkaakin olemaan kunnossa! Siveltimet voisin vielä vaihtaa ja hankkia muutamia luomivärejä lisää.

 photo 1_zpsaead6c42.jpg
Leather jacket- from ebay Top- from a friend Leggings- Actual Pain Shoes- Second hand


Nyt odottelenkin että poikaystävä saapuisi pian kotiin, jotta pääsisimme katsomaan Game of Thronesin uusinta jaksoa!


Today I headed to the city after work. First I went to see a doctor since my lower back hurts like hell sometimes. The doctor said that it's not anything dangerous or that, my muscles are just really stuck. So I'm going to see physiotherapist soon, hope that he/she can help me!

After seeing the doctor I went shopping a little bit. I didn't find anything from the clothes shops but I bought something from Stockmann. ;) I have no experience about MACs make-ups, but since everybody are saying that they are the best, I dared to buy two lipsticks at once! I've been updated my make-up collection one by one, and now I think I have all the main things. I Just needed maybe couple of  new brushes and some more eyeshadows!

The top I was wearing is new, I get it for free from my friend. I really like long tops (especially if the hem is uneven) they goes well with leggings. And I think this is ideal garment for summer since it's so light. :)

Now I just waited that my boyfriend comes home, so we can watch the newest episode of Game of Thrones!

6 comments:

 1. Meikeistä puheen ollen, voin ehdottomasti suositella Make Up Storen microshadow-luomiväriä, musta on todellaki mustaa ja sillä mie ainaki sudin tarvittaessa eyelinerit ja kulmatki. Myös Lumenen primer on ihan ehdoton meikkipussin vakio :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Okei, kiitos vinkistä! Tällä hetkellä multa löytyy jo ihan hyvä musta luomiväri, mutta tulevaisuudessa voisin kyllä testata myös tuon. :) Ja Lumenen primer löytyykin jo ennestään!

   Delete
 2. Ihana asu, tuo toppi on todella kaunis! :) Huulipunien sävyt ovat kans kauniit, kelpais miullekkin. ♥ Toivottavasti fysioterapeutilla käyminen auttaa alaselkä jumeihin, hyvä että asialle tehdään jotain ja tsemppiä selän kanssa muutenkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :) Nuo sävyt on kyllä tosi kauniit, olenkin käyttänyt niitä lähes joka päivä tällä viikolla. :D Ja kiitos tsempeistä! Toivon kanssa että saatais fysioterapeutin kanssa tuo selkä kuntoon, niin ei tarvis murehtia sen kanssa enempää.

   Delete
 3. Söpö tuo ensimmäinen jalkakuva! :>

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi, kiitos! Se oli kyllä työn ja tuskan takana saada kun otin kuvat itse. :D

   Delete