Sunday, 27 April 2014

Day 3 & 4

Loppuviikko olikin kiireisempi mitä olin ajatellut, ja aikaa blogille ei löytynyt kuin vasta tänään. Tässä kuitenkin sekä torstain, että perjantain kuulumiset!

Outfit pic from Thursday with Sisu cat!
 photo 10_zps1ec4701f.jpg Vest- Seppälä Tights- H&M Boots- second hand
 photo 17_zpsa1d2a849.jpg

Nämä kengät ovat todennäköisesti eniten käytössä olevat kenkäni, vaikka ne ovatkin tainneet vilahtaa blogin puolella vain kerran. Näitä käytän kuitenkin lähes päivittäin, koska ne ovat ulkonäältään ja mukavuudeltaan parhaat maiharit mitä omistan! Ja töissä käytän kuitenkin lähes vain ja ainoastaan maihareita.

 photo 11_zpsf320170e.jpg  photo 12_zps101500fb.jpg

These are the make-up products I use almost every day!

Makeup primer- Lumene
Eyeshadow primer potion- Urban decay
Mineral foundation- BareMinerals
Mineral powder- Elf
Eyeshadow palette- Urban Decay
Eyebrow pencil- Rimmel ( or Stila even it's not in the picture)
Eyeliners- Rimmel & Elf
Mascara- Lumene

 photo 14_zpsaf85e327.jpg

Ostin tuossa muutama viikko sitten vihdoin ja viimein Glitteristä tämän ihanan ruusupannan, joka päätyikin päähäni perjantaina. Bongasin pannan Karoliinan blogista, ja ihastuin siihen heti!

 photo 15_zps0457ec45.jpg  photo 16_zps6708de5f.jpg  A picture with Pörri cat this time! 


Perjantai menikin sen verran kiireessä, että enempää kuvia ei kameraan eksynyt. Valitettavasti kuvasaldo lauantailtakin jäi köyhäksi, koska päivän olin töissä kierrätystehtaalla ja ilta menikin rymytessä työkavereiden kanssa. Viimeisen päivän aion kuitenkin toteuttaa vielä ensi viikolla, vaikka se nyt hetkisen myöhässä tuleekin!Rest of the week was more busier than I have thought, so I didn't have any time to update the blog. But here comes both Thursday and Friday!

The boots in the picture are the shoes I use almost every day in work. They are the best combat boots I own, since they look good and are very comfortable to walk!

The black headdress is new, I spotted it from Karoliinas blog and I had to buy it for myself too. I think it's really pretty. :)

On Saturday I was working on The Recycling Factory and the evening I spent with co-workers, and of course I didn't have the camera with me. But I'll do the fifth day on next week!

2 comments: