Sunday, 16 March 2014

You keep me from breaking apart

Viimeisin viikko on ollut ehkä paras tänä vuonna, vaikka vuotta ei olekaan paljon ehtinyt kulua. Työvuorot ovat kuitenkin olleet sellaisia, että olen ehtinyt näkemään ystäviä enemmän kuin pitkään aikaan!

 photo 1_zpsdda496a3.jpg

Viime viikon perjantaina näin ihania serkkutyttöjäni pitkästä aikaa, kun he saapuivat luokseni Helsinkiin. Ja ilta huipentuikin siihen, kun käytiin Hartwall areenalla katsomassa Backstreet boysin keikka! Ollaan oltu kaikki superfaneja nuorempana, ja ajateltiin että jos ei nyt päästä keikalle, niin sitten ei kyllä päästä koskaan. Vaikka bändi ei enää kenenkään musiikkimakuun juuri kuulu, niin keikka oli silti tosi kiva, ja hitsi miten nostalgiset olot niistä vanhoista biiseistä tulikin!

 photo 4_zps85faf8b1.jpg

Maanantaina vietinkin vapaapäivää töistä, ja kävin keskustassa näkemässä ihanaa Jeanettea. Ollaan tunnettu oikeastaan aika vähän aikaa vasta, mutta vitsit miten ihana tyttö hän onkaan, ja tullaan juttuun tosi hyvin. :) Ehkä joku kerta muistetaan nappasta kaverikuvakin!
Tiistaina näin erästä toista ystävää pitkästä aikaa, ja rupateltiinkin pitkä tovi kahvin ja omenapiirakan ääressä.

 photo 5_zpsea6c5ca6.jpg photo 6_zpsb3495ccd.jpg

Perjantaina vietettiinkin sitten leffailtaa meidän luona pienellä kaveriporukalla ja ilta oli oikein onnistunut. Myös leffavalinnat olivat osuvia, vaikkakin hiukan eri tavalla.
Pandorum yllätti siinä, että se ei ollutkaan yhtään huono(vaikka aluksi niin pelkäsin) vaan oikeasti aika hyvä uudeksi sci-fi leffaksi.
Toinen leffa oli japanilainen Hausu, joka oli lievästi sanottuna hyvin epämääräinen ja niiin outo. :D Vaan eipä japanilaisilta voisi muuta odottaakaan. Kolmannen leffan aikana ehdinkin jo nukahtaa, joten ei siitä sen enenpää!

 photo pandorumwallpaper_zpsae2f52e3.jpg photo house10_zpsc411b2d4.jpg Yup, that's one weird movie. :D 

Eilenkin kerettiin istua töiden jälkeen vielä vähän iltaa muutaman työkaverin kanssa. Ja vielä tänäänkin käytiin ihanan Essin kanssa kirpparilla ja kaupungilla!

Koskaan ei saisi kyllä aliarvioida ystäviä, ja sitä miten heidän seura voikin parantaa omaa mielialaa. Kiitos teille ihanille, jotka teitte tästä viikosta niin kivan. Ja teille kaikille muille ystäville myös, jotka asutte kauempana, tiiän että osa teistä ehkä lukee tämän, olette yhtä tärkeitä kanssa!

 photo 3_zps9f81bbb2.jpg


Cape & Bag- Second hand/  ♥ Boots- Fantasy shoes / Gloves- Seppälä

Kuvituksena hieman aiheen vierestä päivän asua maanantailta, mutta eipähän tullut ainakaan ihan kuvaton postaus. :) Toivottavasti teillä on myös kiva viikko takana!This week has been by far the best week in this year. I've finally had time to see lots of my dear friends, and what would be better! Last Friday (8.3) two of my lovely cousins came to Helsinki see me, and we went to the Backstreet boys concert. The band has been our favourite one when we were younger, and we decided that if we ever going to see them, then it's now or never. And even though we don't actually listen their music any more, we really enjoyed the concert and had so much fun!

Monday was my day off and I went to see lovely Jeanette! Even though we haven't known each other very long, we get together very well, and she's such a lovely person. :) On Tuesday I see other friend too, and we chat long time and ate apple pie!

On Friday we had a movie night in our place with small group of friends. The night was very nice and the movies were good too. First we watched Pandorum, which was actually a pleasant surprise, since I usually don't like new sci-fi movies. The second movie was Japanese Hausu, and it was so weird. :D But after all, it was Japanese, so of course it was weird.

Yesterday I also spent little time with my co-workers after work. And today I went flea-market with my dear friend Essi!

I think that this week has really shown how important friends really are, and that you should never underestimate them. On future, I try to find more time to spent with them. And even though some of my friends live far away, they still mean really much to me.

I wanted to put some photos here too, so the outfit pics are from Monday. :) I Hope that your week has been great too!

14 comments:

 1. Tosi ihana tuo viitta. <3 Nyt jäi kyllä mietityttämään että minkä leffan aikana nukahdit? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Leffalla ei tainnut siinä olla niin väliä, sillä aikainen aamukuuden herätys oli se joka pisti väsyttämään. :D Mutta leffa oli Bubba Ho-Tep!

   Delete
 2. Ooh rähinäremmi! ;D Itsekin omistan tuon samaisen ja olen pitänyt sitä sisävaatteiden päällä, joskin jossakin vaiheessa aloin vähän vierastaa ruskean ja pronssin sävyjä (varmaan steampunk-villityksen myötä), mutta nyt ne alkavat tuntua taas jo vähän mieluisammilta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rähinäremmit on kyllä hienoja! Nappasin omani jo vuosi sitten, mutta olen kans vierastanut tuota ruskean väriä, enkä ole oikein osannut käyttää sitä minkään kanssa. Lankkasin tuota kuitenkin hieman tummemmaksi, ja nyt se on ihan ok. :) Tänään tosin löysin sopivasti mustan version, joten saa nähdä kuinka paljon käyttöä tälle enää löyty!

   Delete
 3. Aaah miten upeita kuvia ja meeep mainittit mut! ♥ Joku kerta se kaverikuva pitää kyllä saada, viimeistään siel Infektios kun ollaan ihan laittautuneit! :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiiiitti ihana! ♥ Ja siel kyl napataan kuva joo!

   Delete
 4. Ihana asukokonaisuus, tuo viittatakki on vaan niin ♥♥♥ !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiiitos paljon! ♥ Viitasta on tullut kylä kertaheitolla lempparitakki tähän vuodenaikaan. :)

   Delete
 5. Ihana asu! Ja piru vie, olis kyllä semi nostalgista päästä tollasille keikoille, heh xD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Ja oli kyllä niin nostalgista että! :D

   Delete
 6. Sounds like you had a great week! And you're looking great as well!

  x Dawn
  www.wickedlypleasant.blogspot.com
  (We moved & changed host!)

  ReplyDelete