Monday, 31 March 2014

Wuthering Heights

Alkuun kiitos kaikille vinkeistä, mitä ehdotitte tuossa viime postauksessa! Kaikki aion kyllä toteuttaa heti sopivan tilaisuuden tullen, ja muutama onkin jo työn alla. :) Nyt kuitenkin hetkeksi eiliseen.

 photo 7_zps81ecc510.jpg photo 8_zps78d50024.jpg photo 5_zps49dac74b.jpg

Vietimme poikaystävän kanssa eilen oikein kivan sunnuntain, kun lähdimme jo heti aamusta muutamalle kirpparille. Mukaan ei tosin tarttunut kuin yksi mekko, mutta sepäs ei haitannut ollenkaan! Aurinko paistoi koko päivän, ja ulkona oli niin lämmin! Vietimme paljon aikaa myös ulkona, joten päivä oli mitä paras siihen. Koska jaksoin kerrankin raahata kameran mukaan, niin päivän asu kuviiin tuli vaihteeksi joku muu tausta kuin valkoinen seinä. Kävimme illasta vielä syömässä ja palasimme sitten kotiin. Päivä ei olisi voinut olla parempi, ja mukavan viikonlopun jälkeen onkin hyvä lähteä uuteen viikkoon. :)

 photo 10_zps26b4778b.jpg photo 2_zpsd1066d46.jpg photo 6_zps4921d9cf.jpg photo 11_zps41e075f7.jpg

Olen usein valittanut täällä blogissa Helsingistä ja sen huonoista puolista. Nyt on kuitenkin pakko oikaista muutama sanominen, sillä kyllähän täällä oikeasti on vaikka mitä hienoakin. Usein Helsingiksi mieltää vain tuon ydinkeskusta-alueen, ja ei ihme jos se masentaa. Mutta heti kun lähtee edes muutaman sadan metrin päähän siitä, niin maisemat ovat jo paljon kivemmat! Puhumattakaan lukuisista tapahtumista, jotka jäisivät väliin, jos en täällä asuisi. Vaikka siis sydän halajaakin usein takaisin Keski-Suomeen, tai ainakin edes vähän lähemmäksi luontoa, niin pakko se on silti myöntää, että on täällä ihan hyvä asua, ja tämän hetkiseen elämääni tämä on paras vaihtoehto. :) Päätin myös, että huikean neljän viikon kesälomani aikana aion kyllä kierrellä uusia alueita ja tutustua koko seutuun vähän paremmin.

 photo 9_zps9ff85315.jpg photo 1_zps4bda084d.jpg
Dress- Lip Service
Jacket- from eBay
Shoes- Second hand
♥ Scarf- KappAhl
Bag- H&M
Jewellery- Glitter & Gina Tricot

Toivottavasti teilläkin oli oikein kiva viikonloppu!

Yesterday was really nice day, we visited couple of flea-markets with my boyfriend, and even though I didn't found anything else that one dress, it doesn't matter at all! The weather was amazing, and the sun was shining all day long. The day couldn't have been any better. Since I had my camera with me, we take outfit pics outside, and the background was for once something else that white wall.

I got to say, that even there's still some things I don't like about Helsinki, there's still many good things too. And for now, I really think that this is the best place for me to live. I don't even want to imagine how many event I missed, if I wouldn't live here. Besides them, there's also many beautiful places, if you just go outside the central area. Because I have four weeks long summer holiday this year, I decided that I'm going to travel around Helsinki and hopefully get to know it a little bit better.

I hope that you had nice weekend too!

10 comments:

 1. Aw, sounds like a nice day :) Your make-up and your whole outfit is lovely, by the way

  ReplyDelete
  Replies
  1. I sure had! Thank you so much. :)

   Delete
 2. What a lovely dress! It looks great on you:)
  Xoxo, Bunny

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! I really love the shape of the dress. :)

   Delete
 3. Pari kiertelyvinkkiä Helsinkiin on pakko antaa, ja tälleen Kulosaarelaisena vähän mainostaa että kannattaa jossain vaiheessa kesää tulla kiertämään tänne, ihan Kulosaareen huvila-alueelle ja sit ehdottomasti Mustikkamaalle! Toinen kiva alue tässä vierellä on Kivinokka, jossa siis on sellaisia maailman sympaattisimpia minimökkejä : )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vinkit on aina tervetulleita, joten kiitos niistä! Kesälomaan onkin enää muutama viikko aikaa, joten laitan ehdottomasti korvan taakse nämä paikat. :)

   Delete