Saturday, 8 March 2014

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtag

 photo 1_zps15b34754.jpg photo 2_zps8ea81b39.jpg

Liekö kevättä rinnassa vai mitä, mutta viime viikon aikana niin naamaan kuin tukkaankin on eksynyt enemmän värejä kuin aikoihin! H&Mstä ostetut hiuskukat pääsivät koristamaan tukkaa, ja vaikka tykkäsin kukista itsekin paljon, niin oli oikein kiva kuulla muutama kehu erikseen töissäkin! Elämän pieniä iloja. :) Myös luomiväreissä olen suosinut sinisiä ja vihertäviä sävyjä, ja olen jopa saanut värit pysymään luomilla koko päivän, hurraa!
  photo 3_zps12e4c9ed.jpg photo 4_zpsa7cbc5ea.jpg photo 5_zps1358bbd3.jpg

Mainitsinkin että Tukholman uskomattomasta kirjakaupasta lähti jotain mukaan, ja tässäpä se! Necronomiconin ostoa olen jo pitkään harkinnut, ja nyt sen sattuessa tielle kohtuulliseen hintaan, päätin napata mokoman matkaan. En ole aiemmin lukenut Lovecraftia englanniksi, mutta eiköhän tuo luonnistu. Varmasti eteen tulee kummallisia sanoja, mutta oppiipahan ainakin jotain uutta! Ja suomeksi Lovecraftin novellit ovat kuitenkin suuria suosikkejani. :) Toistaiseksi en ole vielä päässyt kirjaan käsiksi lukemisen muodossa, sillä poikaystävä kahmaisi kirjan heti itselleen. :D Mutta eipähän se mihinkään ole karkaamassa!

 photo 7_zps453e94a7.jpg photo 8_zps151021a1.jpg Shirt- Second hand/  Skirt and hair flowers- H&M/ Brooch- Restyle


I don't know whether is the coming spring or what, but I've wear a lot more colours lately. The hair flowers are from H&M, and I think they look pretty nice together. :) Even some of my co-workers noticed them and said that they look good, how nice! I've also fallen in love with blue and green eyeshadows, and I've wear them almost every day in the past week.

And finally my treasure from that bookstore in Stockholm, H.P. Lovecrafts Necronomicon! I've wanted to buy that book for a long time, and when I found it there for a reasonable price, I couldn't resist anymore. I haven't read Lovecraft before in English, but I don't think that it's going to be a problem, even though there will definitely be some words I don't know. But at least I'll learn something new! However, I've read the novels in Finnish before, and Lovecraft is one of my favourite writers. :)

6 comments:

 1. Ihana panta, sopii hyvin vaaleiden hiusten kanssa. :) Mie käytin ennen pantoja tosi paljon, mut jostain syystä ne on jäänyt kokonaan käyttämättä. :O Pitäisi kaivella laatikosta käyttöön tai pistää eteenpäin, kun turhaan ne siellä laatikossakaan ovat käyttämättöminä. Tosin kiva ois tuunata itselleen sellanen näyttävämpi hiuspanta yhtiin juhliin, mut saa nyt nähdä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! :) Ja ihan pantahan tuo ei ihan ole, vaan ainoastaan monta kukkapinniä vierekkäin. ^^ Itse käytän pantoja tosi vähän, koska mulla ne alkaa painamaan ikävästä päätä nopeasti. Mutta tämä ratkaisu oli huomattavasti parempi! Ja kannattaa sitä nyt jokunen jättää, vaikka juuri juhliin se vois olla aika kiva. :)

   Delete
 2. Täytyy nyt vihdoin sanoa, että sinulla on kyllä aina ihan tajuttoman upeita asuja! ^___^

  ReplyDelete