Sunday, 23 March 2014

Boneshaker Baby

 photo 1_zpsa70f7536.jpg photo 3_zps095ccf90.jpg

Vihdoin ja viimein heitin virtuaaliseen ostoskoriin kengät, joita olen ihaillut muiden jalassa jo aivan liian pitkään. Usean viikon odottelun jälkeen kengät vihdoin saapuivat, ja ovathan ne kauniit! Valitettavasti eivät kuitenkaan ihan niin mieluiset kuin olisin toivonut.. Toki jos ostaa jotain Kiinasta, niin ei tule ihan yllätyksenä, etteivät kengät olekaan luonnossa niin kivat kuin kuvassa. Mutta saas nähdä, katselen näitä nyt ainakin hetkisen kirjahyllyssä ennenkuin laitan eteenpäin. :)

 photo 7_zps965ed38f.jpg photo 5_zps831cacb6.jpg photo 6_zpsb790c1fe.jpg

Bloggaaminen on ollut aika asupainoitteista viime aikoina, ja ajattelinkin heittää pallon vuorostaan teille lukijoille! Mikäli teillä on mielessänne jotain postauksia joita voisin kenties tehdä, niin nyt saa ehdottaa ja ihan luvan kanssa. :)

Ihanaa viikonalkua kaikille!


Finally I bought something  I've wanted so bad for many years. When I first saw these lovely spine heels on ebay (I think), it was love at first sight. Even that they still are very beautiful, I was little disappointed when they arrived. But when you buy something from China, you just don't always get what you want. But we'll see, I keep these in my bookshelf for a while, and maybe sell them later.

I've recently blog mostly about my outfits, and I wanted to ask that have you got some ideas, which I could blog about in the future? What would you like to read about? :)

I wish you all great week!

18 comments:

 1. Mites joku meikkitutoriaali tai sellainen vaihe vaiheelta -tyylillä toteutettu "tyypillisin arkimeikkini" -juttu? :) Kissakuvat kiinnostavat myös!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmm, mulla olikin tuollainen vanhassa blogissa, ja voisinkin tehdä uuden kun on meikkaustyyli kuitenkin hiukan muuttunut. Kiitti vinkistä! :) Kissakuvia lupaan kanssa laittaa enemmän!

   Delete
 2. Voisin heittää sinullekin 10 tärkeän levyn haasteen! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä nappaan kopin tästä, kiitos! :)

   Delete
 3. Those shoes are to die for! Amazing!

  x Dawn
  www.wickedlypleasant.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Ah noi upeat kengät! ♥ Oon itekin haikaillut samoja mutta tullut siihen tulokseen että jäisivät varmaan kaappiin pölyttymään. x3 Oot upea! Nyt kun aiheita ehdotellaan niin esim. joku "5 luotto asukokonaisuutta jotka ei koskaan petä"? ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, tuolla hyllyssä ne taitaa pölyttyä mullakin muuten, joten taitavat tosiaan lähteä kiertoon. :D Kiitos muru! ♥ Ja kiitos vinkistä, tuo kuulostakin aika kivalta! :)

   Delete
 5. Katselin kanssa noita kenkiä vuosia sitten jossain nettikaupassa, mutta tulin siihen tulokseen, että ei varmaan ole kuitenkaan kovin käytännölliset saati laadukkaat. Ehkä ihan hyvä, että jätin tilaamatta, vaikka onhan ne omalla tavallaan hienot :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onhan nuo tosi kauniit joo, ja eivät edes kovin huonot jalassa, mutta jokin ei ihan iske kuitenkaan. :D Ainakin tuo korko kiiltää liikaa omaan makuun ja nahkaisiin kenkiin tottuneena tekonahka ei näytä kovin hyvältä. :/

   Delete
 6. Minkälaiset noi kengät on jalassa? Onko ihan scheissea vai voiko niitä pitää pidempään kuin vaikka vartin kotioloissa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä nuo ihan hyvät mun mielestä on jalassa, tuo ulkoinen olemus on enempi se mikä itseä häiritsee, ja siinäkin lähinnä tuo tekonahka.

   Delete
 7. Mun on myös tullut hankittua nuo kengät, tosin mokkaisina versioina, eivätkä ne todella ole niin kivat kuin antoivat olettaa. Saa nähdä tuleeko itsekään noita pidettyä, toisaalta tässä ei ole vielä ollut kelejä harjoitellakaan niiden kanssa... :P Mutta pohjat ja kantalappu kaipaisivat ainakin omassa parissani tuunausta, että niillä uskaltaisi oikeasti kävellä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noo, kohta tulee kesä joten eikun harjoittelemaan. ;) Mun mielestä nuo on ihan hyvät jalassa, niin hyvät kun korkokengät nyt voi olla. :D Mutta muuten ei vaan oikein iske, vaikka malli kaunis onkin.

   Delete
 8. Vau, tuo keskimmäinen kuva siusta on upea! :O Ihanat silmät ja kulmat, hiuksetkin näyttävät hyviltä. :)

  Kauniit kengät kyllä, mutta voin kuvitella miekin että laatu ei päätä huimaa. Minkälaiset nuo ovat kävellä? Eikös nuo kengät olleet jotkut kopiot joistain kalliimmista kengistä, vai muistankohan väärin? Korot näyttävät nimittäin tutuilta, ihan kun oisin jossain artikkelissa tms nähnyt blogien lisäksikin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon! :)

   Laatu ei tosiaan, taidan pitäytyä tästä lähin vain oikessa nahassa, mutta näitäkään ei harmikseni saanut kuin tekonahkaisina. :/ Jalassa nuo on ihan hyvät, tai niin hyvät kun noin korkeat tosiaan voivat olla. :D Ja joo, nämä ovat kopiot dsquared2 kengistä. :)

   Delete
 9. Mulla on samat popot, jotka kyllä väittää olevansa aitoa nahkaa. Mä oon tykännyt niistä kovasti! Niissä tosin on selkeesti kellertävämmät korot, joten lienevät eri firman versiot.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä kans luulen että ne on sitten selkeesti eri valmistajan. Nää on kuitenkin ihan selkeästi tekonahkaa. :( Mutta ehkä nappaan sitten toisen valmistajan versiot tulevaisuudessa jos ne on kerta paremmat!

   Delete